Foto bij Chapter 002

'Ik ben moe!.' geeuwde ik toen we eindelijk ons huis binnen liepen. 'Ik weet het, sorry dat het zo laat werd!.' zei Jason. 'Kan je niks aan doen!.' glimlachte ik. Jason nam mijn hand en trok me mee naar boven toe. Ik trok snel mijn pyjama aan poetste mijn tanden en dook in bed. Na een paar minuten voelde ik een tel armen om me heen en glimlachte. 'Welterusten babé!.' zuchtte Jason. 'Welterusten!.' glimlachte ik en viel rustig in slaap.
*De volgende morgen*
'Babé?.' hoorde ik vaag in mijn slaap. 'Hmm....Wat is er?.' vroeg ik slaperig. 'Blijf maar liggen babé, ik wou alleen even zeggen dat ik even naar de jongens toe ben oké?.' vroeg Jason. Ik knikte, "Ne, is goed!.' geeuwde ik en Jason drukte een kus op mijn wang. 'Welterusten!.' zei Jason en verder hoorde ik niks meer voor ik in dromenland belandde. Na een aantal uurtjes werd ik rustig wakker door de zon die op mijn gezicht scheen en rekte me rustig uit. 'Uitslapen...heerlijk!.' zuchtte ik en keek de slaapkamer rond, en toen naar de wekker. Het was half 12. "Heb ik serieus zo vast geslapen?.' vroeg ik en kwam rustig uit bed. Ik sprong snel onder de douche en trok mijn kleertjes aan. Ik deed een klein laagje make-up en liep toen naar beneden. 'Jas?.' vroeg ik en geeuwde. Ik kreeg geen antwoord, hij zou vast nog bij de jongens. Ik liep naar de gang en pakte mijn jas, plus wat geld om lunch te halen voor mij en Jason en liep naar buiten. Ik volgde de straat die uiteindelijk uit kwam bij de Subway en liep naar binnen. 'Hallo, kan ik helpen?.' vroeg de serveerster. 'Hai mag ik een broodje met zalm en saus...en Bacon met salade?.' vroeg ik. 'Komt er aan!.' zei de vrouw en ik gaf haar het geld. Ik ging tegen de muur aan staan om te wachten op mijn bestelling en hoorde wat jongens lachen. De deur ging open en 7 jongens liepen naar binnen toe. Ze gingen in de rij staan en namen toen hun bestelling op, en gingen op een plekje zitten. Ik keek ze stuk voor stuk aan, en mijn ogen bleven hangen bij een jongen. Holy shit...hij is echt niet lelijk. Een van de jongens zag me staren en duwde die blonde aan en knikte naar mij. Ik voelde mijn wangen rood worden en keek snel naar buiten toe. Ik hoorde ze lachen en ik schudde de gedachtes weg. Waar ben je mee bezig Ailee, je hebt Jason. 'Mevrouw je bestelling is klaar!.' hoorde ik en liep snel naar de balie toe en nam de 2 broodjes aan. Ik liep snel de subway uit naar huis toe. Ik zag Jason's auto al bij huis staan en glimlachte. Ik opende de voordeur en liep naar binnen. 'Hé babé waar ben jij geweest?.' vroeg Jason die in de woonkamer zat. Ik hield de 2 broodjes omhoog, 'Lunch gehaald!.' grinnikte ik. 'O gosh je bent echt de beste!.' zei Jason en ik gaf hem zijn broodje. Ik sprong over de leuning en plofte naast Jason neer op de sofa. We aten onze broodjes op en ik gooide de papiertjes in de prullenbak.

*Die avond*
We zaten zoals elke avond weer bij de meeting, en ik keek hoe Jason aan het racen was tegen Akira. 'Volgens mij hebben wij ons niet voor gesteld of niet?.' hoorde ik plots achter me en draaide me verbaast om. Het was donker maar ik kon hem precies herkennen, de jongen van de Subway. 'Oh hey!.' zei ik. 'Mijn naam is Park Jimin!.' glimlachte die jongen. 'Ailee Joon!.' glimlachte ik terug. Omg...dit is echt genant. 'Ik wist niet dat een meisje hier zou komen?.' vroeg Jimin en ik grinnikte iets. 'Ik heb veel geheimen!.' zei ik. 'I like that!.' glimlachte die jongen. Ik voelde mijn wangen blozen, gelukkig was het al pikken donker buiten. 'Wil je wat drinken?.' vroeg Jimin. 'Oh...Nee dankje!.' glimlachte ik. 'Echt niet?.' vroeg Jimin en ik knikte. 'Whoo Ailee Jason heeft gewonnen!.' riep Nathan en bleef bij ons stil staan. Ik keek om en zag Jason staan, die uitdrukking op zijn gezicht betekend niet veel goeds. Jason liep naar ons toe en sloeg zijn arm om me heen. 'Alles oké hier?.' vroeg Jason. 'Ja hoor niks aan de hand!.' glimlachte ik maar Jason bleef boos naar Jimin kijken. 'Wie ben jij en wat doe jij hier?.' gromde Jason. Jimin stak zijn handen in de lucht, 'Rustig maar, ik kom hier wel vaker!.' zei Jimin. 'Ik heb je nog nooit gezien, hoe dan ook ik zou maar weg gaan als ik jou was. En bij mijn vriendin uit de buurt blijven!.' gromde Jason en trok me mee. 'Jason!.' zei ik maar hij wou niet luisteren. Ik trok mijn pols los en Jason draaide zich kwaad om. 'Wat is er?.' vroeg ik. 'Die kerel stond met je te flirten Ailee!.' gromde Jason. 'Ben je jaloers?.' grinnikte ik. 'Natuurlijk ben ik jaloers wat denk jij?.' snauwde Jason. 'Wow Jason relax!.' suste Nathan die een hand op mijn schouder legde. 'Sorry babé je weet hoe ik het haat als andere jongens met je flirten!.' zuchtte Jason. Ik sloeg mijn armen om hem heen, 'Het is oké....ik had hem weg moeten sturen!.' zei ik. 'Het is jouw fout niet babé, ga je mee?.' vroeg Jason en ik knikte. Jason sloeg zijn arm om me heen en we liepen door. Heel stiekem keek ik nog om, en ik zag Jimin daar nog staan...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here