Foto bij ~ Sky Louise Mcarthy ~ The Game Got Twisted

Langzaam verwijderde ik mijn lippen van die van James, ik slikte en keek in zijn grote bruine ogen. Wow, that was really something...
'Sky..' begon James, maar ik duwde mijn wijsvinger voor zijn lippen zodat hij stopte met praten. Net toen ik wat wou zeggen stopte het luide geluid van mijn telefoon me:

Javaad:
Sky!!! waar ben je
Skyyy
Ik sta voor je huis wrm doe je dee deur nii open


Ik schrok van zijn berichtjes, shit, snel drukte ik mijn telefoon uit. Daar had ik dus echt geen zin in. Naast me hoorde ik James geïrriteerd zuchtten. I glimlachte ongemakkelijk ondanks de geïrriteerde blikken. Ik greep James' hand vast en trok hem omhoog.
'Kom we gaan zwemmen!'

Een paar uur later was ik weer thuis aangekomen, ik liep de bekende gele trapjes omhoog richting mijn voor deur, ik griste wat in mijn tas om mijn sleutels te zoeken, na zo'n vijf minuten had ik ze uiteindelijk gevonden. Toen ik ze in het slot wou steken, ontdekte ik iets vreselijks, mijn slot was kapot geslagen. Bang duwde ik de deur verder open, van de schrik liet ik een korte gil horen; mijn meubels waren helemaal vernield en omvergegooid, al mijn foto's waren op de grond verspreid bedekt met glas. Tranen welde op in mijn ogen zo snel mogelijk rende ik weer het huis uit. Er kan maar een persoon zijn die dit had kunnen doen. Ik toetste zo snel mogelijk Liam's nummer in.
'L-Lia-...' Begon ik maar ik werd ruw onderbroken door een harde klap op mijn hoofd. Ik schreeuwde en viel op de grond, zwarte stippeltjes verblindde mijn zicht, de laatste ding wat ik zag was Javadd's gemene glimlach, voordat alles zwart werd.

-
hey IM BACK IM SORRY HOOFDSTUKJES WORDEN BETER.
BLIJF REAGEREN HET MOTIVEERD ME ECHT. KUDOËN IS WEL ZO AARDIG.
klik

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here