Foto bij LeFou || Danique || 25


About me
Mijn naam is Danique. Ik ben 25 jaar en ik ben afgestudeerd van de Pabo. Daar sta ik voor een kleuterklas met allemaal kinderen rond de 4-6 jaar, heel gezellig.
      Ik kan heel rustig zijn, een dromer. Ik vind het heerlijk weg te dwalen in mijn eigen dromen. Daarnaast kan ik een heel gezellig praatje maken en kan ik juist ook heel enthousiast en druk zijn. Ik ben een regelrechte optimist, bij mij is het glas altijd halfvol.
Ik heb mij aangemeld als vertrouwenspersoon in de hoop dat ik een luisterend oor kan bieden aan mensen. Ik heb zelf het een en ander meegemaakt, en juist op dat moment heb ik een luisterend oor van mensen gekregen, die mij uit die diepe put hebben geholpen. Dat oor zou ik jou ook graag willen bieden. Ik kan helaas niet je problemen wegtoveren of ze voor je oplossen, dat moet je zelf doen, maar ik kan je wel helpen met ideeën of je een nieuw inzicht bieden.

Wat ik jullie kan bieden
- Faalangst/ Prestatiedruk
- Andere angsten (bijv. sociale angst, verlatingsangst, etc.)
- Stress
- Onzekerheden
- Eenzaamheid
- Problemen op school
- Liefde
- Vriendschappen (Gebroken of problemen)
- Ruzie

Mocht je probleem niet in dit rijtje staan, mag je natuurlijk altijd nog een mailtje sturen. Bovenstaand is waar ik denk dat ik mensen het best mee kan helpen.

Ik ben ook bemiddelaar! Het zijn van een bemiddelaar staat los van mijn vertrouwenspersonenfunctie, maar tegelijkertijd als je ruzie hebt met iemand (op Q) kun je altijd bij mij terecht! En natuurlijk ook als je gewoon wat kwijt wilt!


Bereikbaarheid
Ik ben (bijna) dagelijks online op Quizlet. Zo niet, dan krijg ik een melding van pb ook in mijn mail, die ik sowieso elke dag raadpleeg. Mocht het zo zijn dat je op een andere manier met mij in gesprek wil, staat mijn Skype eventueel voor je open. Op maandag en dinsdag heb ik stage, waardoor ik tot 6 uur 's avonds minimaal bereikbaar ben. Als je in deze tijd een pb stuurt, zal ik proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Direct link naar profiel

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen