Wauw, ik heb jullie wel met hoofdstukken bestookt de afgelopen dagen, hè? En dan ook nog een nawoord? Voel je vooral niet verplicht deze te lezen. Ik hoop heel erg dat quizlet mijn hoofdstukken vandaag wel goed laten zien, want anders wordt het wel heel erg verwarrend. Ik heb het helaas zelf niets aan kunnen doen, dus ik hoop dat het goed komt.

In elk geval, dit was het dan! Ik ben zo blij dat het me gelukt is, en ik moet toegeven dat jullie reacties en kudo's een belangrijke bron van motivatie zijn geweest. Ik heb reacties op bijna elk hoofdstuk gekregen en jullie waren net zo bezig met het verhaal als ik (zelfs meer soms!). Ook al die keren dat dit verhaal in de top stond, voelde elke keer weer geweldig. Ik zou een paar mensen persoonlijk willen bedanken, maar omdat ik morgen ook mijn scriptie moet inleveren (het is een belangrijke dag!), bewaar ik dat even voor later.

Heel erg bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen op je favoriet voor SOTY (en dat hoeft natuurlijk niet per se die van mij te zijn)

Au revoir!

Reacties (5)

 • Selenophile

  Ik vond de epiloog echt prachtig, een waardige afsluiter van een mooi verhaal. Dank je wel voor deze ervaring, en bedankt dat je ze allebei hebt laten leven c:

  3 jaar geleden
 • ProngsPotter

  Ik vond dit echt een heel mooi verhaal, ik heb er echt heel erg van genoten (:

  3 jaar geleden
 • Thuria

  Echt, wauww. Het einde had niet mooier kunnen zijn ^^
  Echt een geweldig verhaal heb je geschreven (:
  Het zal wel even gek zijn om je naam niet meer in m'n inbox te zien staan, maar goed, dat overleef ik wel haha.

  3 jaar geleden
 • katl1

  Het was een prachtig verhaal. Ik heb er echt van genoten:)

  3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  LOVED IT LOVED IT LOVED IT

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here