Cause if I want you, and I want you, babe
Ain't going backwards, won't ask for space
Cause space was just a word made up by someone who's afraid to get too...
Close, ooh
Oh, so close, ooh
I want you close, ooh

- Nick Jonas & Tove Lo


LET OP! Dit stukje is zoals in de titel vermeld 16+, omdat het een seksscène is tussen Harry en Louis. Lees dit enkel als je weet dat je er helemaal klaar voor bent. Lees je dit stukje liever niet? Geen probleem je mist weinig tot niets. Als je het niet leest stuur me een privébericht en dan vertel ik je de dingen die belangrijk zijn voor het vervolg van het verhaal.

De wereld stond op zijn kop, Harry dacht dat hij droomde. De kus werd intenser, zijn ledematen voelden zwaar aan en zijn bloed stroperig. Hun tongen raakten elkaar, Harry maakte een gedempt geluid, laag in zijn keel.
"Wat wil je, Styles?" vroeg Louis fluisterend. Hij schraapte met zijn tanden langs de zijkant van Harry's nek en drukte hun heupen tegen elkaar. "Jij hebt uiteindelijk toch de leiding, niet?" Louis lachte zacht toen Harry enkel kon reageren met een hoog gejammer. Hij leunde met zijn voorhoofd tegen Harry's sleutelbeen en ze ademden gelijkmatig, Louis' handen gingen op en neer over Harry's armen. Kippenvel kwam op Harry's armen, door Louis' aanraking. "Wil je mijn mond, Maestro?" fluisterde Louis in zijn oor en drukte met opzet hun heupen nog dichter tegen elkaar, zijn vingers gleden langs de broekrand van Harry. "Is het dat wat je wil?" Harry kreeg er enkel een wanhopige grom uit. Hij had hier al vier dagen over gefantaseerd en naar verlangd. Nu het eindelijk zo ver was, leek het of hij zijn verstand verloor. Door Louis stond hij ontdaan tegen de boekenkast gedrukt. Harry wilde alles in één keer en Louis nog het meest van al, maar zijn behendigheid om iets te zeggen had hem verlaten. Zijn lichaam beefde door Louis' aandacht voor hem. De geweldige, stralende energie die van Louis uitkwam als hij zich ergens op concentreerde, was nu volledig voor Harry en het werkte verslavend. Zijn ademde stokte wanneer Louis zijn kruis beetnam door de stof van zijn broek, hij mompelde iets over de oneerlijke lengte voor hij Harry ontdeed van zijn broek.
"Fuck, Harry." siste Louis als hij ook Harry's boxer naar beneden trok. Hij schudde zijn hoofd verlangend. "Zo'n lekkere pik." Hij legde zijn hand er rond en drukte een kus op de top, waarna hij het voorvocht ervan weg likte. Hij verstijfde van genot, hij gooide zijn hoofd achteruit en knalde tegen een rij boeken achter hem. Hij kermde uit reflex door de pijnscheut. Enkele seconden later begonnen ze beiden te lachen door Harry's lompheid en de dramatische manier waarop Louis was recht gesprongen, als een geschrokken prairiehond om te zien wat er gebeurd was. Hij had meteen verontschuldigend over Harry's achterhoofd gewreven, alsof het volledig zijn schuld was.
Harry voelde zich nog steeds een beetjes beschaamd door zijn lompe actie, zijn achterhoofd voelde nog steeds wat pijnlijk aan. Dwaas kind van Dogwood cabin, te stom om een blowjob te krijgen. Zijn gedachten vervaagden door Louis' dansende blauwe ogen.
"Sorry, sorry." zei Louis en hij sloeg zijn hand over zijn mond een lach te verbergen. Harry kon niet geloven hoe mooi Louis was op deze manier, onbewaakt en met duidelijke affectie. Een steek van breekbaarheid trok door hem heen en hij probeerde het ongemakkelijke gevoel te negeren. In plaats daarvan, concentreerde hij zich op hoe hard hij Louis wilde kussen, aanraken en hebben, nu, op dit moment.
"Lou," mompelde hij en ging dichter bij Louis staan. Hij sloeg zijn armen om hem heen, één hand op zijn heup de andere stevig tussen zijn schouderbladen gedrukt. Louis maakte een verrast geluidje, hij kon zijn evenwicht niet meer houden en ze vielen op de grond net voor Harry's bureau. Ze draaiden zich waardoor Louis nu bovenop lag en Harry maakte en zacht geluidje, hun lippen weken niet meer van elkaar.
Louis ging na een minuut op zijn armen leunen, een arm aan elke kant van Harry's hoofd. Zijn ogen gingen over Harry's lichaam.
"Je gaat je hoofd niet tegen de grond slaan, als ik je terug in m'n mond neem, toch?" vroeg hij en hij begon te lachen.
"Louis," kreunde Harry en bedekte zijn gezicht met zijn handen. Hij was bang, opgelaten en zo geil, allemaal in één. Louis schokschouderde voor hij zich tussen Harry's benen plaatste en grinnikte toen hij zag dat Harry hem tussen zijn vingers aankeek.
"Wees gewoon voorzichtig, Harry. We hebben nog een concert voor kinderen te regelen. Je wilt geen hersenschudding, zeker niet op deze manier." Harry schudde zijn hoofd, zijn lichaam kronkelde wanneer Louis opnieuw zijn hand rond zijn lid plaatse. Zijn grip was strakker en het bracht precies de goede druk. Zijn hand begon op en neer te bewegen. "Ik meende wat ik net zei." fluisterde Louis en hield zijn ogen gefocust op het werk van zijn hand. Hij beet op zijn lip terwijl Harry met zijn heupen mee begon te bewegen. "Zo'n lekker, lekker lid. Zo geweldig." Harry moest zijn ogen dichtknijpen, hij kreunde en beet op de binnenkant van zijn wang om te voorkomen dat hij smeekte naar meer. Iets aan de vrome manier waarop Louis naar zijn penis keek, gecombineerd met de bekende, vlotte beweging van de violist zijn deskundige pols, zorgde ervoor dat het Harry te veel werd. Het voelde alsof hij klaar zou komen over hun beiden binnen enkele seconden. "Zo geweldig," mompelde Louis nog een keer. Hitte likte aan Harry's onderrug, hij holde zijn rug en Louis drukte Harry's heupen tegen de grond en nam hem traag in zijn mond. Hij zoog aan Harry's eikel en draaide er rondjes rond met zijn tong, voor hij het verder in zijn mond nam. Dieper en dieper.
"Fuck," Harry's ademhaling ging veel te snel, zijn hartslag nog sneller en zweet ontstond op zijn voorhoofd. Hij begroef zijn handen in Louis' haar. "F*ck, Louis. God. Alsjeblieft." Louis keek op naar hem van onder zijn wimpers en dat was alles wat hij nog nodig had. Harry kwam klaar met een gesmoorde schreeuw. "Lou," kreunde hij, terwijl hij zweefde in zijn post-orgasme. "Ik wil-- Louis. God. Ik wil dat je met me vrijt. Zo graag. Ik wil dat je met me vrijt." Er alleen nog maar aan denken zorgde ervoor dat Harry's kaken nog warmer werden en dat hij meteen nogmaals wou klaarkomen.
"Jezus, Styles." hoestte Louis. Hij zat geknield tussen Harry's dijen en trok zichzelf af terwijl hij naar Harry keek, zijn ogen vol met lust. "Da's waarschijnlijk," Hij ademde snel. "Da's waarschijnlijk niet praktisch nu. Ik ga, ah, " En dan kwam hij klaar in zijn hand, hij viel uitgeteld op Harry's borst voor hij van Harry afrolde en naast hem op de grond ging liggen.

Afspeellijst
+ Close - Nick Jonas ft. Tove Lo

Heya!
Hoe gaat het met jullie? Met mij alles super!
Laat zeker eens een reactie achter en vertel mij wat je tot nu toe van het verhaal vindt en of er dingen zijn die je anders wilt zien!
Let me know.
Greetz Translator

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen