Foto bij Secret 8

Ik werd wakker de volgende dag met barstende hoofdpijn. Ik had heel de nacht liggen denken en dan de laatste 2 uur viel ik in slaap. Voor zover het uitslapen. Ik gooide mijn benen uit bed en ging de douche in. Ik liet mijn hoofd rusten tegen de koude stenen van de douche, terwijl er warm water over mij heen stroomde. Ik voelde de frustraties terug komen en kneep mijn handen in een vuist en voelde de nagels in mijn huid dringen. Ik liet los als ik geklop hoor. ‘Ja?’ Vroeg ik. ‘Zee, kom je straks mee naar de wedstrijd?’ Vroeg Liam. Ik zuchtte, ik had zin om af te zeggen, om weg te kwijlen in zelfmedelijden maar mijn mond was sneller. ‘Ja hoor ik kom na de lessen!’ Riep ik en douchte me sneller en droogde me af en deed mijn kleren aan.
Ik kwam de kamer binnen en zag Liam. Ik glimlachte en keek hem even aan. ‘Ben je klaar ijdeltuit om naar de les te gaan.’ Zei hij grijnzend. Ik draaide met mijn ogen en pakte mijn sigaretten, portemonnee en telefoon. Ik deed mijn leren jas aan en stopte er alles in. ‘Nu ben ik klaar.’ Zei ik. Hij knikte. ‘Zie je straks roommate.’ Zei hij lachend en liep de kamer uit. Ik volgde hem en liep naar mijn les.
De dag ging heel traag en ik was heel blij dat de lesdag voorbij was. Nu alleen de voetbal match overleven en dan kon ik weer naar bed, hopelijk sliep ik deze nacht beter.
Ik wandelde rustig verder en zag Melissa en glimlachte nar haar. ‘Hey Mel.’ Zei ik zacht en ze glimlachte. ‘Kom je ook naar de wedstrijd?’ Vroeg ze. Ik knikte. ‘Ja kom.’ Zei ik en haakte mijn arm in de haren en we wandelde naar daar.
Louis en Gemma stonden er ook al. Ik glimlachte naar hun kort en ging zitten.
In de verte zag ik Niall met zijn vrienden staan en slikte. Ik keek snel weer naar Melissa. ‘Mel mag ik je wat vragen?’ Vroeg ik zacht. Ze knikte en ik kreeg al haar aandacht. ‘Wat is het met de regels tussen Snobs en uitschot?’ Vroeg ik. Ze grinnikte. ‘Nou zo weinig mogelijk met elkaar om gaan.’ Zei ze en ik knikte. ‘Geen relaties, dat is echt onmogelijk.’ Zei ze. ‘Waarom?’ ‘Omdat, de andere je gaan uitsluiten.’ Zei ze. Dat kon me niets schelen. Waarom was Niall er zo bang voor? Was zijn reputatie hem zoveel waard? Ik slikte en knikte. ‘En je nergens meer thuis kan zijn. Er is eens een relatie geweest tussen uitschot en snob, ze zijn zo hard uitgesloten geweest en omdat de snob zijn reputatie wou houden heeft hij gebroken met haar. Zij was kapot en is van school veranderd.’ Zei ze. Ik slikte diep en keek haar aan. ‘En is dat waarom Gemma zo doet is ze misschien verliefd op een uitschot?’ Vroeg ik zacht. ‘Nee, ze is gekoppeld Zee.’ Zei ze zacht. Ik fronste en keek haar verbaasd aan. ‘Wat gekoppeld met wie?’ ‘Dat weet niemand buiten haar, die gast en haar broer.’ Ik slikte en keek Melissa aan. Wie zou het zijn? Ik knikte om deze nieuwe informatie. ‘Ze zei dat we het snel genoeg gingen uit vinden.’ Zei ze er nog bij en zweeg dan als Gemma en Louis er bij kwamen. Ik fronste en glimlachte kort naar de twee en volgde de wedstrijd. We juichte het team en vooral Liam toe.
Ik ging tijdens de pauze drinken halen en zag Niall aan de andere toog en slikte. Ik bleef even naar hem staren en merkte pas na twee minuten dat hij terug staarde. Zijn blauwe ogen hielden me weer gevangen en ik slikte. Ik draaide mijn hoofd en pakte het drinken, betaalde en ging weg.
Ik gaf iedereen zijn drinken en de wedstrijd begon terug.
We hadden gewonnen en er werd gejuicht en ik was blij dat we weg gingen want mijn hoofdpijn werd er niet beter op.
We kwamen buiten en ik zuchtte opgelucht. Ik zag het groepje vrienden van Niall voorbij lopen en keek Joshua geïrriteerd aan.
We hadden gezellig nog iets gedronken met elkaar en het was wel leuk ondanks ik veel dacht aan wat Melissa had gezegd.
Ik wandelde in mijn kamer en zuchtte zwak mijn bed stond te lonken en ik deed mijn kleren uit en plofte in mijn boxer op bed.
Ik hoorde de deur open gaan en fronste en opende mijn ogen. Was ik in slaap gevallen? Ik keek slaperig naar de klok en zag dat het drie uur was en keek en zag Liam. ‘Hey Liam.’ Zei ik slaperig. ‘Hey Zayn heb ik je wakker gemaakt?’ ‘Ja, maar ik had niet eens door dat ik in slaap was gevallen.’ Zei ik lachend en draaide me om en ging recht zitten. Hij lachte. ‘Ben je nog gaan feesten?’ Vroeg ik, hij knikte. ‘Ja het was gezellig, al dacht ik dat je ook wel mee ging gaan.’ Zei hij eerlijk, ik zag de eerlijkheid in zijn ogen. ‘Ja nee ik was moe.’ Zei ik glimlachend. Hij knikte en ging de badkamer in. ‘Ik heb je zien staan bij Gemma, hoe gaat het met haar?’ Ik fronste bij zijn vraag. ‘Goed hoor denk ik.’ Zei ik tegen hem. Hij knikte en ging in zijn bed zitten. ‘Morgen zijn we vrij eindelijke.’ Zei hij lachend. Ik knikte. ‘Ja ik kan de slaap echt wel gebruiken.’ Zei ik zuchtend. ‘De opdrachten zijn slopend.’ Zei ik.
Hij knikte en deed het licht uit. ‘Slaapwel Zayn.’ ‘Slaapwel Liam.’ Zei ik en deed mijn ogen dicht.
Als snel lag ik in een diepe slaap met Niall James Horan op mijn netvliezen.

Het volgende hoofdstukje!
Bedankt voor de reacties op het vorige hoofdstuk! (:

Hoe is het anders met jullie?
Met ons is alles goed!
Liefs en nog een fijne zondag toegewenst (:

xx

Reacties (1)

 • Writex83

  Ehm..... "ging gaan" is twee keer hetzelfde woord. Beetje verwarrend.
  Zeg dan "mee zou gaan" of "mee ging".

  Daarna zag ik nog "eindelijke" staan? Gingen je vingers te snel? XD

  Wat een belachelijke regel dat er geen relatie mag zijn tussen een snob en uitschot.
  Je kan niet zelf bepalen op wie je verliefd wordt.
  Dat nog dat Gemma gekoppeld is aan iemand.... Aan Niall soms?

  xxx

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen