Am I out of my head?
Am I out of my mind?
If you only knew the bad things I like
Don't think that I can explain it
What can I say, it's complicated

- Camila Cabello, Machine Gun Kelly

Ze overliepen alle stukken en pasten die aan aan het nieuwe tempo. Louis' hoofd werd weer helder toen hij begon te spelen. Hij focuste zich op de muziek en enkel op de muziek. Hij kon Harry's blik op hem voelen, maar zijn brein nam het aan als een neutraal feit. Het orkest klonk goed. Beter nog dan gisterenavond, nu speelden ze met het tempo maar op een meer georganiseerde manier.
Net op het moment dat de violen in het midden van een moeilijk stuk zaten, liet Harry hen stoppen. Louis' boog sprong van de snaren met een raspend geluid. Hij strekte zijn vingers uit en likte aan zijn lippen, hij was geïrriteerd. Hij had geen fouten gehoord.
"Goed werk geleverd, iedereen." zei Harry. "We gaan wat vroeger stoppen. Vanavond zal geweldig zijn, niets om jullie zorgen over te maken. Tomlinson, wil je nog even naar mijn kantoor komen alsjeblieft?" Louis rolde met zijn ogen en raapte zijn bladmuziek samen en negeerde Eleanor's nieuwsgierige blikken.
"Waarom wil hij jou zien?" Louis haalde zijn schouders op.
"Voor niets goeds, geloof mij." Zijn oprecht gepijnigde blik moet genoeg geweest zijn om haar te overtuigen. Ze grinnikte en stond op.
"Veel plezier," zei ze voor ze wegging om haar viool op te bergen. Louis veegde traag het vioolhars van Thunder's snaren en sorteerde zijn bladmuziek onnodig voor hij het netjes wegstopte in zijn zwarte map. Hij had gehoopt dat hij hier weg had kunnen komen zonder erover te moeten praten. Hij had naïef gehoopt dat Harry het gewoon zo zou laten en de afwijzing onverwoord te laten. Hij deed de rits dicht en nam zijn vioolkoffer op. Al de andere gingen de kant op van de uitgang. 'Hij is mijn baas; hij heeft het aangebracht. Dus technisch gezien heeft hij de professionele grens overtreden. Hij denkt waarschijnlijk dat het nodig is, zodat ik hem niet aanklaag voor seksuele intimidatie of zoiets.' Louis haalde zijn neus op. Alsof hij ooit aan iemand zou vertellen wat er gebeurd was. Het was al beschamend genoeg dat hij al na enkele minuten klaargekomen was door enkele kletsen op zijn kont. Het gevoel van mislukkeling en vernedering die hij al die jaren weggeduwd had, leken hem de laatste dagen meer en meer te verstikken.
"Ugh," Louis stond voor de gesloten door van Harry's kantoor. Hij vond zichzelf vies en hij was bang om aan te kloppen.
Net op het moment dat hij zijn moed bijeen geraapt had om op de deur te kloppen, opende de deur.
"Eindelijk, verdomme," mompelde Harry en trok Louis aan zijn broeklus naar binnen. Louis hoorde deur achter zich toeslaan en Harry duwde hem naar het bureau, zijn adem warm in zijn nek. "Waarom duurde het zo lang?"
"Uh.." Harry zette een stap terug en staarde hongerig naar Louis.
"Mag ik je een blowjob geven?" Zijn ogen waren groot en donker en Louis zag iets in zijn ogen, iets wat hij niet kon thuisbrengen. Een soort roekeloosheid of hoopvol. Misschien eerder hoopvol? "Toe, Lou..." Louis' adem stokte in zijn keel, onzeker of dit wel echt gebeurde of dat hij aan het hallucineren was. De knapste man, waarmee hij ooit beschamende seks had gehad wilde, voor een of andere reden, het opnieuw met hem doen. Louis knikte verdoofd.
Harry zuchtte opgelucht en viel op zijn knieën. Hij schoof Louis' trui wat omhoog en deed zijn broekknoop open. Louis beet op zijn lip om niet te kreunen toen hij Harry zijn tong trage cirkels aan zijn broekrand maakte. Hij zoog ook aan de huid rond zijn heupen. Louis had nog nooit iemand geweten die zo geobsedeerd was met zuigzoenen en hij vroeg zich af waarom dat was.
Harry's hand wreef over de groeiende bult in Louis' broek, Louis zuchtte opgewonden.
"Ga je me blijven plagen, Styles, of moet ik hem uit mijn broek halen en ermee in je gezicht slaan?" Harry maakte zacht, vulgaire geluiden. Louis voelde zijn zelfzekerheid terugkeren. Hij zou de realiteit niet ontkennen, Harry wilde hem, misschien had hij ook lang droog gestaan, of misschien...

Afspeellijst
+ Bad Things- Camila Cabello, Machine Gun Kelly

Helloooo,

Sorry dat het zo lang geduurd heeft maar ik had het nogal druk met mijn eindexamens en daarna heb ik een weekje bijna enkel geslapen. Maar nu ben ik helemaal terug en ik zal proberen één tot twee keer per week te uploaden.

Lemme know what you think!
Greetz Translator

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen