Foto bij O18 Olivia May Carpenter

Little bit smut.. not much :3

De volgende ochtend komt Eva met een kater het huis binnen. Geïrriteerd kijk ik op als ik de deur hoor. 'Was het gezellig gisteren?' Ze komt de kamer binnen met haar hand op haar hoofd. Een vermoeide kreun komt uit haar mond als ze op de bank valt. 'Ja, enorm!' Ik zucht geërgerd. Ze kijkt op en kijkt me verbaasd aan. 'Wat is er?' Ze gaat zo liggen dat ze mij kan aankijken. 'Ik vind het prima dat je een leuke tijd heb gehad en dat je nu pas thuiskomt. Het probleem zit me in met wie je bent gegaan' Ik sla mijn magazine dicht en vermijd oog-contact. Hoe kon hij?!

'Waarom is het een probleem dat ik met Joey ben gegaan? Je vond hem toch niet leuk?' Bij die woorden schieten de tranen in mijn ogen. Ik vond hem weldegelijk leuk. En ik wist het zeker toen ik naast hem wakker werd die morgen na het stappen. Maar op dit moment voel ik alleen maar boosheid. Is hij klaar met me ofzo? Leuk, we zijn met elkaar naar bed geweest, je kust me regelmatig en één keer zelfs op de set en een aantal dagen erna besluit je om met mijn zus te gaan stappen? Holy crap wat een ass.

'Hebben jullie..' Vraag ik schor. Ik slik de grote brok in mijn keel weg en knipper de opkomende tranen weg. 'Ben je aan het huilen?' Ze kijkt me met grote ogen aan voordat ze zich het realiseert. 'Shit..shit..shit' Ze gaat normaal zitten en laat haar hoofd in haar handen vallen. 'Ja, we zijn naar bed geweest met elkaar' Ze durft me niet aan te kijken. Er breekt iets in me. Ik sta woest op, loop naar de gang om mijn schoenen en jas aan te doen om vervolgens naar buiten te stampen, richting mijn auto. Ik start de motor en rij snel weg.

In mijn hoofd heb ik een hele lijst met dingen die ik tegen hem wil zeggen maar wanneer hij de deur open doet, komt het er niet uit. 'Wat is er? Je kijkt zo boos' Ik kan niet meer doen dan boos kijken totdat ik dan toch de tranen voel opkomen en ze niet binnen kan houden. 'Waarom Joey?' Mompel ik terwijl ik mijn best doe mijn tranen weg te knipperen en weg te vegen. 'Waarom wat?' Het doet me zeer dat hij net doet alsof hij het niet weet. 'Waarom moest je met mijn zus het bed delen?' Hij lijkt even van slag maar dan springen zijn ogen wijd open. 'Oh.. uhm.. het was niet helemaal de bedoeling' Hij krabt zijn nek lichtjes en kijkt me aan. 'Niet helemaal de bedoeling?' Ik loop langs hem heen zijn huis binnen. 'Joey, je bent naar bed gegaan met mijn zus nadat je mij hebt gehad! Je nsapt toch wel dat dat mijn hart breekt. Zeker nadat je me op set in het openbaar hebt gezoend. Ik dacht.. ik dacht dat we iets hadden' Ik kijk naar de grond. Ik weet niet goed of ik dit had moeten zeggen maar het moest eruit.
'Het spijt me, Olivia. We hadden gedronken en ik wilde maar één ding en dat was seks. En ik was met Eva en zij wilde het ook en ja, toen gebeurde het' Hij negeert mijn hele "Ik dacht dat we iets hadden" gebeuren en het breekt mijn hart alleen maar meer. 'Weet je, ik kan niet wachten totdat deze film klaar is. Daarna hoef ik je nooit meer te zien' Ik ben boos, zó boos. Mijn hartslag versneld en ik wil van alles naar zijn hoofd gooien.

'Zeg dat nou niet' Joey kijkt me verdrietig aan. 'Wat wil je dan dat ik zeg? Hé, je bent met mijn zus naar bed geweest. Wil je dat niet meer doen?' Het maakt me niet uit of ik hem hiermee boos maak. Hij heeft het recht niet! 'Olivia, ik zei toch dat het me spijt? We waren dronken en van het een komt het ander!' Ik gooi mijn handen in de lucht terwijl ik een partij scheldwoorden over mijn lippen laat rollen. 'Dag Joey' Daarmee eindig ik en wil ik langs hem heen lopen maar voordat ik dat kan, drukt hij me hardhandig tegen de muur aan en crasht hij zijn lippen op de mijne. Ik wil hem wegduwen maar tegelijkertijd ook niet. Ik kus hem ruig terug terwijl ik mijn handen in zijn haar klem. Hij tilt me op waardoor ik mijn benen om hem heen kan slaan.

Hij breekt de kus en kust mijn nek en laat er een paar zuigzoenen achter voor hij haastig met me de trap oploopt en me in zijn slaapkamer weer tegen zijn muur drukt. Ik duw mijn lippen terug op die van hem en voor ik het weet ben ik op het bed gegooid. De lust staat in mijn ogen en voor even is de boosheid verdwenen. Joey weet hoe hij me om zijn vinger moet winden en ik weet dat ik hier later spijt van ga krijgen.

Hij helpt me snel uit mijn kleren en uit die van hemzelf en grijpt een condoom uit zijn nachtkast. Hij kust mijn nek en laat me zacht kreunen. Ja, ik ga hier zo'n spijt van krijgen maar ik kan en wil nu niet meer stoppen. Het gaat gewoon allemaal vanzelf. Ik geef me dan ook helemaal over als ik hem in me voel.

Omg sorry voor de smut.. pease forgive me (:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen