Foto bij Ninety-eight

MONDAY, AUGUST 29TH

'Hey!' Ik keek op van mijn werk en zag Harry in de deuropening staan.
'Hoe laat is het?' vroeg ik verbaasd. Ik keek meteen zelf op de klok aan de muur en zag dat het al half zes was geweest.
'Je nam je telefoon niet op, dus ik dacht ik rijd gewoon even langs de school om te kijken of je er nog bent.' Harry liep verder het klaslokaal in en drukte een kus op mijn haren. 'Hoe was je eerste dag?'
'Goed!' Ik heb vandaag vier klassen gehad, waaronder mijn mentorklas, en ik heb eigenlijk geen moeilijkheden ondervonden. Het was vandaag ook vooral uitleg van hoe het komende jaar er voor hun uit gaat zien en ik heb mezelf voorgesteld. Ze leken me in ieder geval niet te haten.' Ik glimlachte.
'Ik zei toch dat deze baan voor jouw gemaakt was.' Ik knikte instemmend en begon met het bij elkaar rapen van al mijn spullen.
'Oh, ik ben helemaal vergeten mijn telefoon weer aan te zetten,' bedacht ik me toen ik mijn telefoon in handen had. Nadat ik hem had aangezet verscheen er inderdaad een gemiste oproep van Harry en enkele berichtjes binnen.
'Geeft niks. Ben je klaar om te gaan?'
Ik keek nog een keer mijn bureau over, maar toen ik zeker wist dat ik alles had stond ik op en liep samen met Harry het klaslokaal uit. Ik sloot het af met de sleutel die ik die ochtend van meneer Scott had gekregen en glimlachte. Mijn eigen Engels lokaal.
Hand ik hand liep ik met Harry de school uit en begroette nog een docent die even lang bezig was geweest als ik.
'Zullen we langs de supermarkt rijden voor eten?' vroeg ik Harry toen ik me in de lederen stoel van zijn auto had gezet.
'Ik heb een beter idee. Waarom gaan we niet uit eten om te vieren dat je een geweldige eerste dag hebt gehad en dat je je kinderen zoveel meer gaat bijbrengen dan alleen maar Engels,' stelde Harry voor.
Ik keek hem aan en glimlachte.
'Waar heb ik zo'n perfecte vent toch aan verdient,' verzuchte ik.
'Daar heb je helemaal zelf voor gezorgd, door zo ontzettend geweldig te zijn, elke dag.' Hij boog zich voorover en kuste mijn lippen en kuste hem maar al te graag terug.
'Ik heb bij The Old Spot gereserveerd,' zie Harry toen hij de zoen had verbroken.
'Lekker,' glimlachte ik.
Harry startte de auto en reed de parkeerplaats af, op naar een van onze favoriete pubs om heerlijk met z'n tweeën te gaan eten.
Dit was een perfecte dag.

Het plan is om vandaag de laatste hoofdstukken en de epiloog te schrijven en dan elke dag een hoofdstuk te activeren. Als dit lukt staat woensdag dus de epiloog online. Ik hoop dat jullie er klaar voor zijn. Ik niet ): X

Reacties (1)

  • MrsNeymessi

    This can't be the end :c
    Het is zo'n leuk verhaaal... :/

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here