Dit is mijn deel van de proloog

Hoi ik ben Arwen en ik ben een piraat. Toen ik klein was ben ik in de steek gelaten.Ik vaar op de Jolly Roger samen met captain Hook. Ik gebruik licht magie. Dit is hoe ik eruit zie:

ik heb een bleke huid
Ik heb blauwe ogen met een grijs randje eromheen
En ik heb middellange bruine haren.
Ik hoop dat je dit leuk vind!

Proloog:
"Ahoy mate!" Hoor ik Hook roepen. "Hoi Hook" geef ik als een simpel antwoord terug. "Kijk eens wat ik gevonden heb." roept Hook. Ik loop nieuwschierig naar hem toe en kijk naar het bruine kistje dat hij in zijn handen heeft. "Wat zit erin." Vraag ik terwijl ik een 'wat-is-dit-nou?' Blik naar hem toewerp. Hook moet lachen. "Je kijkt zo grappig." Ik bloos en verander het onderwerp."Doe nou open!!!" Zeur ik. Hook opent het kistje en staart ongelovig naar de inhoud. "H-hoe kan-n dit!!" Ik snap het niet en tik Hook tegen zijn schouder. "Whaaahaaaat??" Zeg ik met mijn schattigste stemmetje. Hij geeft me het kistje aan maar ik kende de inhoud niet. Het waren een soort van zilverachtige bonen. Ze gaven een mooie gloed zo in het donker. "Arwen dit zijn magische bonen, hiermee kan je van wereld naar wereld reizen." " zijn er meer werelden dan? Ik dacht dat alleen het betoverde bos bestond." Hook begint te lachen. " nee hoor je hebt ook camelot en Neverland of de aarde." Ik keek hem raar aan. "Ik snaaap het nieeeet. Wat is een aarde??" "Haha dat is een plaats waar stervelingen wonen. Met deze bonen kunnen we daarheen." Ik knikte. Ik liep naar de rand van het schip. Ik staarde in de verte, ik droomde al heel lang van een andere plek. Ik viel bijna in slaap en struikelde over de rand van het schip. Ik viel bijna in het water maar Hook ving me op met zijn haak. Hij trekt me omhoog en botst tegen me op. Samen vallen we op de grond en we liggen in een ongemakkelijke houding. Ik ben ondertussen kompleet in slaap gevallen en log bovenop Hook. "Pffffff Arwen wat ben je zwaar." Zei hij in zichzelf mompelend


Een paar uur later word ik kreunend en geeuwend wakker. "Haha ben je eindelijk wakker, ik heb je hier helemaal heen gesjouwd, en ik kan je verzekeren je bent erg zwaar." Ik begin te proesten en lig in no-time in een deuk. we rollen samen over het bed en ik lig bovenop Hook. En voor ik het me goed en wel kan beseffen drukt hij zijn lippen op de mijne. Een beetje buiten zinnen duw ik hem weg. Ik sta op en ga op een stoel zitten." Wat deed je in hemelsnaam!!!!" Hook keek beduusd voor zich uit." Sorry, i-ik weet niet wat ik deed. Het gebeurde gewoon." Hook stond op en stootte daarbij het kistje van het bureau af. Er rolde een boon uit en viel tussen een spleet in de vloer. Ik stond op en gilde. "Hook wat gebeurt er." Ik huilde en gilde tegelijk. Hook pakte me stevig vast. Dit keer wees ik hem niet af en pakte zijn arm beet. Ik was doodsbang voor wat er ging gebeuren. "Hook wat moet ik doen." Riep ik totaal in paniek. " denk gewoon aan storybrooke." Dat was het laatste wat ik hoorde voor ik met al mijn kracht aan storybrooke dacht, en we wegvielen in een zwart gat.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here