Foto bij 7. Do

But I can be distant don't want to be distant anymore
Darling look at me standing here
This is my promise, cross my heart promise, this is all yours
See these feelings are outta control
Talk about losing losing all my shit for you

- Banks

Ze stonden stil op de tweede verdieping. Harry duwde Louis hongerig tegen de lage trapleuning. Louis hing achterover en Harry zoog aan Louis' nek. Louis was zo dicht, zo dicht bij het rollen, het vallen... Maar Harry liet het hem niet toe. Harry had de controle.
"Je... Je hebt geen idee hoe lang ik gewacht heb om dit te mogen doen," zei Harry zijn ruwe, groene, donkere ogen keken zelfvoldaan naar de zuigzoen in Louis' nek.
"We gaan je buren wakker maken," fluisterde Louis, zijn ogen gleden naar de deur aan de andere kant van de gang. Er hingen bloemen aan de deur en een bordje waar 'Mrs. M. Fielding' opstond.
"Goed," fluisterde Harry. "Ik wil dat ze allemaal weten dat ik jou ga doen. Ik wil dat ze je allemaal horen klaarkomen."
"Jezus Christ." Louis duwde Harry weg en probeerde op adem te komen voor Harry hem terug de trap optrok richting de derde verdieping.
Deze keer had Harry de sleutel klaar. Hij gebruikte zijn linkerhand om de regen uit zijn krullen de schudden en hij duwde de deur open. Het licht werd niet aangestoken. Louis stond voor de deur, onzeker tot Harry hem binnen trok. Zijn handen waren overal, onder Louis' jas, ze trokken zijn hemd uit zijn broek zodat Harry de naakte huid van zijn onderrug kon voelen. Louis kon niet goed zijn want de glazen van zijn bril waren nat. Harry had een grote studio met in het midden een wenteltrap die naar de loft leidde waar zijn slaapkamer was. Grote ramen zorgden voor een goed zicht op de straat.
"Doe mijn kleren uit," beval Harry. Hij nam voorzichtig Louis bril van zijn neus en legde hem op de kast achter zich. "Ik wil je handen zien." Louis slikte. Hij beet op zijn lip en keek op naar Harry's gezicht. Hij ontmoette een stormachtige blik, dezelfde blik die hij had toen hij het orkest dirigeerde deze avond. Dezelfde focus die hij had toen hij Louis' compositie van het bord aan het lezen was enkele weken geleden. Harry fucking Styles. Louis gedachten flitsten naar de foto's uit Esquire, zijn handen begonnen te trillen want hij zou het nu in levende lijve zien.
Hij begon bij de bovenste knoop van Harry's hemd. Twijfelend liet hij zijn hand over Harry's buik glijden, door het haar onder zijn navel. Harry's buikspieren spanden zich op door de aanraking. Uiteindelijk viel zijn hemd naar benden. Harry staarde naar Louis' handen die bezig waren met zijn broekknoop. Louis kon amper nog ademhalen. De bleke huid en de zwarte inkt. Hij vroeg zich af waar al de tekeningen voor stonden, hij vroeg zich af of Harry het goed zou vinden als hij 's morgens, terwijl ze nog maar net wakker waren, de lijnen van de inkt zou volgen met zijn vingertoppen. Maar hij verbande deze gedachte meteen uit zijn hoofd; dit zou maar een one-night stand worden. Harry wist waarschijnlijk niet wat hij deed. Ze zouden het één keer doen en daarna zouden ze elkaar kunnen vergeten. Eén keer maar, dat is het. Gewoon voor de seks.
Harry deed zijn schoenen uit terwijl Louis' zijn broek los kreeg. Louis haakte zijn vingers rond de rekker van Harry's boxershort en hij keek vragend op.
"Doe het," zei Harry. "Ik wil dat je me ziet, Louis." Louis voelde een rilling over zijn rug lopen als hij het rekbare zwarte materiaal naar beneden trok. Hij snakte naar adem toen hij zag wat er onder die boxershort zat. Harry's penis was groot. Zo groot en zo mooi. Het was bijna helemaal stijf en slechts op een paar centimeter van Louis' gezicht. Hij voelde een hand rond zijn kin en Harry tilde Louis' hoofd omhoog. "Denk je dat je het aankan?" vroeg hij met een grijns, zelfzeker en uitdagend. "Concertmeester?"
Louis slikte moeilijk. Hij hielp Harry volledig uit zijn broek en stond terug recht, zijn ogen gefocust op Harry's grote lid. Hij voelde zich geïntimideerd.
"Ik ben uhm ... " Louis stotterde met een rauwe stem. "Gewoon zodat je het weet, 'I'm more a grower than a shower..." Harry gromde.
"Mmm. Dat dacht ik wel." Voor hij het wist was Harry weer overal. Ze gingen de wenteltrap op en Louis werd op het bed geduwd door Harry. Op de trap had Harry al Louis' kledij verwijdert behalve zijn boxershort.

Afspeellijst
+ Bedroom wall - Banks

Let me know what you think.

Greetz Translator

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen