18-jarige jongen vermist na feest bij Sognsvann

OSLO - Het OPD* staat voor een raadsel na de verdwijning van de 18-jarige Christoffer Schistad. In de nacht van 23 op 24 november is hij naar een feest gegaan, zo beweren zijn ouders, en vervolgens niet meer teruggekomen. "Het is niets voor hem," verklaart meneer Schistad, vader van Christoffer, "om zomaar te verdwijnen. Hij laat ons altijd weten waar hij is, wanneer hij thuiskomt, of als er iets tussen is gekomen. Vandaar dat we direct contact hebben opgenomen met de politie."
Bekend is wel dat het feest plaats vond in de buurt van Sognsvann**, maar niet wie het organiseerde. De politie zoekt momenteel naar meer informatie om een beter beeld te krijgen van wat er die avond gebeurd zou kunnen zijn.
Zoektochten rondom Sognsvann hebben tot dusver niets opgeleverd, maar opsporingsdiensten zijn nog steeds intensief bezig om aanwijzingen en sporen van Schistad te vinden. Denkt u over informatie te beschikken die het onderzoek verder zou kunnen helpen, neemt u dan alstublieft contact op met het OPD: +47 22 66 90 50 (anoniem).


* = Oslo Police District, of in het Noors: Oslo Politidistrikt
** = een meer in de omgeving van OsloReacties (1)

  • Noorhelm

    Klinkt interessant!

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen