Zoë Sophie Ross


–– Naam

Betekenis
Zoë – [zó-wie]Franse meisjesnaam, betekenis van de naam is leven.
Sophie – [sow fie] Engelse meisjesnaam, betekenis van de naam is wijsheid
Ross – Familienaam
Bijnamen
Zoë heeft eigenlijk geen bijnaam omdat haar voornaam erg kort is. Soms word het afgekort naar 'Zo' maar dit gebeurd zelden.


–– Leeftijd

Zoë is 17 jaren jong.
Ze verjaart op de koude lenteochtend van 1 april. Zoë heeft een hekel aan haar verjaardag, dit komt doordat mensen het gauw beschouwen als een grapje.


–– Leerjaar

Leerjaar 7.
Aankomend jaar zal Zoë haar laatste jaar op Hogwarts in gaan. Aan de ene kant is ze heel erg exited omdat ze na school graag Heler wilt worden en niet kan wachten hiervoor kennis te vergaren maar aan de andere kant zal ze de school ongelooflijk missen.


–– Afdeling

Ravenclaw
Dit was een moeilijke beslissing, het meisje is in het bezit van een gezoend stel hersenen en een nuchtere kijk op het leven. Maar ook Slytherin kwam in aanmerking door haar voorliefde voor kattenkwaad en haar ietwat botte manier van doen, uiteindelijk werd ze toch in Ravenclaw plaatst waar ze eigenlijk nooit problemen mee heeft gehad.


–– Bloedstatus

Pureblood
Zoë's ouders zijn beide volbloed tovenaars. Naast dat heeft ze nog Veela bloed in zich. Zoë's grootmoeder was een Glamorgana, wat haar kwart-Veela maakt.I am the designer of my own catastrophy


     

–– Innerlijk
– Rauw
– Gevat
– Sarcastisch
– Uniek
– Intelligent
                  – Standvastig
– Prankster
– Opstandig
– Onhandig
– Humoristisch


Toelichting

Zoë is een erg afstandelijk meisje. Ze houd absoluut niet van het centraal staan in grote groepen en blend het liefst in in de achtergrond. Hierbij helpt het feit dat ze een opvallende verschijning is niet mee. Het meisje heeft dan ook een hekel aan haar Veela-bloed. Zoë is op vele manieren een echte denker. Dit is echter een blessing en een curse. Ze is ongelooflijk slim en zeer gemotiveerd, wat de twee belangrijkste factoren zijn voor haar goede cijfers. Daarnaast zijn Zoë's argumenten zijn zeer goed onderbouwd en haar worden weloverwogen maar daarnaast is ze een heel complex persoon omdat ze werkelijk overal over nadenkt. Ze is een enorme controlefreak; nieuwe situaties die Zoë niet controleren gaat ze liever uit de weg.
Als Zoë één ding is, is ze wel eigenwijs. Ze gaat haar eigen gang en luistert niet naar wat andere mensen daarover denken. Juist wanneer men haar iets dwingt te doen zal ze tegendraads zijn en zelf iets verzinnen. Ook is ze een enorme betweter, elk klein foutje verbetert ze meteen. Eerst lijkt het goed bedoeld, maar na een tijdje begint het irritanter te worden. Zelf is ze te koppig om haar fouten toe te geven en eindigt het gesprek vaak met; "Ik ben niet eigenwijs, mijn manier is gewoon beter.
Zoë is ook erg zelfverzekerd. Dit puntje is niet alleen omdat het meisje weinig lak heeft aan wat anderen zeggen, maar ook omdat ze zichzelf heeft leren accepteren. Dit is wie ik ben en ik ben er blij mee. Hierbij helpt het feit dat ze niks aantrekt van anderen natuurlijk aanzienlijk. Ze ik niet bang om haar mening te geven, al moet Zoë soms toch leren dat mensen gevoelens hebben.
Als Zoë zich niet als een voorbeeldig leerling gedraagt, haalt ze kattenkwaad uit. Toch komt het meisje met haar pranks heel makkelijk weg, niemand weet hoe ze het doet maar zware straffen krijgt ze niet. Ook dit is een voorbeeld van haar Veela-bloed. Ze kan anderen heel makkelijk overtuigen en hoewel Zoë dit een verschrikkelijke eigenschap vind is het toch iets wat ze –meestal onbewust– gebruikt.


–– Uiterlijk
Lichaam
      – Huidskleur – Blank en ietsjes bleek.
      – Lengte – 1 meter en 62 centimeter.
      – Vorm – Dun met weinig rondigen.
Gezicht
      – Vorm – Hoekig en hartvormig.
      – Expressie – Jong, bijna kinderlijk.
      – Ogen – Atlantische oceaan blauw.
      – Wimpers – Lang en donker.
      – Wenkbrauwen – Dun en verzorgd boogje om het oog.
      – Neus – Smal, licht wipneusje.
      – Lippen – Grote bovenlip, smalle onderlip. Geeft verdrietig en pruilend       effect.
Haren
      – Lengte – Halflang, over haar borst.
      – Kleur – Donkerblond.
      – Stijl – Licht golvend.
      – Hairdo – Los of in een hoge staart.
Extra
      – Make-up – Weinig tot geen. Lichtjes de wenkblauwen.
      – Stem – Duidelijk en een tikje hees. Bekakt en dik Brits accent.
      – Tattoo's – Een golfje aan de zijkant van haat bovenlichaam.

Just go with the flow

–– Familie
Moeder – Magdaline Spiegelman (46)
Vader – Augustus Ross (50)
Broer – Laurent Finnegan Ross (19)
Broer – Stuart Parker Ross (22)


tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst

–– Vakken
– Transfiguration
– Charms
– Herbology
– Potions
– DADA
– Alchemy
– Ancient Runes
– Art
– Ghoul Studies

–– Relaties

Wie o wie?

–– Extra
Wand – Length: 32,4 cm, Wood: Spruce, Core: Phoenix Feather, Flexibility: Hard
Amortentia – Zilte zeelucht, oud perkament en gedroogde munt.
Boeman – Stilte
Speciale posities – Quidditch Caser
Likes – Surfing, Coffee, Books, Pranks, Secrets, Indonesian Food, Adventures, Mysteries, Pizza, Literature, Fashion
Dislikes – Lies, Being late, Jealous people, Sushi, Netflix, Hay fever, People without humor, Traveling by floo powder(fc Thylane Blondeau)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen