Foto bij War 1 * Louanna Stark

I do good, but I'm not an angel. I do sins, but I'm not the devil.


Ik loop naar de bar toe om nog een glaasje water te halen.
Lou kom, ik wil met je dansen, zegt Sam die naast me staat. Ik kijk hem met een grote glimlach aan en pak zijn hand vast. Hij sleurt me mee de dansvloer op en gaat daar spastisch dansen. Al snel komen Peter, Summer, Luke, Danny en Ava naar ons toegelopen.
Kun je het geloven dat we allemaal zijn geslaagd, zegt Summer.

Het is bij mij ook nog niet helemaal doorgedrongen dat ik nu niet meer naar die school hoef en dat ik waarschijnlijk de meesten van hen moet gaan missen. Maar dankzij S.H.I.E.L.D. en het kwaad wat nog rondloopt hoeven we elkaar toch niet lang te missen. Eerst komt nog de zomervakantie en we gaan met zn alle op vakantie naar Brazilië. Wie had dat verwacht.
Harry komt ook mee, maar hij kon niet op dit feest komen. Vanwege Venom moest hij meteen na de diploma-uitreiking naar Alaska met zijn moeder. Ergens vind ik het heel jammer, want hij was wel mijn maatje door al dat gedoe heen. Maar ik snap dat S.H.I.E.L.D. geen risico wil nemen en hem zo ver mogelijk van zijn vader weg willen hebben.
Mijn oude team zit nog opgesloten in de helicarrier, behalve Madame Masque, Trickshot en Komodo. Gelukkig heeft S.H.I.E.L.D. ze nog niet gevonden en zijn ze er ook nog niet achter gekomen dat ik ze heb bevrijd.
Ik vind het wel jammer dat Thor Loki meteen had meegenomen naar Asgard en dat ik hem niet meer heb gezien. Maar het is ook wel goed zo. Ik hoorde van mn vader dat Thor nog steeds niet terug is van Asgard, dus er zal vast wel weer iets gebeurd zijn.

Sam pakt me vast en trekt me naar hem toe. Hij plant zijn lippen op die van mij. Ik begin te glimlachen tegen zijn lippen aan.
Hij laat mn lippen los en zegt: Deze zomer gaat echt geweldig worden. Wij met zn tweeën op avontuur.
Ik kan niet wachten om de ruimte in te gaan met jou, zeg ik en pak zijn handen vast.
Niet alleen met mij.
Nee, ik moet de Guardians niet vergeten.
Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk dat S.H.I.E.L.D. het toe heeft gestaan, maar ik ben er wel blij mee.
Fury mag mij gewoon, zeg ik met een glimlach.

Ik kijk even om me heen en al de studenten die geslaagd zijn, zijn aan het dansen. De ene staat te twerken, terwijl de andere met een paal staat te knuffelen. Volgens mij hebben er sommige al te veel op.
Ik drink nog steeds geen alcohol, omdat ik nog steeds niet mn krachten onder controle heb. S.H.I.E.L.D. helpt me er wel weer mee, maar het helpt niet echt. Ik heb ook al gehoord dat ze tegen mn vader zeiden dat ik het waarschijnlijk nooit onder controle krijg. Dat betekend dat ik heel mijn leven lang een bedreiging voor de mensheid blijf. Als ik gewoon met de goede mensen om blijf gaan, dan komt dat waarschijnlijk wel goed.

Summer trekt aan mn arm en gaat gek voor me staan te dansen.
Dan neemt ze me in een knuffel en zegt ze in mn oor: Ik ga je wel missen als jij met Sam weg bent en ik met Peter. En ook tijdens mn studie.
We zien elkaar vast weer snel en sowieso we zitten op dezelfde campus. We doen alleen niet dezelfde studie. Ze laat me los.
Daar heb je gelijk in. Ze kijkt me met een glimlach aan en ik besef dat ik haar ook ga missen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen