Foto bij Chapter 003

*De volgende morgen*
Ik liep met de boodschappen de supermarkt uit en zuchtte. Het zat me nog steeds niet lekker van gisteren, ik ben veel van Jason gewend maar dit sloeg echt alles... 'Hey!.' hoorde ik plots achter me en sprong 10 meter de lucht in voor ik me omdraaide. 'God Jimin!.' zuchtte. 'Sorry ik wou je niet laten schrikken!.' grinnikte Jimin iets. 'Wat wil je?.' vroeg ik. 'Die jongen van gisteren, is dat echt je vriend?.' vroeg Jimin. 'Je bedoelt Jason, ja hoezo?.' vroeg ik verbaast. Jimin zuchtte, 'Luister.... ik weet niet hoe ik dit moet zeggen, maar die jongen is niet te vertrouwen!.' zei Jimin. 'Wat?.' vroeg ik. 'Alsjeblieft geloof me, hij is niet wie hij zegt dat hij is!.' zei Jimin. 'En dat zeg jij, die ik nog niet eens 2 dagen ken?.' vroeg ik. 'Nee zo bedoel ik het niet!.' zei Jimin. 'Jij denkt echt dat je alles kan maken of niet?.' vroeg ik boos. 'Ik zeg alleen de waarheid, geloof ik me ik ken dat soort types!.' zei Jimin. 'Ja en ik ben de kerstman, geloof het zelf Jimin!.' gromde ik. Ik draaide me om maar ik voelde Jimin mijn pols vast grijpen. 'Alsjeblieft...geloof me!.' zei Jimin. Ik trok me los en pakte de boodschappen op, 'Rot op, en laat me met rust!.' zei ik en liep naar huis toe. Wie denkt hij wel niet dat hij is, ongelovelijk. 'Alsjeblieft luister naar me!.' hoorde ik achter me en draaide me boos om. 'Heb ik jou niet gezegd om bij mijn vriendin uit de buurt te blijven?.' hoorde ik en draaide me geschrokken om. Jason stond achter me en keek boos naar Jimin. 'Jason wat doe jij hier? Ik dacht dat je bij de jongens was!.' zei ik. 'Was ik ook, maar ik was thuis wat vergeten!.' zei Jason. Dat verklaart nog niet waarom hij hier is. 'Ik heb geen kwade bedoelingen!.' zei Jimin. "Nee dat merk ik!.' gromde Jason en liep dreigend op Jimin af. Ik greep Jason zijn arm vast en trok hem terug, 'Niet doen!.' zei ik. Jason trok zich ruw los, 'Laat me los, en wij hebben het er thuis nog wel over!.' gromde Jason en keek toen boos naar Jimin. 'Jason dit heeft geen zin!.' zuchtte ik. 'Iemand hier moet een lesje leren!.' zei Jason. "Ja en jij weer in de gevangenis belanden zeker, ik ben weg hier!.' zei ik pakte de boodschappen op en liep naar huis toe.

*Jimin pov*
'Jij denkt dat je echt heel stoer bent of niet?.' gromde Jason. Ik haalde mijn schouders op, "Niet echt, waarom?.' vroeg ik. 'Sinds wanneer heb jij interesse in mijn vriendin?.' vroeg Jason. 'Ze is je vriendin niet!.' zei ik. 'Gaan we nou beledigen?.' vroeg Jason. 'Ik ken dat soort types zoals jij bent, jullie gebruiken meiden alleen maar en laten ze dan kapot rotten. Geloof me ik ben er genoeg tegen gekomen!.' zei ik. 'Ja en dus, wat wou je er tegen doen?.' gromde Jason. 'Dus je geeft toe?.' vroeg ik. 'Ze luistert toch niet naar jou!.' zei Jason. 'Zullen we zien!.' grinnikte ik iets. Jason liep naar me toe, 'Jij speelt een heel gevaarlijk spelletje. En waarom Ailee?.' vroeg Jason. Dat is een goede vraag.... 'Ik kan er niet tegen als je mensen misbruikt Jason, jij en ik weten allebei hoe dit af gaat lopen!.' zei ik. 'Dacht het niet Jimin....je hebt geen enkel bewijs, dus succes met Ailee overhalen. Het lukt je toch niet, ze houd van me....tsk dat mens is veels te gevoelig!.' en Jason liep lachend weg. Ik haalde mijn gsm uit mijn zak en stopte het opnemen. 'Moet jij zien!.' zuchtte ik en liep terug naar de loods. Ik gooide de deur open en liep naar binnen. 'Hé waar was jij heen?.' vroeg Jin Hyung. 'Iets regelen!.' zei ik en plofte op de sofa neer. 'Met Jason?.' vroeg Taehyun en ik knikte. 'Jimin die kerel is gevaarlijk!.' zei Rap Monster hyung. 'Kan wezen, maar hij bespeelt Ailee en daar kan ik niet tegen!.' zei ik. 'Ailee? Wie is Ailee?.' vroeg Suga. 'Oh dat meisje van de subway gisteren?.' vroeg Jhope en ik knikte. 'Oeh Jimin is verliefd!.' riep Jungkook. 'Aish shut up!.' gromde ik. 'Jimin hoe wou je dat aan gaan pakken?.' vroeg Rap Monster. Ik liet mijn gsm naar boven. 'Ik heb zijn gesprek opgenomen, hij bekend alles en nu is het alleen nog aan Ailee laten horen!.' zuchtte ik. 'Hoe gaat ze reageren?.' vroeg Jin hyung. 'Geen idee... ze was vanmorgen al boos dat ik de waarheid zei...!.' zuchtte ik. 'Geef haar tijd, ze komt er vanzelf wel achter hoe hij is!.' zei V en ik knikte.

*Ailee pov:*
'IK HEB NIKS GEDAAN, IK ZWEER HET JE!.' riep ik tegen Jason. 'Lieg niet tegen me!.' gromde Jason. 'Jason.....vertrouw je me niet?.' vroeg ik. Jason zuchtte en keek naar de muur. 'Nee dus...daarom was je smoes dat je wat vergeten was thuis.... je bent me gewoon gevolgd!.' zei ik. De tranen rolden over mijn wangen naar beneden. 'I-ik weet het niet!.' zuchtte Jason. 'Hoe kan je..... na al die jaren!.' snikte ik. 'Ailee ik heb tijd nodig!.' zei Jason. 'Die tijd is er niet verdomme!.' gromde ik en Jason keek me verbaast aan. "Ik moet het nu weten Jason, ik moet weten of je kan veranderen of niet!.' zei ik. 'Oh ik moet veranderen, en jij niet mevrouw ik flirt maar in het rond?.' gromde Jason. 'Ik zeg het je al 10 x ik heb ni-.' Ik voelde een branderig gevoel op mijn wang en mijn hoofd schoot opzij... 'Genoeg, ik heb geen zin meer in dat gezeik!.' gromde Jason en liep naar boven toe. Ik bleef een paar minuten voor me uit staren, hij had me geslagen. Die klootzak, hoe kon hij.... Ik greep mijn jas van de haak af en gooide de deur open. Het regende niet normaal hard, maar het boeide me geen ene fuck. Mijn wang deed echt niet normaal pijn. Ik liep een stukje tot ik om me heen keek, en geen idee had waar ik was. 'Fuck...!.' gromde ik. Ik zocht een schuilplekje in een steeg en liet me tegen de muur naar beneden zakken. Ik trok mijn knieën op en begon langzaam te snikken..Klootzak...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here