--Diablo--

Eenmaal wakker kroop ik wat onder het puin vandaan, het was een complete chaos. Waarom heb ik niet mogen zien wat er gebeurd was? Waar was iedereen?
Zonder moeite stond ik op, keek ik rond, en zag dat Medreth nog aan die palen hing. Die palen waren van het plafond afgebroken, met moeite zouden wij die nog wel los kunnen krijgen. Ik schraapte de kleine steentjes van mijn schubben af, en mijn hele omgeving was stoffig. Eigenlijk was dat laatste geen juiste beschrijving, alles lag in puin, er was niks meer te zien van de vloer.
Ik wandelde voorzichtig richting Medreth, en zorgde met moeite ervoor dat die palen zijn vleugels uit waren, hij werd al snel wakker toen ik het wilde gaan proberen. Maar hij werkte niet tegen. Het was apart om zijn vleugels te bezichtigen. Nu het geperforeerd was.
“Dank je.” Meer had Medreth niet te zeggen. Zijn stom klonk zo neutraal en emotieloos. Ook op de manier hoe hij naar zijn vleugels keek zag er depressief uit.
“Medreth, het heelt weer, uiteindelijk. Daar geloof ik in.” Ik probeerde rustig te reageren, maar Medreth leek niet echt te luisteren.
“Kom mee, alles is beter dan deze plek, daarbij. Waar zijn Kayerith en Khezef?” Ik maakte een geluidje wat moest betekenen dat ik het niet wist. Hij bromde wat en liep verder. Gelukkig waren zijn poten nog intact. Het zou echt niets worden als ik hem ook nog moest gaan dragen. We liepen zeker een heel eind, tot dat Medreth opeens neer viel op de grond. Zo moe was ik niet? Was er iets aan de hand?
“Medreth? Alles goed?” Eerst was het stil daarna zei hij zacht.
“Laat mij sterven op deze plek Medreth, ik heb niks meer te willen. Mijn leven is bedrogen geweest en ik heb niks meer om te bereiken.” Wauw… Dat klinkt echt erg.
“Medreth… Kom op, sta op… Ik kan toch niet zonder jou? Jij bent mijn broer, en mijn broer geeft niet op. Of wel? Is mijn broer echt een opgever? Ik geloof het niet.” Medreth keek met een half oog naar mij, en wist er eigenlijk niet echt iets negatiefs erop te zeggen, in plaats daarvan zei hij maar niets.

Reacties (1)

  • Akemi

    Aww, arme Medreth, zijn vleugels klinken echt pijnlijk D:

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen