Foto bij Benevolence || Eva || 19

Ik ben het meisje met de bril.
About me
Ik ben Eva (de link verwijst je door naar mijn profiel), een meisje dat niet kon wachten tot ze eindelijk achttien werd (12 december 2016 is het gebeurd!). Ik heb een zware jeugd gehad die veel invloed heeft (gehad) op mijn leven, maar nu wil ik graag andere mensen helpen - op alle mogelijke manieren. Dit initiatief sprak me meteen aan; wat een geweldig idee, luisteren naar mensen hun verhaal en hen vervolgens (proberen te) helpen. Ik doe al vrijwilligerswerk waarin dat ook erg belangrijk is, maar het leek me leuk dat vrijwilligerswerk nog wat uit te breiden op Quizlet. Ik wil graag een veilige plek creëren voor mensen die dit in hun dagelijkse omgeving niet lijken te vinden.


Waarbij kan ik je helpen?
Het is heel simpel: bij mij is álles welkom. Hoewel ik gemakkelijker zal kunnen reageren op situaties die me zelf bekend zijn, wil ik gerust luisteren naar een verhaal waar ik geen ervaring mee heb. Misschien heb ik niet altijd meteen een heleboel mogelijke oplossingen klaar, maar we kunnen samen zoeken naar een manier om met die situatie om te gaan. Ik hoop dat ik de last op je schouders al wat kan verlichten door gewoon naar je verhaal te luisteren en samen na te denken over oplossingen en manieren om je weer beter te voelen.


Bereikbaarheid
Wegens mijn studies aan de universiteit heb ik geen vaste lesuren en dus ook geen vaste momenten waarop ik tijd heb voor Quizlet. Ik ben wel dagelijks meermaals online om na te kijken of ik nieuwe berichten heb. Je mag dus sowieso rekenen op een antwoord binnen 24 uur (:.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen