Hook trekt me mee zijn schip af. Ik begin te stamelen en probeer tegen te stribbelen. "Laat me los Hook!!!!" Hij houd stevig vast en trekt me mee de stad door. Ik had dit niet verwacht en terwijl ik amper kon ademen kwam er toch een 'wow' uit. Hook had het blijkbaar gehoord want hij zei:" ik weet het, het is vreemd he." Ik knikte maar toch was het prachtig. Hij sleurt me nog steeds mee en we stoppen voor een groot huis. Hook belde aan en legde me uit. "Dit is het huis van Regina Mills. Dat is de burgemeester hier." Ik knikte weer ten teken dat ik het had begrepen. De deur ging, nogal ruw, open en er stapte een vrouw met korte zwarte haren over de overloop. Ze leek verbaasd om Hook te zien. "Hoi Hook ik had jou hier niet verwacht." Hook zette een stap dichterbij. " Regina weet je misschien waar Emma is?" Ze zuchte en ik kon haar horen mompelen. ' hoe kon ik het weten.' "Ze zit bij Granny's." Zonder nog iets te zeggen rende Hook al weer de straat op. Hij had mijn arm beet en begon weer te rennen.

vijf minuten later kwamen we hijgend bij Granny's aan. Hook plante me op een barkruk en ging naast me zitten. "Wat kan ik voor jullie regelen?" Hook antwoorde dat we twee hamburgers wouden. Ik keek hem aan met een wat-is-dat-nou-weer blik. Hij begreep het en antwoorde:" dat is een gerecht van deze wereld." Ik geloofde hem niet. "Ik ken jou al langer dan vandaag Killian." Hij keek duidelijk schuldig. Ik moest lachen. Ik noem hem alleen Killian als ik boos op hem ben. "Sorry, ik ben niet echt boos hoor." Ik lig in een deuk maar Hook kon er de humor niet van inzien en trok een kwaad gezicht. Toen kwam er een blonde vrouw op Hook aflopen. "Killian!!!! Je Bent hier!" Hook draait zich glimlachend om en ze omhelzen elkaar. Ik voelde een steek van binnen.*wacht. Voelde ik een steek. Ik ben niet jaloers* oké misschien een beetje, maar ik maak toch geen kans. Met een schor piepstemmetje zeg ik:" hoi, jij bent vast en zeker Emma." Emma knikt en steekt een hand naar me uit. Ik neem hem aan en een beetje ongemakkelijk sta ik haar hand te schudden. Gelukkig word ik gered door Ruby, de serveerster, ze kwam onze hamburgers brengen. " ik zal wel even weggaan, tot straks Hook." Zegt Emma.

Toen we na een halfuur onze hamburgers ophadden liepen we naar buiten. Ik durfde het niet te vragen maar ik deed het toch. ". Hook zijn jij en Emma samen." Terwijl ik het vraag bloos ik. "Ja we zijn samen, maar er is iemand die ik leuker vind. Helaas vind zei mij volgensmij helemaal niks." Ik wist het, ik maak geen enkele kans bij Hook.

Als we aankomen bij een winkeltje (ik heb geen flauw idee wat voor een) neemt hij me mee naar binnen. "Rumple ik weet dat je hier bent. Laat jezelf zien." Een man komt om het hoekje van de winkel gestapt. Hij kijkt een beetje pissig. "Hook, je ziet toch dat we gesloten zijn." Dan pas ziet hij mij. "Hallo, ben je nieuw hier." Hij knipoogde wanneer hij het zegt. Gehaast doe ik een stapje achteruit. Langzaam besef ik me zijn vraag en knik ik. Hook komt tussenbeide. "Rumple weet jij misschien waar Arwen kan slapen?" Hij lacht. "Arwen wat een mooie naam." Hij fluisterde wat in Hook oor en direct neemt hij me mee uit de winkel. Ik was blij dat hij me daar had weggehaald.

Toen we vijf minuten later bij een appartement aankwamen, ging de deur al open. "Hook ik had je al zien aankomen!" Roept Emma opgewekt. Weer voel ik een steek. "Emma ik heb een vraag. Mogen Arwen en ik hier blijven overnachten. Morgen kunnen we een appartement gaan huren." Emma knikt en duwt de deur verder open. Hook stapt binnen en ik volg . Tot mijn verbazing zaten er nog twee mensen binnen. Ze hadden een kindje op schoot. Mijn wenkbrauw schoot omhoog en Emma zag het meteen. Ze lacht en zegt:" Dat zijn mijn ouders, het is nogal ingewikkeld." Ik snapte het niet maar toch knikte ik van ja. Hook liep naar boven en nam me mee. We lagen (samen) "ieehh" op een luchtbed. Eerst had ik geprotesteerd maar later besefte ik dat dit de enige mogelijkheid is. Ik lag nog een tijdje wakker, maar na een halfuur ofzo viel ik toch in slaap.

Het enige wat ik me nog herinner van laatste nacht was dat Hook de hele tijd lag te woelen. Hij botste de hele tijd tegen me aan.
We gingen naar onder en het ontbijt stont al op de tafel. Dit word een lange dag.

Reacties (2)

  • Kyonakoenen

    Idd, trek je mond open meid, daar kregen je hem voor

    3 jaar geleden
  • arriemert

    Ik knik iets te veel 😂😂😂

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here