Foto bij Chapter 013

*De volgende morgen*
Ik opende rustig mijn ogen en keek slaperig om me heen. 'Hé kijk wie er nu wakker is!.' hoorde ik en keek omhoog. Ik zag Rap Monster en Jungkook staan. 'Hey het leeft nog!.' grinnikte Jungkook. 'Haha erg grappig!.' grinnikte ik. 'Je mag van geluk spreken Ailee!.' zei Rap Monster. Ik knikte, 'Ik leef nog!.' zei ik en probeerde rustig overeind te gaan zitten. Mijn lichaam voelde nog steeds zwak aan, en mijn schouder deed niet normaal veel pijn. 'Je schouder kan een aantal weken erg pijnlijk zijn, de kogel zat echt heel diep!.' zei Jin en ik knikte iets. 'Kijk eens!.' hoorde ik. Jimin hield een glas voor me met wat pijnstillers. 'Dankje!.' glimlachte ik en nam de pijnstillers dankbaar in. 'Dus...hoe zit het tussen jullie?.' vroeg Jin grinnikend. Ik keek Jimin aan en voelde mijn wangen gewoon rood worden. 'Ah op die manier!.' lachte Rap Monster. "Sukkels!.' grinnikte Jimin en ik knikte. 'Wil je wat eten Ailee?.' vroeg Jin. Ik knikte, 'Alsjeblieft!.' zei ik. 'Ailee we halen je spullen vanmiddag op oké?.' vroeg Jimin. Ik knikte, 'Lijkt me een goed plan!.' zei ik. 'Dus je blijft hier?.' vroeg V. 'Nu Jason nog vrij rondloopt, en we weten wat hij van plan is ja!.' zei Jimin. 'Gezellig!.' riep V en ik schudde lachend mijn hoofd. Ik at mijn ontbijt op, en liet mijn hoofd weer op de leuning rusten. 'Nog steeds moe?.' hoorde ik Jimin vragen. Ik knikte, 'Mian!.' zei ik. 'Je hoeft geen sorry te zeggen jagi, neem zoveel rust als je nodig hebt oké?.' vroeg Jimin en ik knikte iets. Er werd op de deur geklopt. 'Oh hey Akira!.' hoorde ik Suga zeggen en opende mijn ogen. 'Hoe is ze?.' vroeg Akira die naar binnen kwam lopen. 'Ze ligt op de sofa!.' zei Jin. Even later kwam Akira in beeld en ik glimlachte iets. 'Hey, hoe is het?.' vroeg Akira. 'Kut!.' grinnikte ik iets. 'Ik ben allang blij dat je nog leeft!.' zei Akira. 'Wij ook!.' zei Jimin en ik knikte. 'Ik heb geprobeerd om Jason nog te volgen, maar hij lijkt spoorloos te zijn verdwenen!.' zei Akira. 'Opgeruimd staat netjes!.' zei Suga. 'Geeft niet, we krijgen hem wel ooit!.' zei ik en Akira knikte. 'Rust goed uit oké?.' vroeg Akira. 'Komt goed!.' zei ik. Akira knikte en keek toen naar Jimin. 'Zorg goed voor haar!.' en met dat liep Akira naar buiten. Jimin kwam op de rand van de sofa zitten en glimlachte. Ik glimlachte terug, en langzaam vielen mijn ogen dicht. Niet later lag ik diep in slaap.
*Die middag*
Ik opende langzaam mijn ogen en kwam overeind. Het was best stil in de loods, en ik keek om me heen. 'Hey je bent wakker!.' zei Jimin die naar me toe kwam lopen vanuit de hal. 'Ja net!.' glimlachte ik. 'Hoe voel je je?.' vroeg Jimin. 'Iets beter gelukkig!.' zei ik. 'Dat is mooi, ik zal wat pijnstillers voor je halen!.' zei Jimin en verdween naar de keuken. Niet later liep hij terug naar de woonkamer en gaf me wat pijnstillers, die ik innam. 'Hoe gaat het met je wonden?.' vroeg Jimin. 'Pijnlijk!.' zei ik. 'Dat zal nog wel een paar dagen zo houden!.' zei Jimin en ik knikte. De deur ging open, en de jongens liepen naar binnen. 'We hebben boodschappen gedaan!.' zei V en hield een tas omhoog. 'We hebben gelijk wat rond gevraagd, maar het schijnt echt dat Jason weg is!.' zei Rap Monster. 'Alleen maar mooi!.' zuchtte ik en de jongens knikten. Jin liep naar me toe met een verbanddoos. 'Om te voorkomen dat er een infectie in die wonden van je komt!.' zei Jin. Ik knikte en Jin begon met het eraf halen van het verband op de sneeën in mijn schouder. 'Auw.....!.' gromde ik. 'Sorry Ailee!.' zei Jin. 'Het is oké...!.' siste ik iets. Toen het verband eraf was ontsmette Jin de wonden en deed er weer nieuw verband omheen. Jimin sloeg zijn arm om me heen en ik glimlachte iets. Na een aantal minuten was Jin eindelijk klaar met mijn wonden en ik zuchtte opgelucht. 'Je deed het super jagi!.' zei Jimin en drukte een kus op mijn hoofd. 'Je schouder laat ik nog even rusten, tot de huid wat rustiger is!.' zei Jin en ik knikte.
Tegen de avond stond ik rustig op, ik kan echt niet langer meer stil zitten. 'Weet je zeker dat zoveel bewegen een slim idee is?.' vroeg Jungkook. 'Het gaat wel!.' zei ik. Ik kwam langs een spiegel die aan de muur zat en keek naar mijn spiegelbeeld. Ik had nog steeds fixe sneeën in mijn gezicht zitten, en ik zag nog steeds lijkbleek. Ik zag Jimin naar me toe lopen en hij sloeg voorzichtig zijn armen om me heen. 'Het heeft tijd nodig om te helen!.' zei Jimin. Ik knikte, 'Weet ik, maar ik wist niet dat het zo erg was!.' zuchtte ik. 'Jimin...wij moeten vanavond naar de meeting, wat dingen bespreken..blijf jij hier bij Ailee?.' vroeg Rap Monster. Jimin knikte, 'Was ik wel van plan!.'. Rap Monster knikte en keek toen naar mij. 'We zorgen dat Jason de stad niet meer in komt!.' zei Rap Monster en ik knikte dankbaar.
Na het eten lag ik met mijn hoofd op de sofa en keek naar het plafon. 'Nog steeds zo moe?.' vroeg Jimin die naast me op de sofa zat. 'Alleen s avonds nog, maar verder valt het wel mee!.' zei ik en Jimin knikte. 'Werken die pijnstillers al?.' vroeg Jimin. 'Gelukkig wel!.' glimlachte ik en legde mijn hoofd op zijn schoot. 'Ga anders slapen jagi!.' glimlachte Jimin. Ik schudde mijn hoofd, 'Ani ik wil niet slapen!.' zei ik. 'We halen morgen je spullen op oké?.' vroeg Jimin. Ik knikte, 'Is goed, ik wil daar in elk geval niet meer wonen!.' zei ik. 'Hoeft ook niet, we hebben hier ruimte zat!.' zei Jimin en ik knikte. 'Dankje oppa!.' zei ik. Jimin wreef over mijn wang heen. 'Natuurlijk jagi!.' glimlachte Jimin. Ik sloot rustig mijn ogen, en viel langzaam in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen