Foto bij Chapter 007

*Midden in de nacht*
'DOE OPEN!.' hoorde ik en opende verbaast mijn ogen. Ik hoorde ook ik weet niet hoeveel bonken op de deur. 'DOE OPEN AILEE!.' hoorde ik Nathan schreeuwen. Fuck... Ik stapte uit bed, trok snel een jas aan en liep de slaapkamer uit. De jongens kwamen ook al vragend naar buiten. 'Wat is er aan de hand?.' vroeg Jin slaperig. 'Ik denk dat we ruzie hebben!.' zei Suga die uit het raam keek. 'Jason zijn vriendjes?.' vroeg Jhope. Ik knikte, 'Ik vrees van wel!.' zei ik. 'Kom!.' zei Jimin en pakte mijn hand vast. We liepen naar de deur toe en Rap Monster deed de deur open. 'Wat is hier aan de hand?.' vroeg Rap Monster. 'Waar is Ailee?.' vroeg Nathan. 'Gaat je niks aan, wat komen je hier doen?.' vroeg Suga. Nathan duwde Rap Monster aan de kant en liep naar binnen. 'Ah daar ben je dus!.' zei Nathan. 'Wat wil je?.' vroeg ik. 'Waarom ben je weg bij onze baas?.' vroeg Nathan. 'Omdat het een oplichterige klootzak is daarom!.' zei ik. 'Ik waardeer het niet echt dat jullie hier midden in de nacht naar binnen stormen, ik zou maar oprotten als ik jullie was!.' gromde Jungkook. Rap Monster ging voor Nathan staan en strekte zijn lichaam. Hij had een blik in zijn ogen waar je u tegen zegt. 'Ik wil alleen weten waarom ze bij Jason weg is, dat is alles!.' zei Nathan. 'Wil je het persé weten?.' vroeg V. Nathan knikte en keek toen naar Jimin. 'Het komt door jou hé dat ze bij hem weg is?.' vroeg Nathan boos. 'Misschien wel, en dus?.' vroeg Jimin. 'Je weet niet waar je mee speelt kleintje!.' gromde Nathan. 'Oh dat weet ik heel goed, geloof me!.' gromde Jimin. 'Ik begin mijn geduld te verliezen!.' zei Nathan. 'Rot dan op Nath!.' zei ik. 'Kan jij makkelijk zeggen Ailee dat je Jason zo laat stikken!.' zei Nathan. 'Het is zijn eigen schuld!.' zei ik. 'Laat me niet lachen Ailee!.' zei Nathan. 'Je wou weten waarom ik bij hem weg was toch, omdat het een klootzak is. Nu oprotten!.' zei ik. Rap Monster greep Nathan beet en duwde hem in een beweging naar buiten en gooide de deur dicht. 'Klootzak!.' gromde Suga. 'Gaat het?.' vroeg Jimin en ik knikte. 'Kom laten we nog wat proberen te slapen!.' zei Jin en de jongens knikten. Ik liep mijn slaapkamer weer in en plofte op het bed neer. Ik kroop tegen de leuning aan en keek door het raampje naar buiten. Dit gaat nog een hele strijd worden denk ik. Er werd zacht op mijn deur geklopt en ik keek op. Jimin liep naar binnen en zette een mok dampende melk op het nachtkastje. 'Dankje Jimin!.' glimlachte ik. Jimin glimlachte terug en liep toen de slaapkamer weer uit.
*De volgende morgen*
Ik zat als een van de eerste in de woonkamer op de sofa met Suga's laptop op mijn schoot naar een appartementte kijken. Het zag er echt leuk uit, en het was binnen mijn budget. 'Hey wat doe jij zo vroeg wakker?.' hoorde ik en keek om waar Jimin stond. 'Kijk!.' zei ik en liet hem het appartement zien. 'Niet slecht!.' grinnikte Jimin en ik knikte. 'Ailee je bent geen last voor ons hoor!.' grinnikte Jimin. 'Weet ik Jimin, maar ik voel me er gewoon niet prettig bij. Het is niet dat ik jullie niet mag maar ja!.' zei ik. 'We snappen het Ailee, doe maar rustig aan oké?.' vroeg Jimin en liep naar de keuken toe. 'Wil je koffie?.' vroeg Jimin. 'Yes please!.' grinnikte ik en pakte mijn gsm er bij, en toetste het telefoon nummer in. Ik drukte op bellen en Jimin zette een mok voor me neer, voor hij naast me op de sofa kwam zitten. 'Goedemorgen?.' hoorde ik. 'Goedemorgen met Ailee Joon sorry dat ik u zo vroeg bel. Maar ik heb een vraagje aan u. Heeft u die appartement nog te koop staan?.' vroeg ik. 'Jazeker, er zijn al wel wat kopers geweest maar hun hebben allemaal afgebeld!.' zei de man. 'Oké.... ik heb er wel interesse in, zou ik vanmiddag kunnen kijken. En als het me bevalt een deal sluiten?.' vroeg ik. 'Natuurlijk kom maar langs, een uurtje of 3?.' vroeg die man. 'Is goed, zie ik u dan!.' zei ik en hing op. 'Oeh heeft Ailee een afspraakje?.' vroeg Jhope die naar ons toe liep. Ik schudde mijn hoofd en liet het appartement zien. 'Ahw ga je bij ons weg? Ik was net gewend aan ons nieuwe huisgenootje!.' pruilde Jhope en we schoten in de lach. 'Waar zijn jullie zo vrolijk om zo vroeg in de ochtend?.' gromde Suga die met Rap Monster Jin en Jungkook naar ons toe kwamen lopen. 'Ailee heeft een appartement gevonden!.' zei Jhope. 'Oh echt?.' vroeg Jungkook en ik knikte. 'Hey het heeft geen haast, dat weet je toch?.' vroeg Jin. Ik knikte, 'Zei Jimin ook al.....maar ik voel me er gewoon niet prettig bij!.' zei ik. 'Snappen we, wanneer ga je kijken?.' vroeg Rap Monster. 'Vanmiddag rond 3 uur!.' zei ik. 'Is het goed als ik mee ga?.' vroeg Jimin. 'Tuurlijk!.' glimlachte ik en gaf Suga zijn laptop terug.
*Tegen 3 uur*
'Doen jullie voorzichtig?' vroeg Jin toen Jimin en ik onze jassen aan trokken. 'Tuurlijk!.' zei Jimin en we liepen naar buiten toe. 'Gosh het is koud!.' rilde ik. 'Kun je wel zeggen ja!.' grinnikte Jimin en we liepen naar het adres wat die man me had opgegeven. We belden aan en een oudere man deed open. 'Hallo ik kom voor het appartement kijken!.' zei ik. De man knikte, 'Dat klopt, kom maar verder!.' zei de man en we liepen naar binnen. Het zag er echt niet normaal mooi uit. We kregen een rondleiding en ik had al snel mijn keuze gemaakt. 'Dus hij word het?.' vroeg de man. Ik knikte, 'Jup, het is echt niet normaal mooi!.' grinnikte ik. De man knikte, 'Helemaal super, wil je contant betalen of via de bank?.' vroeg de man. 'Ik kan het geld wel overmaken!.' zei ik en de man knikte. 'Dan haal ik de papieren even op!.' zei de man en liep naar boven toe. 'Weet je zeker dat je alleen durft?.' vroeg Jimin. Ik knikte, 'Ik moet er toch een keer over heen?.' vroeg ik. Jimin knikte, 'Weet ik maar toch!.' zei Jimin. 'Het komt goed, en anders weet ik waar jullie wonen toch?.' grinnikte ik en Jimin knikte. De man kwam naar beneden met de papieren en ik zette mijn handtekening eronder. 'Gefeliciteerd!.' zei de man en gaf me de sleutels. 'Danku!.' glimlachte ik. 'Veel succes er mee!.' en met dat liep de man naar buiten toe. 'Alleen je spullen nog ophalen?.' vroeg Jimin. Ik knikte en keek het huis rond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here