Foto bij Gibbins || Shania || 17

About me:
Mijn naam is Shania, en ik ben 17 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener, en daarnaast werk ik als verkoopmedewerker bij de MediaMarkt.

Ondanks dat ik bekend sta om mijn sarcasme op dit forum, kan ik ook op momenten serieus zijn en ik help ook graag mensen. Hierom heb ik mijzelf ook aangemeld als Vertrouwenspersoon; ik wil er voor mensen zijn op de manier dat ik zelf nooit heb gehad. (tot ik bepaalde mensen leerde kennen.) Ik mag dan wel pas 17 zijn, maar dat houdt mij er niet van om mensen te helpen. In mijn vrije tijd ben ik daarom ook bezig op 7Cups; een online hulpverlening me o.a. professionele maar ook niet professionele vertrouwenspersonen. Ik ben daar een van. Ik wilde mijzelf ook hier openstellen om te helpen want dat is wat ik wil doen voor anderen; Hen hulp bieden zover ik kan.

Ik zet graag anderen boven mijzelf en ik zal, zover ik de macht daarvoor heb, je zo veel mogelijk proberen te helpen. Ik heb ook graag zelf niet dat ik taken half afmaak, dus wellicht kan het iets langer duren, maar hopelijk kunnen wij samen tot een oplossing komen.


Waarbij kan ik je helpen?
- Verlatings- en Bindingsangst.
- Zelfbeschadiging.
- Zelfmoord gedachten.
- Overlijden van een naaste persoon.
- Vriendschapsproblemen.
- Verraad (Vriendschap of relatie).
- Eetstoornissen.
- LGBTQ+ gerelateerde onderwerpen.


Bereikhaarbeid.
Eigenlijk ben ik altijd wel online op Quizlet, maar ik zal voornamelijk doordeweeks in de laat middag en in de avond actief zijn met het antwoorden van berichten, in verband met school. In het weekend ben ik graag zo veel mogelijk actief maar soms zijn er natuurlijk momenten dat ik bijvoorbeeld moet werken of zelf een middagje niet aanwezig ben. Dit zal ik ook altijd melden in een PB, wanneer er om hulp wordt gevraagd; kortom; ik ben vooral in de avond bereikbaar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here