Foto bij AItair || Laura || 23
About me
Hoi! Mijn naam is Laura en ik ben 23 jaar oud. Ik studeer Leisure & Hospitality in samenwerking met de Vacansoleil Leisure Academy, wat ik echt onzettend leuk vind. Het kunstwerk op mijn voorhoofd is dan ook onderdeel van mijn opleiding. Ja, echt! Maar ik heb me hier natuurlijk niet aangemeld om grapjes te maken, dus op naar het serieuze gedeelte.

Ik heb in mijn leven heel erg veel meegemaakt. Dit is dan ook de reden dat ik nu op mijn 22e nog een opleiding aan het doen ben. Inmiddels ligt mijn problematiek achter mij en focus ik me op mijn toekomst en het helpen van anderen. Zonder de hulp van buitenstaanders was ik namelijk nooit gekomen waar ik nu ben. Ik weet hoe belangrijk het is als iemand even naar je luistert, of je even een hart onder de riem steekt. Nu ik zelf weer sterk in mijn schoenen sta ben ik druk bezig om anderen te helpen die hetzelfde hebben doorgemaakt als ik, in meer of mindere mate. Natuurlijk ben ik geen hulpverlener. Ik heb geen oplossingen, geen pasklaar antwoord. Wel heb ik een luisterend oor en kan ik je helpen even wat frustraties los te laten of verdriet te uiten. Gewoon, omdat ieder mens dat soms nodig heeft.

Ik doe dit omdat ik heel graag anderen help. Omdat ik zelf een tijd had waarin ik er van overtuigd had dat het nooit beter zou worden. En nu is mijn leven beter dan ooit. Ik wéét dat het kan. Niet alleen uit eigen ervaring, maar ik zie het bij zoveel mensen om mij heen. Toch weet ik ook heel goed dat het verschrikkelijk moeilijk is om daar zelf te komen. Daar hebben veel mensen hulp bij nodig. Soms met hulpverlening, soms via een vertrouwenspersoon zoals wij en soms gewoon met een knuffel. Alle kleine beetjes helpen. Aarzel dus niet als je ergens mee zit om een berichtje te sturen. Denk niet van 'ach, het stelt niks voor'. Als jij iets nodig hebt, groot of klein, dan mag je me altijd een bericht sturen.

Wat kan ik jullie bieden
- Pesten
- Eetproblematiek
- Onzekerheid
- Liefde / geaardheid
- Eenzaamheid
- Het gevoel hebben dat je vast zit
- Problemen met school of studie (vooruitgang of studiekeuze)
- Zelfbeschadiging
Natuurlijk mag je me altijd een berichtje sturen als je een probleem hebt met iets wat niet in dit rijtje staat. Dit zijn dingen waar ik zelf veel te maken mee heb gehad en dus meer van weet dan bijvoorbeeld andere zaken. Toch zal ik altijd mijn best doen om je te helpen!

Bereikbaarheid
Ik ben eigenlijk altijd op Quizlet. Als je me een berichtje stuurt kun je in de meeste gevallen dezelfde dag nog iets terug verwachten, als is het maar om je te laten weten dat ik je berichtje heb ontvangen en werk aan een antwoord. Mocht ik minder aanwezig zijn, dan zal dat hier en op mijn profiel staan.
Reacties (1)

  • Pastiche

    Hey, ik zou je graag een pb willen sturen, maar ik kan je profiel nergens vinden... Wil je contact met mij opnemen zodra je daartoe in staat bent?

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen