Foto bij 037 [Charlotte Middleton]

Laat weten wat je er van vindt.

Dylan en ik stappen uit Dylan’s auto. We zijn aangekomen op de set. “Moet je niet kijken wie jou zoveel appjes heeft gestuurd?” vraagt Dylan. “Ja, dat doe ik wel even,” zeg ik en we lopen ondertussen naar de rest toe.
Calum Hood
Calum: Heb jij seks gehad met Dylan?? 14.11
Calum: Niet dat ik het erg zou vinden want je bent single dus je kunt seks hebben met iedereen die je wil. 14.16
Calum: Maar alsnog als je met te veel mensen seks hebt wordt je weer aangezien als een slet 14.17
Calum: Niet dat je een slet bent of er eentje zou worden 14.17
Calum: Maar ik wil gewoon weten of je iets hebt uitgespookt met Dylan 14.18
Ik: Calum, wat denk je zelf. 14.25
Calum: Dat je seks hebt gehad met Dylan
Ik: Don’t worry, we hebben alleen maar gezoend want we moesten naar de set toe gaan
Calum: Oh, oké. Sorry voor mijn uitbarsting. Ik weet niet wat me overkwam.
Ik: Geeft niet, dat laat alleen maar zien dat je om me geeft
Calum: Ja, ja. Je moet straks even het verslag lezen van het interview dat we toen straks hebben gegeven
Ik: Ja, zal ik doen. Zie ik je vanavond nog?
Calum: Ik denk het niet. We hebben een concert en ik wil niet dat Ash me helemaal gaat haten. Hij haat jou trouwens ook.
Ik: Zeg maar tegen hem dat ik hem ook haat. Maar ik snap het. Jullie zitten ten slotte nog steeds in één band samen
“Wie was het?” vraagt Dylan als ik m’n mobiel weg stop. “Calum,” zeg ik. “Oeh, bloeit er al iets tussen jullie?” vraagt Dylan. “Nee, ik ben nog niet toe aan een nieuw vriendje,” zeg ik. Waarom wilde hij zo graag weten of ik wel of geen seks heb gehad met Dylan? Het is niet alsof Calum en ik daten. Ik kan met elke jongen naar bed als ik dat zou willen, want ik ben single. Maar als ik dan merk dat Calum zo bezorgd is dan vind ik dat ook wel weer iets hebben. Dat Ashton me haat vind ik niet zo raar. Ik haat hem ook. Maar misschien moet ik aan Calum laten zien dat hij niet de enige is die met mij naar bed kan gaan. Als hij vanavond niet kan, dan vraag ik wel of Dylan wel kan. We zijn aangekomen bij Sarah, Hailee, Douglas en Grant. “En hoe is het?” vraagt Hailee bezorgt aan me. Ik heb hen nog niet gezien nadat het uit was gegaan. “Ja, het gaat. Het gaat ten minste een stuk beter nu ik de waarheid weet,” zeg ik. “De waarheid?” vraagt Grant verbaasd. “Ja, blijkbaar was ik een heel ander persoon voor de coma dan dat ik dacht dat ik was,” zeg ik. “Serieus?” vraagt Hailee. “Je kunt inderdaad geheugenverlies krijgen of er kan iets met je geheugen gebeuren als je in een coma raakt,” zegt Douglas. “Hé wijsneus, hou je mond even,” zegt Dylan. “Maar wie was je dan?” vraagt Sarah. “Ik heb al die tijd gedacht dat ik een Good Girl was, maar ik was dus een Bad Girl,” zeg ik. “Een Bad Girl die met veel jongens naar bed gaat?” vraagt Sarah er meteen achteraan. “Het was tot nu toe alleen maar Calum,” zeg ik meteen. “Ja, ja. Je kwam wel tegelijk aan met Dylan,” zegt Sarah. “We hadden trouwens nog een leuk idee bedacht,” zeg ik en zet een brede gemene glimlach op. “Oh jeej, wat gaan we doen?” vraagt Grant. “We gaan een muziekvideo maken op het nummer ‘Little White Lies’ van One Direction over dus dat Ashton tegen mij gelogen heeft,” zeg ik. Sarah en Hailee zijn meteen enthousiast. “Is dat wel zo’n goed idee?” vraagt Douglas. “Ja, dit gaat leuk worden,” zeg ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here