Foto bij 7. Fa

Tell by the way I'm looking at...
Maybe I'm just tired.
Tired of never knowing...
'Cause, I know I'm not good enough.

- Bare Naked Statues


Louis probeerde zich te concentreren. Hij stemde zijn E-snaar en ging wat verzitten in zijn stoel. Ze wachtten tot Harry zou verschijnen voor de repetitie. Het was een korte repetitie vandaag, het zou maar een uur duren, gewoon om nog eens te oefenen voor de herhaling van het stuk van gisteren die ze vanavond nog eens zouden gaan spelen. Hetzelfde programma zouden ze zondagmiddag brengen en dan nog een keer voor BBC Radio op dinsdag. Dan zou iedereen een week vrijaf krijgen voor de repetities voor Harry's tweede trimester opnieuw begonnen.
"Ik kan de Madeira zee zal ruiken," zei Eleanor met gesloten ogen, achteroverleunend in haar stoel.
"We zijn nog niet klaar," mompelde Louis en ging weer verzitten. Hij kon geen goede zitpositie vinden. Zijn hele lichaam deed pijn. Zijn nek en bovenlijf stonden vol met zuigzoenen, hij keek steeds of de hoogste niet boven z'n kraag uitkwam. Hij voelde nog steeds Harry's lid in zijn aars. Het was nogal verstrooiend.
"Zwijg, terwijl ik aan het bruinen ben," mompelde Eleanor. Ze keek hem kil aan vanuit haar relaxte positie. "Je doet raar deze ochtend. Wat is er gebeurd?"
"Niets," snauwde Louis. "Ik heb niet goed geslapen."
"En je bent tegen je deur gelopen, zeker?" Louis bedekte snel zijn nek met zijn hand en keek Eleanor nijdig aan. Ze grijnsde. Ze gingen beiden rechtop zitten als Harry eindelijk de zaal binnenkwam en op het podium klom. Louis verstopte zijn gezicht achter zijn muziek, hij wilde niet naar Harry kijken. Hij was vroeg uit Harry's loft vertrokken, rond zeven uur. Hij had ongezien weg willen gaan, maar hij was wakker geworden en Harry was al weg. Toen hij beneden kwam zag hij dat Harry ontbijt aan het maken was, aardappelen en pannenkoeken en hij droeg enkel zijn kleine zwarte boxer.
"Goedemorgen, Lou," had hij gezegd. "Jouw bord staat al op tafel." Louis had een excuus gestotterd ( en Harry's teleurgestelde blik en de geur van het lekkere eten genegeerd), zijn jas genomen en hij was weggegaan. De flashbacks van Harry in de nacht, in het donker, zijn huid en tatoeages en stijve pik terwijl ze vrijden was één ding, maar Harry 's morgens, lang en slank, bijna helemaal naakt, zacht, krullen die alle kanten op stonden en slaperige ogen, waren teveel voor hem. Het was niets, redeneerde Louis. Het was gedaan. Het ontbijt was gewoon uit beleefdheid. De gekende charme van Styles.
'Hij moest gewoon zijn kleine obsessie verwerken.... Ik ben altijd - Ik ben altijd al een teleurstelling geweest. Ja, vroeger vond hij waarschijnlijk dat ik er goed uitzag, toen hij een gefrustreerde tiener was. Dat weet ik wel. Maar nu,' Louis zuchtte en legde zijn haar goed. Hij waagde het van kort naar Harry te kijken terwijl hij zijn bladmuziek nogmaals goed legde. Hij was zo prachtig. En veel te hoog gegrepen voor Louis.
Harry schraapte zijn keel en tikte met twee vinger op zijn bil. (Dezelfde twee vingers die in Louis waren geweest vorige nacht. Oh, God)
"Hallo," begon hij. "Goedemorgen iedereen." Louis mompelde een 'goedemorgen' terug samen met de rest van het orkest. Gelukkig keek Harry niet naar hem. Hij leek de hele violensectie te negeren en focuste zich op de koperblazers achterin.
"Het was een geweldig concert," zei Harry. Het orkest lachte zacht. Ze hadden allemaal Grimshaw horen pochen over het succes en ze hadden allemaal ook al wel enkele reviews gelezen online. "Ik heb geprobeerd om al met de meeste onder jullie te praten op de receptie gisteren en als ik dat nog niet persoonlijk heb gedaan, ik wil jullie één voor één bedanken voor jullie inzet en toewijding. En het vertrouwen dat jullie in mij hadden. Vooral dat laatste." Louis verstopte zich terug. Hij zou niet zoals het orkest met een grote glimlach Harry aangapen. Hij bewoog ongeduldig op en neer met zijn rechterknie en probeerde de lichte pijn in zijn kont te negeren. "Ik ben er zeker van dat de meeste onder jullie de problemen met het tempo gisteren wel gemerkt in hebben in Don Juan. Ze kwamen vooral voor in -" Harry kuchte "het heetste van de strijd, maar die bleken briljant te zijn. Daarom zou ik nu graag proberen om dat nog eens over te doen en het zo te houden voor de volgende optredens. Dus laten we bij het begin beginnen. Tomlinson gaat duwen, maar let op voor mijn getrek." Louis voelde een rilling over zijn rug lopen als Harry zijn naam uitsprak. Hij had het gewoon gezegd alsof het eender wie zou zijn. Louis schudde nog even met zijn armen voor hij Thunder onder zijn kin plaatste en wachtte op Harry's teken dat de violen konden beginnen.

Afspeellijst
+ Bare Naked Statues - Maybe I'm Just Tired

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen