Foto bij Secret 1

De volgende dag liep ik stil met mijn boeken in mijn handen naar de eerste les. Het was koud en mijn jas lag in de was, dus moest ik enkel met een trui naar buiten. Ik had geluk dat ik snel bij het lokaal was, want anders was ik bevroren. De koud was echt niet te harden deze tijd van het jaar. Ik dacht zelfs al dat ik een paar sneeuwvlokjes zag maar dat kon ik me ook verbeeld hebben.
Ik rilde aan het idee alleen al en liep naar binnen. De warmte van de hal kwam me tegemoet en ik zuchtte opgelucht. Ik zag in de hal een verwarming staan en ging er even bij staan om mij op te warmen.
‘Heb je het zo koud?’ Hoorde ik de vrolijke stem van Louis zeggen. Ik lachte.
‘Nou het is dan ook koud Tomlinson.’ Zei ik hem en keek hem met toegeknepen ogen aan. Hij lachte enkel en dat maakte mijn humeur er niet beter op.
‘De stoere badboy heeft het koud.’ Zei hij grijnzend en ging voor me staan.
‘Hoepel een eind op Louis.’ Zei ik redelijk nors.
Hij fronste en keek me aan.
‘Is er wat?’
‘Nee laat me met rust.’ Zei ik, maar hij bleef me aanstaren. Op dat punt besloot ik zelf maar weg te gaan. Ik duwde me af van de warme verwarming en liep richting mijn klaslokaal.
‘Sorry Zayn!’ Hoorde ik Louis nog roepen maar negeerde de jongeman en liep mijn lokaal binnen.
Eindelijk was de stilte er weer. Ik zette me neer op een stoel en zuchtte even. Het kussen met Niall, het spelletje dat we speelde. Dat hij speelde, ik wou het eigenlijk niet maar mijn hart besliste dat zolang we bij hem konden zijn het goed was. Ik zuchtte. Ik wou zo graag dat hij hier was, dat we hand in hand konden lopen. Maar ik wist dat het niet ging. Hij zou het ook nooit toelaten. Ik zuchtte zwak en sloot kort mijn ogen. De laatste tijd sliep ik verschrikkelijk slecht. Niet alleen door het gedoe met Niall ook het andere. Gemma spookte door mijn hoofd, waarom ze van die hevige moodswings had. Waarom Liam zo arrogant had gedaan en zijn vriendjes niet in bedwang kon houden, waarom Louis me altijd bekeek alsof ik depressief was en Melissa die zelf ook niet helemaal goed in haar vel zat.
Ik opende mijn ogen en zag dat de klas stilaan vol begon te lopen en ik geeuwde en zette mij recht.

Na de les liep ik snel naar de aula maar werd tegen gehouden door een hand en in een klaslokaal getrokken. Ik fronste en keek verbaasd op, ik wou beginnen roepen en schelden naar diegene die dit gedaan had maar toen ik de blauwe ogen zag van Niall was mijn woede weg geëbd.
‘Ni-‘ Ik werd gestopt door een paar lippen die zich vurig op de mijne plaatste. Ik vergat al mijn zorgen terwijl ik me mee in de kus verdiepte. Mijn koude handen bevonden zich net onder zijn hemd dat uit zijn broek stak terwijl de zijne op mijn wang lagen. De kus was vol met warmte en passie, ik vergat zelfs dat ik af en toe moest ademen. Hij nam letterlijk mijn adem weg. Ik wou niet stoppen ,dit was wat ik nodig had dit was mijn lifeline. Hij was alles wat ik nodig had en ik wou hem vast grijpen en niet meer los laten.
Mijn gebeden werden niet aanhoort want hij liet me zachtjes los terwijl hij zacht nog een kusje op mijn lippen plaatste en keek me dan aan.
‘Hoe voel je je?’ Vroeg hij zacht.
Was ik zo voorspelbaar dat je kon aflezen dat ik me niet goed voelde? Ik zuchtte en keek hem aan.
‘Waarom zie ik er slecht uit?’ Vroeg ik hem een beetje bot maar beet daarna direct op mijn lip.
‘Nee ik zag het in je ogen.’ Zei hij terwijl zijn duim zachtjes over mijn wangen wreef. Ik zuchtte verslagen.
‘Het is wat van alles maar niets dat ik niet aankan.’ Zei ik hem eerlijk. Hij glimlachte kort.
‘Mijn sterke man.’ Zei hij. Ik bloosde zachtjes door zijn woorden. Ik was zijn sterke man. Hij glimlachte en kuste mijn voorhoofd. Hij was iets groter als mij en het voelde goed dat hij groter was, het kwam mooi uit.
‘Ik wil je vanavond zien.’ Zei hij.
‘Je ziet me nu ook al.’ Zei ik en hij lachte.
‘Wat ben je weer lekker ironisch vandaag.’ Zei hij en ik haalde iets arrogant mijn schouders op. Hij lachte.
‘Kom naar mijn kamer, ik ben alleen.’ Zei hij.
‘Hoe weet ik dat je gelijk hebt?’ Vroeg ik hem.
‘Daar kom je maar op één manier achter.’ Zei hij en tikte op mijn neus. Ik leidde mijn lichaam nog beter in zijn armen en knikte.
‘Ik zal misschien eens komen kijken dan.’ Zei ik. Hij lachte.
‘Ik verwacht je.’ Ik knikte nogmaals en drukte dan hongerig mijn lippen op de zijne.
‘Mh Zayn, we moeten gaan ik heb zo les hier.’ Zei hij.
‘Pak je camera mee, dan denken ze dat je met je opdracht bezig bent.’ Zei hij. En toen hij dat zei kwam ik terug in de realiteit. Hij wou niet gezien worden met mij. We konden niet samen zijn. We waren niets. Ik knikte en pakte mijn camera.
‘Doei Niall.’ Zei ik kort en liep de klas uit. Ik wandelde naar de eetzaal en legde mijn camera neer en begon te eten, al had ik niet veel honger meer. Het kon niet zijn. Mijn geluk kon niet zijn. Ik wist niet of ik die avond nog naar hem ging. Dat hing van de rest van mijn dag af. Ik slikte en zag Melissa die naar me keek en ik glimlachte zwak naar haar. Ze knikte en toen ik besefte dat ze niet naar mij kwam bekeek ik het en zag dat ze naar Gemma ging. Ik zuchtte. Ik pakte mijn spullen en liep zonder meer of minder naar mijn volgende les.

Reacties (1)

 • Renate1983

  Heerlijk om weer een stukje te kunnen lezen, en dat vlak voor ik naar bed ga. XD

  Maar volgens mij was je het woord kwijt, tenzij je 'stemmingswisselingen' expres in het Engels wilde zeggen/ schrijven.

  Zo ook in de 2e alinea, het gesprek tussen Niall en Zayn...
  - "Waarom zie ik er slecht uit?" - hier hoort eigenlijk een komma naast 'waarom' omdat het eerste woord een reactie is op wat Niall zegt, het andere deel 'zie ik er slecht uit is weer een vraag.
  - "Nee ik zag het in je ogen". - in deze zin is 'nee' het antwoord op Zayn's vraag en hoort er ook hier een kommateken tussen 'nee' en 'ik....' omdat het laatste deel een verklaring is. Dit hoort gescheiden te zijn.
  Het is puur grammatica/ technisch.

  xxx

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen