Foto bij Epilogue

16 YEARS LATER

'Goedemorgen,' Harry drukte een kus op mijn lippen terwijl hij de ontbijtgranen uit een kastje pakte en er een schaaltje mee vulde.
'Is de tweeling al wakker?' vroeg ik, terwijl ik een hap van mijn toast nam. We hadden een tweeling gekregen en ze waren ondertussen alweer 10 jaar. Het leek wel gisteren dat ik beide baby's voor het eerst te zien kreeg. Het was een van de mooiste dagen uit mijn leven geweest, en Harry had precies begrepen waarom.
'Ze zijn zich aan het aankleden,' antwoordde Harry.
'Jij ging vandaag met Zoë naar ballet, toch?' vroeg ik hem. Hij knikte. Meestal ging hij samen met Joe naar voetbal, maar we hadden besloten dat we vaak af moesten wisselen, zodat beide kinderen evenveel aandacht van ons kregen.
'Zullen we vanavond even kijken waar we in de zomer heen kunnen?' vroeg Harry me. In de woonkamer hing mijn enorme wereldkaart met rode en groene pinnetjes. In de afgelopen 16 jaar hadden Harry en ik zo veel mogelijk van de wereld bekeken als we konden. De kinderen vonden het ook prachtig om een rood pinnetje te veranderen naar een groen pinnetje.
De bel ging en ik keek Harry vragend aan. Zijn blik zei dat hij ook geen idee had wie het was. Ik legde mijn toast terug en liep naar de voordeur. Ik haalde de voordeur van het slot en maakte hem vervolgens open, benieuwd wie er op zaterdagmorgen aan zou bellen.
Mijn mond viel open van verbazing toen ik keek wie er aangebeld had.
'Wie is dat?' hoorde ik Harry vragen, maar ik kon niet reageren. Instinctief wist ik meteen wie dit was. Voor me stond een jongen van rond de 18, met dezelfde bruine krullen en smaragdgroene ogen als Harry. Hij leek zoveel op Harry dat het bijna eng was.
'Sorry dat ik je stoor op zaterdagmorgen,' begon hij.
'Ben jij...' Ik kon mijn zin niet afmaken.
'Gaat alles goed hier?' Harry kwam achter me staan, maar ik merkte dat hij ook meteen in de war raakte door de jongen op de stoep.
'Ik ben Eddy, ik ben 18, en volgens mij ben ik jullie zoon...'

OMG, ik heb zo lang nagedacht over dit hoofdstuk, maar heb uiteindelijk besloten het zo te maken, zodat jullie de rest zelf kunnen invullen. Dit idee had ik echt al heel lang, dus ik ben blij dat ik het nu eindelijk op papier heb kunnen zetten. Ik hoop dat jullie dit einde net als ik een mooie manier vinden om dit verhaal af te sluiten.
Ik wil jullie bedanken voor het lezen en reageren op mijn verhaal. Dit is echt wel het verhaal waar ik tot nu toe het meest trots op ben. Bedankt dat ik het met jullie mocht delen.
Ik ben bezig met het herschrijven van een van mijn eerste verhalen, I fell in Love - Louis Tomlinson. Zodra dat af is of er een ander nieuw verhaal online staat laat ik het jullie weten.
Bedankt, jullie zijn geweldig! X

Reacties (5)

 • Joolieentje

  Nu Moet Je wel een verlog schrijven vindt ik hoor!
  Voor de rest was Je verhaal top

  3 jaar geleden
 • lyan36

  Ik ben een van je stille lezers en ik heb genoten van dit verhaal. Je schrijft super goed. Ik vind van dit verhaal vooral erg mooi hoe je kunt merken hoe de personages groeien.

  Ik vind het alleen heel jammer dat je er een open einde van hebt gemaakt. Ik ben nu heel benieuwd naar hoe het verder gaat!

  3 jaar geleden
 • maureen1997

  Maak een vervolgg!!!

  3 jaar geleden
 • MrsNeymessi

  Meeeehh, me wants moreee :c

  3 jaar geleden
 • NutellaChoco

  Omg zo kan je niet eindigen:(

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here