Foto bij Secret 2

Ik wandelde mijn laatste les uit en liep met een slakkenpasje richting mijn kamer. Ik zag Liam op bed zitten en knikte kort naar hem. Ik had nog altijd geen woord tegen hem gezegd sinds het voorval. Ik negeerde hem niet meer volledig, maar gesprekken aangaan met hem deed ik niet meer. Ik beet op mijn onderlip en legde mijn camera neer. Ik ging morgen de rest van de foto’s ontwikkelen en daarna al eens alles samen leggen om te bekijken hoe en wat ik samen zou leggen. Ik wreef met mijn hand over mijn gezicht en legde mijn tas naast mijn bureau. Kort keek ik naar de klok en zag dat het vijf uur was. Ik had al wat honger maar wou nog even wachten daarom ging ik aan mijn bureau zitten en begon ik al wat aan mijn taken.

Tegen zes uur had ik gedaan met mijn taken en stond op. Ik kraakte even mijn rug en mijn nek en keek naar Liam die zat te lezen en draaide kort met mijn ogen. Ik pakte mijn portemonnee en GSM en liep naar buiten. Ik wandelde naar het studentenrestaurant en bestelde vis met puree en een water. Ik zette mij neer en zuchtte zwak en keek rond. Er zaten niet veel mensen en dat verbaasde me want normaal zou het hier vol zitten. Ik haalde in mezelf mijn schouders op en kreeg het bord. Ik betaalde gelijk en begon met eten.
Zou ik zo naar Niall gaan of eerder terug naar mijn eigen kamer? Misschien moest ik de voor en nadelen opschrijven. Voordelen, ik zou Niall voor mezelf hebben voor deze avond, ik had nergens om me zorgen over te maken. Nadelen, mijn gedachten kwamen terug eens ik buiten was, alle negativiteit. Ik zuchtte en gromde zwak en stak een grote hap eten in mijn mond en knabbelde er stevig op.
Na het eten zat ik nog steeds in gedachten verzonken. Ik had besloten te gaan waar mijn benen naar toe zouden lopen zonder na te denken. Ik pakte mijn GSM en portemonnee en liep weg mijn voeten volgend.
Ik ging morgen eens met Melissa praten, ze negeerde me precies of ze van iets wist en ik wou weten wat het was. Had ik iets verkeerd gedaan? Of had ze wat van Gemma over gekregen.
Ik stond stil toen ik voor een deur stond dat ik niet kende. Ik slikte en keek rond. Niemand was te zien op de hal en mijn hand ging naar boven en klopte op de deur. Ik slikte. Het was te laat om terug te keren. De deur ging open en Niall keek me verbaasd aan. ‘Ik dacht dat je niet meer ging komen Malik.’ Zei hij uitdagend, ondanks de verbaasde blik in zijn ogen. Ik knikte verbaasd van mezelf. Ik wandelde binnen en hij deed de deur dicht en op slot. Ik keek hem even aan. ‘Ga zitten Zayn.’ Zei hij en wees naar het bed. De kamer was niet veel groter dan de mijne. Ook was er dezelfde witte verf aan de muren maar de ene kant had een paar posters aan hangen terwijl de kant van Niall leeg was op vijf foto’s na. Zijn bed was zwart net als zijn bureau. Ik vond het wat hebben. ‘Je kant is kaal.’ Zei ik zacht. Hij lachte. ‘Nouja, ik vind niets dat ik de moeite vind om op te hangen.’ Zei hij en kwam naast me zitten. ‘Misschien kan jij er voor zorgen?’ Vroeg hij en knipoogde kort. Ik bloosde en grijnsde kort.
‘Wie weet.’ Grijnsde ik. Hij keek me nonchalant en doordringt aan, ik keek hem vragend terug. Ik wist niet wat ik moest verwachten van deze afspraak. Hij legde zijn hand op mij knie en kneep erin. Ik slikte en keek hem aan. Ik vond het vreemd dat hij de macht had om mij verlegen te krijgen. Hij slaagde er keer op keer in. Hij beet op zijn lip en kwam dichter en drukte zijn roze lippen op de mijne. Ik zuchtte opgelucht en begon hem terug te kussen. Mijn handen vonden hun weg naar zijn borst en ik pakte het stukje stof van zijn shirt stevig vast en trok hem dicht tegen me aan.
Zijn hand bevond zich meer naar boven en voor ik het wist lag ik op mijn rug met Niall tussen mijn benen. Ik kreunde kort als hij met zijn tanden aan mijn lip trok en zachtjes op beet. Hij keek me aan terwijl hij zachtjes mijn lip los liet en ik hijgde zachtjes uit. Onze adem werd vermengd met elkaar en ik keek hem gewild aan. Ik had nog nooit zoiets bij iemand gevoeld. Zelfs niet bij mijn ex. Ik wiste die gedachten meteen. Zijn hand begaf zich naar mijn kruis en door de plotse druk en wrijvingen kreunde ik zachtjes. ‘Zo mooi.’ Kreunde Niall kort en begon me terug te kussen. De tintelingen door mijn lichaam gaven me adrenaline en ik geloofde elk woord van hem. Het voelde even aan alsof hij echt van me hield. Ik kreunde kort als hij kneep en mijn handen verdwenen onder zijn shirt. Ik voelde de blokjes en likte over mijn lippen. Ik voelde dat hij tegen mij begon te schuren. Onze kleding was nog aan en dat zorgde voor meer wrijving. Onze kreunen vulde de kamer en ik kneep af en toe in zijn rug. Zijn handen lagen in mijn haar en hij kuste me af en toe terwijl hij met mijn haar speelde. Ik rolde mijn rug en voelde dat ik ging klaar komen in mijn broek. Het was vreemd misschien voor sommige ongemakkelijk maar voor mij was dit zoveel meer. Het was intiemer dan we ooit waren, het was een volgende stap in onze relatie. Ik kreunde zijn naam en kwam klaar in mijn broek net als hij even later. Hij keek me aan en kuste mijn lippen stevig. ‘Je was geweldig, ik kan niet wachten om verder te gaan.’ Fluisterde hij in mijn oor en kuste mijn oorschelp en ik kreunde kort op dat gebaar. Hij keek me aan met zijn blauwe ogen en ik keek recht terug. Op dit moment leek ik in zijn ziel te kijken en hij in de mijne. ‘Blijf hier deze nacht.’ Zei hij zachtjes. Ik keek hem verbaasd aan maar wie was ik om hem tegen te spreken. Ik knikte en hij grijnsde. Hij kuste mijn neus. ‘laten we douchen en terug in bed liggen.’ En dat deden we ook apart weliswaar maar heel mijn hoofd zat nog bij het gebeuren van daarnet. Ik kroop met een proper boxer van Niall in bed en voelde me wel naakter dan daarnet maar al snel was het vergeten als ik in de armen van Niall lag. Ik krulde me op in zijn armen en viel in slaap ik hoorde hem nog net wat zeggen.
‘Slaapzacht my love.’ Maar ik was al te ver weg om te antwoorden en waarschijnlijk zou ik vergeten en denken dat het een droom was geweest.
Reacties (1)

 • Renate1983

  Ja, een droom die (bijna) werkelijkheid is. Nu is het met kleding aan maar de volgende keer dus niet.
  Niet te veel hoge verwachtingen, Zayn.
  En tenzij hij een trainingsbroek van Niall aan kan, de volgende dag, zal hij zich rotschamen
  door de plek in zijn broek. ;p

  Love it, babe

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen