Foto bij Hundred

FRIDAY, SEPTEMBER 16TH

'Kan je mij een paar sokken aangeven?' vroeg Harry. Hij zat op bed en ik stond in onze inloopkast. We hadden net samen gebokst en gingen zo samen met Grace en Zayn naar een pub.
Ik liep naar zijn kast en trok een la open, omdat ik geen idee had in welke la zijn sokken lagen.
'Nee, niet die la...!' riep Harry, maar het was al te laat. Vol verbazing staarde ik naar het zwarte doosje, verstopt tussen zijn stropdassen. Langzaam pakte ik het en sloot mijn beide handen om het doosje. Ik bracht het richting mijn hart en draaide me om. Harry was inmiddels bij mij komen staan.
'Ja,' fluisterde ik.
'Je hebt hem niet eens opengemaakt,' bracht Harry verbaasd uit.
'Dat hoef ik niet,' zei ik en ik overbrugde de laatste afstand die er nog tussen ons was en kuste hem. Ik gooide mijn armen om zijn nek, het doosje nog steeds in mijn hand, en zoende hem. Harry sloeg zijn armen om mijn middel en zoende me terug. Toch stopte hij de zoen en keek me aan. Ik liet mijn armen uit zijn nek glijden en keek hem stralend aan.
Voorzichtig nam hij het doosje uit mijn hand.
'Ik wilde iets heel romantisch plannen voor dit moment, maar dan doen we het maar zo.' Hij ging door een knie en pakte mijn beide handen vast.
'Lieve Sarah,' begon hij, en ik kon zien dat hij een beetje zenuwachtig was. Zelf stond ik ook nog steeds te trillen op mijn benen.
'Vier jaar geleden heb ik je voor het eerst ontmoet en het koste me slechts twee weken om compleet en tot over mijn oren verliefd op je te worden. Het deed dan ook zo veel pijn toen we anderhalf jaar later uit elkaar gingen, maar ik ben zo blij dat jouw boek en misschien het lot ons weer bij elkaar hebben gebracht.' Hij haalde een keer adem voor hij weer verder ging. 'Ondanks onze break heb ik je uit zien groeien tot een prachtige, zelfstandige vrouw die weet wat ze wil. Elke dag hou ik weer meer van je. Het is geweldig om elke ochtend naast je wakker te worden, om je lieve schaterlach te horen als ik een slechte grap maak, of je geconcentreerde blik, met het puntje van je tong uit je mond te zien, als je je ergens op focust.. Zou je me de gelukkigste man van de wereld willen maken? Zou je met me willen trouwen?'
Ik wist dat ik niet meer normaal kon praten, dus knikte ik, terwijl de tranen van geluk in mijn ogen sprongen.
Harry liet mijn handen los en opende het zwarte doosje. Daar, op het zwarte fluweel, lag een prachtige, elegante ring. Harry haalde hem uit het doosje en schoof hem om mijn trillende hand.
Hij stond op, pakte mijn gezicht tussen zijn beide handen en keek me diep in mijn ogen aan. 'Ik ga je nooit meer laten gaan, Sarah. Ik hou zo ontzettend veel van jou.'
'Ik ook van jou,' zei ik met een zachte stem. Harry drukte zijn lippen op die van mij en gooide mijn armen opnieuw in zijn nek. Hij verplaatste zijn armen naar mijn middel en tilde me in een soepele beweging op en bracht me naar ons bed.
Sarah Styles, dat klonk perfect.

OMG, dit was gewoon het laatste hoofdstuk. Ik hoop dat jullie dit een beetje romantisch vonden, haha.
Nu alleen de epilogue nog. Ik zou zo tien epilogues kunnen schrijven, maar heb besloten het er bij 1 te houden, tenzij, jullie massaal protest indienen, haha.
Even om straks alvast verwarring te voorkomen: Sarah is 24 en Harry 25. X

Reacties (1)

  • MrsNeymessi

    NEEEEEJJJ, tis zo'n perfect verhaal :c

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here