Foto bij Chapter 014

*De volgende morgen*
Ik zat in de woonkamer te wachten op de jongens die mijn spullen nu aan het ophalen waren. Ik mocht van Jimin nog niet naar buiten, maar dat vond ik nog niet zo erg want mijn wonden deden nog best veel pijn. Ik draaide mijn hoofd om toen ik de deur open hoorde gaan, en ik zag de jongens naar binnen lopen. 'Als het goed is, is dit alles!.' zei V. Ik knikte dankbaar en stond op, we brachten de koffers naar de slaapkamer toe, en de jongens lieten me toen alleen dat ik kon omkleden. Ik trok mijn shirtje net uit toen de deur open ging, en Jimin in de deur opening stond. 'Damn!.' zei Jimin. Ik keek naar de verticale snee die ik over mijn hele buik had lopen, en al mijn ribben waren bont en blauw. 'Het geneest wel!.' zei ik en trok een schoon shirt aan. Jimin liep naar me toe en bleef voor me staan. 'Babé als we die klootzak ooit nog eens tegen komen, is hij echt dood!.' zei Jimin. Ik knikte en glimlachte. 'Dankje oppa!.' zei ik en gaf hem een knuffel. 'Natuurlijk jag!.' zei Jimin. Toen ik klaar was met omkleden liepen we weer naar de jongens toe. 'Je ziet er al beter uit Ailee!.' zei Jin. 'Ja je krijgt al meer kleur in je gezicht!.' grinnikte Jhope. 'Dat is mooi!.' glimlachte ik en rekte me voorzichtig uit. Ik ging op de sofa zitten en keek toe hoe Jungkook tegen V aan het gamen was. 'Wil je mee doen?.' vroeg V. Ik schudde mijn hoofd, 'Nee dankje!.' 'Heel zeker?.' 'Heel zeker!.' lachte ik.
*In de middag*
Ik zat met Jimin achter de loods buiten, eindelijk frisse lucht. 'Gaat het nog?.' vroeg Jimin. 'Ja hoor, alleen een beetje hoofdpijn!.' zei ik. 'Zal ik pijnstillers halen?.' vroeg Jimin. Ik knikte dankbaar en Jimin liep naar binnen toe. Ik keek om me heen en toen naar mijn schouder, waar die schotwond nog zat. Het zal wel een aantal wekend uren voor het volledig genezen is. Na een paar minuten kwam Jimin weer naar buiten gelopen en gaf me wat pijnstillers. 'Dankje oppa!.' glimlachte ik en nam de pijnstillers dankbaar in. 'Heb je nog veel pijn?.' vroeg Jimin. 'Af en toe nog, en mijn schouder de hele tijd!.' zei ik. 'Dat duurt ook wel een paar weken voor het helemaal genezen is!.' zei ik en ik knikte. Na een half uurtje liepen we weer naar binnen toe en ik claimde mijn plek weer op de sofa. 'Ohja Jimin....ze hadden bij de vorige meeting gevraagd of jullie mee konden komen. Ze willen het verhaal van Jason horen!.' zei Rap Monster. 'Ik weet niet of Ailee dat al aan kan!.' zei Jimin. 'Het hoeft niet lang!.' zei Jin. Jimin keek toen naar mij en ik knikte. 'We kunnen het proberen toch?.' vroeg ik. Jimin twijfelde iets en knikte toen. 'Oké....maar niet te lang!.' zei Jimin en keek mij toen serieus aan. 'Komt goed!.' glimlachte ik en de jongens knikten.
Die avond liepen we naar de meeting's place van de jongens. Ik herkende Akira al die onze kant op keek toen hij ons hoorde aan komen. 'Hey voel je je al beter?.' vroeg Akira. 'Min of meer!.' grinnikte ik toen ik bij hem stond. 'Je staat, dat is al een hele vooruitgang!.' zei Akira en ik knikte. 'Jongens kom!.' zei Suga. We liepen met de jongens mee, naar een andere groep gasten. 'Dus.....dit is Jason's sletje?.' zei een van de jongens. 'Was!.' verbeterde ik hem. Hij gromde iets en liep toen op me af. Jimin ging beschermend voor me staan en schudde zijn hoofd. 'Jimin!.' zei Rap Monster. 'Ik weet het!.' zuchtte Jimin en stapte toen weg. Die jongen kwam voor me staan. 'Dus...waarom zouden we je nu vertrouwen, en niet dat je onder een hoedje met die klootzak van een Jason speelt!.' zei die jongen. 'Geloof me...dan had je het allang gemerkt!.' zei ik. 'Ik hou er niet zo van dat mensen hier zomaar binnen komen, dus waarom zouden we jou wel vertrouwen?.' vroeg die jongen. Ik kon echt horen dat Jimin zijn best deed het niet voor me op te nemen..maar ik wist ook dat het iets was wat ik zelf moest doen. 'Luister het maakt mij niks uit wat jij, of jullie allemaal denken. Ik ken de mensen die mij vertrouwen, en ik vertrouw hun. Het gaat erom dat Jason en die klootzak van een baas van hem nog vrij rondlopen!.' zei ik. 'Dat is mijn meisje!.' hoorde ik Jimin iets grinniken. Die jongen die voor me stond kreeg een glimlach op zijn gezicht. 'Dat wou ik horen, goed aan het werk!.' zei hij en liep weg. Jimin kwam naast me staan en sloeg zijn arm om me heen. 'Goed gedaan Ailee!.' zei Rap Monster. 'Jimin die meid van je heeft pit!.' grinnikte Akira en Jimin knikte. We liepen de club achterna. 'Oké....wat hebben we?.' vroeg die jongen die ging zitten. 'Enkel dat Jason mee werkt aan vrouwenhandel in China!.' zei Rap Monster. Die jongens keken ons verbaast aan. 'Als we later waren geweest hadden ze Ailee ook meegenomen!.' zei Jin. Ik keek beschaamd naar de grond toe en zuchtte. 'Maar hier kon Ailee niks aan doen...!.' zei Jimin. 'Natuurlijk niet, dat zeggen we ook niet Jimin!.' zei die jongen en Jimin knikte. 'Verder geen bericht van Jason?.' vroeg hij daarna. Jimin ik en de jongens schudden onze hoofden. 'Hij lijkt wel te zijn verdwenen!.' zei Akira. 'Hmm...oké ik snap dat het nu nog wat heftig is om alles te bespreken. Waarom wachten we niet een week hmm..dan heeft iedereen kans om bij te komen!.' zei die jongen en we knikten. 'Kom....laten we gaan!.' zei Jimin en we liepen langzaam terug. 'Zien jullie nog wel een keer chicka!.' zei Akira en ik knikte. We liepen terug naar de loods, en ik ging daar aan de bar zitten. Toen het laat begon te worden besloten we met z'n allen op te ruimen en te gaan slapen..
*Midden in de nacht*
Alle scenario's die ik had met Jason speelde weer door mijn hoofd, het was gewoon niet om aan te zien. 'NEE!.' riep ik en schoot overeind. Wacht....was het een droom?.. Ik keek de slaapkamer rond en zuchtte opgelucht, het was echt een droom. Ik hoorde de slaapkamer deur open gaan, en Jimin liep naar binnen. 'Hey jagi is alles oké?.' vroeg Jimin en kwam naast me op bed zitten. Ik knikte, 'Ja....enkel een nachtmerrie...meer niet denk ik!.' zei ik. Jimin sloeg zijn arm om me heen, en haalde iets mijn hemd weg bij de schotwond. Er zat een rode vlek in het verband... 'De pijn kan de nachtmerrie veroorzaakt hebben... jij doet niks met die arm deze dagen oké?.' vroeg Jimin en ik knikte. Ik gin weer rustig liggen en Jimin streek wat haren uit mijn gezicht. 'Probeer wat te slapen oké? Jin zal morgen naar die wond kijken!.' zei Jimin. Ik knikte en pakte Jimin's hand vast. 'Blijf, alsjeblieft?.' vroeg ik. Jimin grinnikte, 'Natuurlijk cutie!.' zei hij en ging naast me op bed liggen. Jimin sloeg voorzichtig zijn arm om me heen en ik sloot mijn ogen. 'Slaaplekker jagi!.' zei Jimin zacht voor dat ik in slaap viel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen