Foto bij Chapter 009

*De volgende morgen*
Ik liep de slaapkamer uit en wreef de slaap uit mijn ogen. 'Hey lekker geslapen?.' vroeg Jin. Ik knikte en liep naar de bar toe, waar Jin een mok koffie neerzette. 'Dankje!.' glimlachte ik. De rest van de jongens begonnen ook te ontwaken. Ik dronk wat van mijn koffie toen iemand mijn haar rood de war haalde. 'Aish!.' gromde ik iets. V sprong blij op en neer en ik keek hem hoofdschuddend na. 'Let niet op hem, hij is de enige in de ochtend die geen ochtendhumeur heeft!.' zei Suga zuchtend. 'Ik ben gewoon hyper!.' lachte V. Als laatste liep Jimin de hal uit naar ons toe en geeuwde. 'Goedemorgen schone slaapster!.' zei Jin. 'Morgen!.' grinnikte Jimin iets. Wow...hij is zo schattig met zijn slaaphoofd.... 'Zullen we anders naar de stad gaan zo?.' vroeg Jhope. 'Ja, Ailee kan ook mee!.' zei Rap Monster. 'Waarom ook niet?.' grinnikte ik. We ontbeten allemaal op en liepen toen naar buiten. De jongens liepen vooruit, en Jimin en ik achteraan. 'Heb je nog een beetje kunnen slapen?.' vroeg Jimin. Ik knikte, 'Ja gelukkig wel!.' grinnikte ik. 'Dat is mooi, als je ergens over wil praten kan je altijd naar mij toe komen oké? Of naar een van de jongens!.' zei Jimin. 'Dankje Jimin!.' glimlachte ik en hij glimlachte terug. 'Hé slome loop eens door!.' riep Jungkook. We keken vooruit en we zagen dat de jongens een heel eind verder waren. 'Pabo's!.' grinnikte Jimin en ik knikte. We liepen naar de jongens toe. We liepen ze achterna een paar winkels in en gingen toen in een café zitten. Ik zat tegen het raam aan en trok mijn knieën op, Jimin zat naast me met V en tegen over de rest van de jongens. Ik keek uit het raam naar de mensen die voorbij kwamen lopen. 'Wat wil je hebben Ailee?.' hoorde ik en schrok op uit mijn gedachten. 'Wat?.' vroeg ik en zag toen de serveerster staan. 'Oh....uhmm doe maar een caramel latté!.' zei ik en de serveerster knikte. De jongens zeiden ook wat ze wouden en de serveerster liep toen weg.

*Die avond*
Ik stond voor mijn huis met Jimin, de jongens stonden op de stoep te wachten. 'Weet je zeker dat je het aandurft?.' vroeg Jimin. Ik knikte, 'Komt goed, ik ben allang blij dat ik mijn gedachte vanmiddag weg kon houden, dankje!.' zei ik en gaf Jimin een knuffel. 'Het is oké, bel als er wat is oké?.' vroeg Jimin. Ik knikte en Jimin liep terug naar de jongens toe. Ik keek ze na tot ze uit het zicht waren en liep toen mijn huis binnen. Ik keek mijn huis binnen, schonk mezelf nog wat drinken in en liep toen naar boven. Ik sprong snel onder de douche en trok toen mijn pyjama aan. Ik dook in bed, en viel toen rustig in slaap.
*Midden in de nacht*
Ik hoorde een klap en schrok wakker. 'What the?.' vroeg ik en keek slaperig om me heen. Het was echt heel stil in huis, zou ik het gedroomd hebben. Ik stapte rustig uit bed en liep de hal op, ik wreef de slaap in mijn ogen en liep rustig naar de trap toe om te kijken waar die knal vandaan kwam. Ik keek verbaast op toen ik beneden een lampje zag branden, ik zweer dat ik alle lichten uit had gedaan. 'Shit!.' hoorde ik iemand grommen, en mijn ogen werden groot. Er is iemand in mijn huis....die hier niet hoort. Ik rende terug naar de badkamer en sloot mezelf op. Gefrustreerd haalde ik mijn handen door mijn haren, kom op Ailee denk na.... Ik hoorde voetstappen de trap op komen, en hield mijn adem in. Ik hoorde een deur open gaan, en toen gegrom. 'Ze is hier niet!.' hoorde ik iemand sissen. Jason.... 'O my god!.' piepte ik en zakte tegen de muur naar beneden. Hij kan hier niet zijn, dit kan echt niet. Ik hoorde voetstappen weer naar beneden lopen, en Jimin schoot door mijn hoofd. Ik opende de badkamerdeur en sloop naar mijn slaapkamer. Ik greep mijn telefoon van de oplader af en belde Jimin. "Neem op neem op!.' siste ik en keek om me heen of ik Jason niet zag. Na een paar keer ging hij over. 'Ailee weet je hoe laat het is?.' hoorde ik Jhope grommen. 'Jhope help!.' piepte ik. 'Wat is er?.' vroeg Jhope. 'Ailee?.' hoorde ik Jimin vragen. 'Jimin....hij is hier, in huis alsjeblieft!.' zei ik. Ik voelde een tel armen om me heen. 'NEE LAAT ME LOS!.' riep ik en probeerde me los te rukken uit zijn greep. Mijn gsm viel uit mijn handen op de grond. 'AILEE!.' hoorde ik Jimin nog schreeuwen. Iets werd voor mijn mond gehouden, het rook sterk naar verdovings middel. 'Ga slapen schatje!.' hoorde ik Jason nog grinniken, voor alles zwart begon te worden en ik weg viel.
*Jimin pov:*
'Ailee? Ailee!.' riep ik nog, maar ik kreeg geen gehoor. 'FUCK!.' riep ik en sprong uit bed, gevolgd door Jhope. Ik gooide de slaapkamer deur van Rap Monster hyung en Jin hyung open. 'Hyungs!.' riep ik. 'Jimin....wat?.' vroeg Jin slaperig. 'Ailee zit in de problemen!.' zei Jhope. 'Wat?.' vroeg Rap Monster. 'Fuck fuck fuck!.' gromde ik. Ik rende naar de deur toe, met Jhope en Rap Monster achter me aan. De ijskoude lucht kwam in contact met mijn huid, maar daar gaf ik helemaal niks om op dit moment. We renden naar Ailee's huis toe, waar ik stokstijf stil bleef staan toen ik alle lichten aan zag. 'Ailee!.' riep ik en rende naar binnen. Binnen was het een grote chaos, alles was bijna kapot en lag overhoop. 'Jij zoekt hier, ik ga naar boven!.' zei ik. Jhope knikte en rende naar de woonkamer. Ik rende de trap op en trapte bijna alle deuren in...maar geen Ailee. 'Nee nee nee dit kan niet waar zijn!.' gromde ik. Ik opende de deur van de slaapkamer, waar het net zo verwoest uit zag als beneden. Ik bukte toen ik een gsm zag liggen, en pakte hem op. Bloed drupte van het apparaat op de grond. Dit is Ailee's mobiel... 'Jimin?.' vroeg Rap Monster die naar binnen kwam rennen. 'We zijn te laat!.' zei ik. 'Beneden ligt overal bloed in de woonkamer!.' zei Jhope. 'Wat is hier allemaal aan de hand?.' vroeg Suga. 'Jason....heeft Ailee!.' gromde ik. 'Wat?.' riep Jungkook. Ik stond op en haalde mijn handen door mijn haren, klootzak klootzak. 'Het enige wat we vonden is dit...verdovingsmiddel!.' zei V en gaf me het flesje. Ik gooide het flesje door de slaapkamer tegen de muur aan en gromde iets. 'We kunnen beter terug gaan, voor de politie komt en wij problemen krijgen!.' zei Jin. We liepen langzamerhand terug naar de loods. 'Klootzak, als ik hem in mijn handen krijg is hij echt dood!.' gromde ik. 'Hoe pakken we dit aan?.' vroeg Jhope. 'We gaan morgen onderzoek doen!.' zei Rap Monster. 'Morgen? Terwijl Ailee nu misschien wel dood ligt te bloeden?.' gromde ik. 'Jimin ik snap dat je boos bent, maar om er nu achter na te gaan heeft geen zin!.' zei Rap Monster. 'Hij heeft gelijk... we moeten het morgen afwachten!.' zei Jin. 'Aan jullie heb ik ook niks!.' gromde ik en liep naar mijn slaapkamer toe. Ik sloot mezelf op en sloeg tegen de muur aan. Ik beloof haar om er voor haar te zijn als Jason langs komt, en dan laat ik dit gebeuren....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen