Foto bij Cami || Sofie || 23
About me
Hoi, mijn naam is Sofie en ik ben 23 jaar oud.
Ik ben opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en psychiatrisch verpleegkundige en ik werk nu 5 jaar bij de GGZ.
Ik werk op een opname afdeling voor volwassenen en heb dagelijks te maken met mensen die in een mentale crisis zijn beland.
Ik vind het werk wat ik doe heel waardevol en het geeft me veel voldoening om mensen die het zwaar hebben te kunnen steunen en door middel van onder andere gespreksvoering een belangrijk onderdeel te kunnen zijn van het herstelproces.
Al zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd het gevoel gehad dat ik gemaakt ben om anderen te helpen. Ik ben erachter gekomen dat ik een introvert ben en een talent voor luisteren bezit. Om deze reden heb ik me aangemeld als vertrouwenspersoon. Ik hoop dat ik voor users hier op Q iets kan betekenen.
Ik ben van mening dat ieder individu belangrijk en bijzonder is en ik zal me inzetten om voor iedereen die om hulp vraagt, iets te betekenen.


Wat kan ik jullie bieden
Natuurlijk mag iedere user een berichtje naar me sturen. Ik zal deze altijd lezen en mijn best doen om zo goed mogelijk te reageren. Echter zijn er een paar onderwerpen waar ik veel kennis over heb, zowel vanuit persoonlijke ervaringen, als vanuit mijn werkervaring.

- Dyscalculie
- Pesterijen
- Depressie, somberheid, toekomstperspectief
- Psychische stoornissen bij jezelf of mensen in je omgeving (van psychoses tot persoonlijkheidsstoornissen en alles hier tussen in)
- Hooggevoeligheid, omgaan met emoties
- Angsten
- Stress
- Eenzaamheid
- Negatief zelfbeeld
- Verlies en rouw
- Liefde en relaties


Bereikbaarheid
Ik ben elke dag te vinden op Quizlet en heb dagelijks tijd om te reageren op berichten. Als je voorkeur hebt voor een andere manier van communiceren (bijvoorbeeld via Whatsapp, kun je dat altijd aangeven en kunnen we via die weg verder praten.
Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen