Jaimie vond het eng om uit de kast te komen, maar het moest gebeuren. Mensen op Facebook moesten immers weten dat zij biseksueel was en twee gezichten had, een autistisch gezicht en een lief gezicht. Ja, dat moesten ze absoluut. Zelfs die man met de onuitspreekbare naam die haar een vriendschapsverzoek had gestuurd en die zij domweg had geaccepteerd (ondanks haar moeder's vele verhalen over enge verkrachtende pedofielen op het internet) moest dat weten, en die kettingrokende overbuurvrouw die ze een keer op de buurtbarbecue had gezien ook.
De reacties stroomden binnen en de meeste mensen waren positief en vonden het stoer van haar dat ze uit de kast durfde te komen. Toch was er iemand die een eind aan de pret moest maken. Het was die verdomde Thimo Hogenkamp. Zijn reactie luidde: ''haha gay''. Dit kon Jaimie niet hendelen. Ze haalde haar lieve gezicht eraf en pakte haar autistische gezicht van de boekenplank. Met Jaimie Quirrelmort viel niet te spotten.

Jaimie was ziedend toen ze onderweg was naar het huis van Thimo. Wie dacht hij wel niet dat hij was? Ze had voor vertrek nog wel haar biseksuele gezicht op de keukentafel gezet. Die mocht niet beschadigd raken. Ze trok haar LGBT-gekleurde sokken en jas aan en ze belde nog snel naar meester Samuel. "Het is tijd om te doden iemand." Deze beantwoordde haar zin met een kreun. "Nu niet, Jaimie."
"JAWEL!" schreeuwde ze en ze hing op want ze kon haar mobiel niet weggooien. Gelukkig wist Jaimie waar Hogenkamp woonde. Ze was aangekomen in de straat waar hij woonachtig was en ze sloop langs de achterdeur zijn huis in. Ze ging de trap op en stopte voor de deur waar zij dacht dat hij sliep. Ze trapte de deur open en daar stond haar gezicht - tweede gezicht.
'Quirrelmort, jij hier?"

''Het is JAIMIE Quirrelmort voor jou, jij vuile rotzak! Hoe durf je mij gay te noemen; ik ben biseksueel!'' Jaimie, die er in de tijd van haar huis naar Thimo's achter was gekomen dat ze een jongen was, keek ziedend van woede. Zijn autistische gezicht was nog nooit zo furieus geweest.
''Jooo, chill,'' zei Thimo loom, ''ik dacht gewoon dat het grappig was. Ik kan er toch niks aan doen dat meisjes zo overdreven doen!"'
Dit was de druppel. ''IK BEN GEEN EENS EEN MEISJE, JIJ VUILE ROTZAK.'' Hij schreeuwde het uit. Omdat hij nog niet in de puberteit zat, kwam het er jammer genoeg erg kikkerlijk uit. Thimo grinnikte. ''Je bent zelf gay! Ik heb mijn autistische gezicht op, en wij zullen jou eens flink in elkaar meppen!''

Thimo's gezicht veranderde in een keer van geamuseerd naar boos. Hier werd Jaimie even door afgeleid. Had Thimo ook meerdere gezichten?
Door deze afleiding zag ze niet dat Hogenkamp's vuist in haar gezicht werd geduwd.

Jaimie voelde dat Hogenkamp's vuist in haar gezicht werd geduwd. Hij deinsde achteruit maar kon alleen zijn autistisch gezicht opzetten. Zijn biseksuele gezicht had hij namelijk thuis gelaten. "Auw, auw, het doet zo'n pijn," jammerde hij. Hogenkamps gezicht veranderde weer van boos naar bezorgd. "Waarom heb je zoveel gezichten?' vroeg Jaimie dom. "Ik weet het niet, ik heb het heel mijn leven al," antwoordde de jongen. Jaimie vond Thimo veel leuker als hij rustig was. Hij kon zich niet langer in bedwang houden, hij leunde vooruit en gaf Thimo een kus op zijn mondhoek. Hij trok terug en mompelde: "Ik vind je lief." Thimo lachte en antwoordde: "Ik jou ook. Het spijt me dat ik je een gay meisje noemde. Ik- ik wist niet dat je een biseksuele jongen was." Jaimie zei zachtjes: "Het is niet erg, ik ben er ook nog niet zo lang achter." Thimo lachte weer en Jaimie lachte ook en voor heel eventjes dacht hij dat hij misschien toch meerdere gezichten had.

''Ik noemde je gay omdat ik op dat moment eigenlijk ook een seksuele crisis had en je uit de tent wilde lokken,'' zei Thimo. Hij veegde de zwarte emo haren uit Jaimies ogen. ''Eigenlijk wilde ik gewoon je vriend zijn en samen met je blowen en over jongens praten, maar ik ben op internet niet zo goed met woorden. Daarom noemde ik je gay.'' Hij gaf Jaimie een tedere kus. Hete rillingen gingen door Jaimies lichaam. Eindelijk werd hij door iemand gevalideerd.
''Ik was naar jou op zoek om je eens flink de hersens in te slaan, maar ik kreeg veel meer dan dat.'' Jaimie en Thimo keken elkaar liefdevol aan. Eindelijk hadden ze iemand gevonden die van ze hield - van al hun gezichten hield.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen