Foto bij 030

there are
pieces in me
that die
when she leaves
these blankets.
-Christopher Poindexter

Ik wil nog even benadrukken dat ik weet dat mijn hoofdstukjes altijd enorm lang zijn! Ik doe dit omdat ik graag samenhangende delen in het verhaal in één hoofdstuk zie (if that makes sense), en omdat ik gewoon veel te uitgebreid schrijf (ik zweer dat het een aandoening is). Maar als het jullie echt stoort, laat het me dan gerust weten! Als jullie het lezen van mijn hoofdstukjes snel beu raken (kan ik me voorstellen), dan kan ik misschien als tip meegeven de hoofdstukjes te verspreiden over verschillende dagen! Geen idee of dat helpt, maar gemiddeld 8000-9000 woorden per stuk is behoorlijk wat... :')

Harry Edward Styles


Toen ik wakker werd, merkte ik meteen aan de nog steeds lichtjes hoorbare muziek in de woonkamer en de pikzwarte hemel buiten dat het midden in de nacht moest zijn. Met een kreun wreef ik in mijn ogen. Ik probeerde mijn stramme spieren te strekken, maar werd tegengehouden door Lily, die opgekruld tegen mijn lichaam lag.
Ik keek verrast neer op het slapende meisje. Haar blonde haar waaierde uit over mijn T-shirt, en ze had haar arm stevig rond mijn middel geslagen.
Het was verwonderlijk hoeveel bevrediging het me gaf haar zo tegen me aan te voelen, en heel even, al was het maar voor enkele seconden, was ik te vertederd door haar om te geven om het feit dat ik leek te zweven in haar greep.
Het voelde zo goed te beseffen dat ze veilig in mijn armen lag, en niet in die van een andere man, dat het me niet kon schelen dat haar effect op me zo fucking problematisch was.
Zo snel als het echter gekomen was, verdween mijn gelukzaligheid ook weer. Fronsend streelde ik haar blonde wilde golven uit haar prachtige gezicht. God, ze zag er zo jong en onschuldig uit...
Met een zucht wurmde ik me uit haar omarming, en gleed mijn warme bed uit. Ik negeerde de ijzige koude die in de kamer hing terwijl ik mijn sigaretten van mijn nachtkastje griste. Ik draaide me terug om naar Lily en legde mijn deken zorgvuldig over haar slapende lichaam, voor ik me weer van haar afwendde en naar mijn vensterbank liep.
Fuck, ik zat zwaar in de problemen.
Met trillende vingers haalde ik een sigaret uit het bijna lege pakje, stak het tussen mijn lippen en ontvlamde het met mijn aansteker. Gulzig naar de bekende smaak, nam ik een lange trek, en leunde erna vermoeid tegen de muur naast mijn raam.
Terwijl ik het meisje in mijn bed opnieuw bestudeerde en de rook uitblies, dacht ik terug aan hoe ik haar daarnet had gekust.
Ik verplichtte mezelf mijn blik van haar los te scheuren en opende mijn raam enkele centimeters, zodat ik mijn as buiten kon aftikken. Met een diepe frons nam ik nog een trek, en gleed met mijn vingers over de brief van de galerij, die nog steeds op dezelfde plek op mijn vensterbank lag.
Ik was zo'n fucking idioot, haar op die manier kussen alsof het geen gevolgen voor ons allebei zou hebben...
Maar fuck, toen ze me had verteld hoe ze Marcus praktisch toebehoorde, had ik me zo machteloos en kwaad gevoeld dat ik alles in mijn lichaam ertoe had moeten aanzetten die kleine klootzak niet te gaan opzoeken en in elkaar te rammen. Hell, ik had het al geweten voor ik haar die kus had gegeven, maar misschien had ik het nu op zijn minst nog kunnen ontkennen tegenover mezelf.
Ik had moeten weten dat het anders zou zijn. Elke andere voorgaande keer had ik haar gekust uit drang naar haar lichaam; uit lust en verlangen.
Maar onze laatste kus was alles behalve zoals al onze eerdere geweest.
Onbewust vloog mijn hand naar mijn buik toen ik me herinnerde wat ze me had laten voelen toen ze onder me had gelegen en in mijn ogen had gestaard. Nog nooit had ik zoiets ervaren; zo'n compleet geluk... Het had door mijn hele lijf gezinderd, tot ik in fucking vuur en vlam had gestaan voor het onschuldige zeventienjarige meisje dat zich een weg naar mijn hart had weten te banen. Hoe was het mogelijk die ondraaglijk grote hoeveelheid warme gevoelens voor een andere persoon te voelen, alsof je na jaren eindelijk thuiskwam en besefte dat je nooit echt had geleefd? Dat was Lily voor me: fucking leven. Na jaren van slechts knokken om elke dag door te komen, leek ik eindelijk de zin van mijn bestaan gevonden te hebben. Ik wilde haar gelukkig maken...
Maar wat zou het me uiteindelijk opleveren? Ik kon haar nooit mijn volledige hart geven. We konden niet samen zijn.
"Fuck, fuck, fuck." vloekte ik binnensmonds, mijn sigaret bungelend uit mijn mondhoek. Ik liet mijn hoofd vermoeid tegen mijn muur rusten.
Natuurlijk had ik onbewust al geweten dat ik gevoelens voor Lily had, maar door mijn belachelijke actie was het reëler dan ooit geworden. Niet alleen had het besef mijn hele leven in slechts enkele seconden volledig in de war geschopt, ik had haar daarbovenop nog duizend keer kwetsbaarder gemaakt voor Finns wrede plannen met haar.
Gefrustreerd nam ik nog een trek. Met een haast wanhopige blik liet ik mijn ogen over haar vredige gezicht even verder glijden.
Fucking hell, ik had zoveel gevoelens voor haar...
Ik kantelde mijn hoofd en blies de rook door de dunne kier van mijn raam naar buiten, mijn hersenen pijnigend over een mogelijke oplossing.
Bij haar uit de buurt proberen te blijven was geen optie meer. Al die pogingen hadden alles enkel erger gemaakt, vooral voor haar. En toch... Ik wilde haar geen meer pijn doen door haar weer van me weg te duwen, maar hoe meer ik haar zou toelaten in mijn hart, hoe moeilijker het zou worden om niet volledig voor haar te vallen. En op die manier werd ze enkel een makkelijkere prooi voor Finn.
Ik grimaste gefrustreerd.
Alsof ik mijn groeiende gevoelens voor haar ooit zou kunnen stoppen...
Hoe langer ik over de situatie nadacht, hoe meer ik besefte dat er geen oplossing voor mijn probleem was. Het enige wat ik nu nog kon doen, was haar proberen te beschermen tegen wat Finn en zijn klotebende ook van plan waren met haar, en aanvaarden dat ik voor het eerst in mijn leven niet enkel meer met mezelf rekening kon houden.
Geïrriteerd nam ik nog een laatste lange trek, duwde mijn halflange sigaret toen gefrustreerd uit op mijn vensterbank, en gooide het nonchalant uit mijn raam naar buiten. Ik had geen geduld om te wachten tot hij volledig opgerookt was; niet met het fucking uitnodigende beeld van de engel in mijn bed. Haar aantrekkingskracht op me was zo sterk. Hoe kon ik mogelijk weerstand bieden?
Met een diepe frons wandelde ik terug naar haar toe en schoof weer onder mijn lakens, de kilte buitensluitend.
Lily humde zacht en bewoog, terwijl ik het deken over ons heen legde en mijn lichaam aarzelend tegen het hare drukte.
Shit, dit was zo nieuw voor me.
Aarzelend keek ik naar haar gezichtsuitdrukking, veranderend van vredig naar verstoord, voor ze langzaam met haar lange wimpers knipperde en toen slaperig naar me opkeek; zo vertederend. Zo fucking prachtig...
Ik glimlachte zwakjes en liet mijn duim en wijsvinger kort langs haar kaaklijn glijden.
"Ik wilde je niet wakker maken." fluisterde ik, maar ze schudde enkel haar hoofd en wreef kort in haar ogen. Dronken van bewondering voor de schoonheid naast me boog ik voorover en drukte een lange kus op haar wang.
"Hmmm, maakt niet uit." mompelde ze zachtjes, terwijl ze mijn schouders greep en toeliet dat ik ons voorzichtig omdraaide, tot ze volledig onder me lag.
In een fractie van een seconde verdwenen al mijn zorgen. Enkel zij en ik bleven over, in onze warme cocon van kussens en lakens.
Ik trok me langzaam terug, maar ze kreunde protesterend en trok klagend aan mijn krullen.
"Nog kusjes." smeekte ze met een pruillipje, en duidelijk nog te slaperig om volledig te beseffen wat ze zei. Ik grinnikte kort en gleed met het puntje van mijn neus langs haar wang, voor ik mijn lippen zacht onder haar oor plaatste, en tedere kusjes in haar nek drukte, tot aan de rand van mijn witte T-shirt. Ze zuchtte genietend en ontspande volledig onder mijn liefkozingen, en dat samen was bevredigender dan om het even wat ik ooit had gezien in de rest van mijn leven samen.
"Harry?" zuchtte ze.
"Wat, baby?" antwoordde ik afwezig, terwijl ik een kus op de stof van het wijde witte shirt drukte, ter hoogte van haar hart, en terwijl met mijn ene hand over de martelend zachte huid van haar bovenbeen streelde. Ze zag er zo fucked up goed uit in mijn kleren, damn.
"Waarom ben je plots zo lief?" vroeg ze met haar onschuldige stem.
Ik verstarde en keek haar abrupt met grote ogen aan. Langzaam haalde ik mijn hand van haar dij, maar ze schudde snel haar hoofd en wierp me een haast smekende blik toe.
"Nee, wacht! Sorry! Niet stoppen, alsjeblieft." zei ze teleurgesteld, mijn pols grijpend. Ik sloot mijn ogen enkele seconden en zuchtte, waarna ik haar gezicht bestudeerde en mijn hoofd schudde.
"Lily..." mompelde ik, terwijl ik met mijn duim over haar roze onderlip streelde. Ze keek me afwachtend aan. Ik staarde slechts met een verslagen grimas terug.
"Ik... Ik weet het niet." loog ik. Langzaam knikte ze, met een licht teleurgestelde blik in haar felle, groenblauwe ogen.
"Maar voelt het goed?" vroeg ze na enkele momenten van stilte kleintjes, terwijl ze haast bang naar me opkeek. Ik beet op mijn lip.
"Het voelt beter dan goed voor me is. Fucking veel beter." gromde ik. Ze knikte, niet in staat haar glimlach te verbergen.
"Goed zo." fluisterde ze. Ik lachte enkel eens humorloos.
Enkele seconden lang staarde ik haar aan, tot ik mijn hoofd schudde en met mijn vingertoppen langs de gevoelige huid in haar nek gleed. Ze opende haar mond al, maar ik ving haar woorden met mijn verlangende lippen en kuste haar onverwachts.
"Harry." prevelde ze tegen mijn mond, en ik kreunde verrast toen ze haar benen onder me opende en mijn lichaam dichter tegen het hare trok.
Haar dunne broekje en mijn rode short waren het enige dat onze lichamen scheidde, en abrupt opgewonden duwde ik haar heupen dieper in het matras, de controle volledig overnemend. En fuck, ik wist hoe gek dat haar maakte.
"Fucking hell, baby." vloekte ik, toen ze haar handen onder mijn T-shirt liet glijden en haar nagels in mijn onderrug drukte.
Net toen ik het gevecht met mezelf echter wilde opgeven en mijn lichaam volledig tegen het hare had gedrukt, hoorde ik iets vanuit de kamer naast ons. Onmiddellijk draaide ik mijn hoofd en blikte ontzet over mijn schouder.
"Oh my god." snakte Lily naar adem, toen ze het ook hoorde.
Ik richtte mijn aandacht weer op haar en zag dat ze haar hand voor haar mond had geslagen. Met grote geschokte ogen keek ze me aan. Ik zuchtte diep en plantte mijn handen geërgerd naast haar hoofd, Louis in mijn hoofd harder dan ooit vervloekend. Chagrijnig luisterde ik enkele seconden verder, maar toen ze, wie het ook mocht zijn dat hij aan het neuken was, zijn naam praktisch gilde, kreunde ik gefrustreerd.
"Fucking klootzak." gromde ik kwaad.
"Waarom zijn ze zo...?" begon Lily, maar stopte toen en keek met rode wangen in mijn ogen. Ik snoof.
"Luid? Ofwel slaagt hij erin haar enorm goed te laten voelen, ofwel heeft ze de vreselijke gewoonte elke keer haar fucking keel open te zetten wanneer ze genomen wordt." snauwde ik. Lily bloosde heviger dan ooit, en als ik niet zo belachelijk geïrriteerd zou zijn door de hele situatie en onderbroken was tijdens mijn intieme moment met het mooiste meisje ter wereld, had ik er waarschijnlijk nog mee kunnen lachen.
"Slapen Aiden en Niall daar niet?" vroeg ze gechoqueerd. Ik grijnsde.
"Ik denk dat 'slapen' behoorlijk positief ingeschat is op dit moment." grinnikte ik, geamuseerd doch tegelijk meer dan opgewonden door haar onschuldigheid.
"Dat is zo gênant." stootte ze geschrokken uit. Schouderophalend rolde ik van haar af en verplichtte haar op haar zij te gaan liggen met mijn arm rond haar slanke middel.
Ik nestelde me achter haar warme lichaam en drukte mijn neus tegen haar nek, terwijl ik luchtig mompelde: "Ofwel doen ze mee." Genietend snoof ik haar geur op. Ze verstrakte en greep mijn hand op haar buik geschrokken vast.
"Wat?" vroeg ze ademloos. Ik glimlachte geamuseerd en liet mijn vingertoppen nonchalant onder mijn witte T-shirt glippen, wijd rond haar slanke lichaam.
"Probeer te slapen, baby." humde ik, terwijl ze zenuwachtig onder mijn schijnbaar onschuldige liefkozingen wriemelde. Plagerig gleed ik nog eens met mijn wijsvinger langs de rand van haar kleine broekje, over het overgevoelige stukje huid tussen haar heupen. Ze liet een haast onhoorbare kreun horen, maar het was genoeg om elk zenuwuiteinde in mijn lichaam te laten ontvlammen. Blozend draaide ze zich om in mijn greep, terwijl ze mijn hand wegsloeg.
"Stop, Harry. Dat is zo fout terwijl Louis..." Ze slikte het laatste deel van haar zin in, en keek me slechts veelbetekenend aan. Ik grijnsde verontschuldigend en sloeg mijn arm dan maar losjes rond haar middel, haar wat dichter naar me toe trekkend.
Het was even stil, maar ik zag dat ze een vraag had, dus ik zuchtte en mompelde: "Wat?"
Aarzelend keek ze me aan, kuchte uiteindelijk ongemakkelijk en vroeg toen, haar wangen bloedrood: "Heb jij ooit al... Je weet wel... Eh..."
Ze slikte en beet op haar volle roze onderlip. Geveinsd onwetend antwoordde ik: "Wat? Seks gehad?" Ze schrok lichtjes.
"Nee. Nee, ik weet dat je al..." Ze bloosde zo mogelijk nog dieper en schudde haar hoofd. Het was haast indrukwekkend te zien hoe ze zich in bochten wrong om geen enkel woord uit te spreken dat, zelfs onrechtstreeks, met seks te maken had.
Ik grijnsde en vroeg langzaam: "Bedoel je seks met meerdere personen tegelijk, prinses?" Geschrokken keek ze me aan.
"Nee! Ja... Laat maar..." zei ze, meer dan beschaamd. Ze ontweek mijn blik en beet gegeneerd op haar onderlip.
"Als je een verslag van mijn ervaringen in bed wil, moet je het enkel vragen, Lily." zei ik nonchalant, maar met bloedrode wangen schudde ze haar hoofd.
"Of heb je tips nodig?" vroeg ik zacht, haar kin grijpend en haar zo dwingend me aan te kijken.
"Wil je extra oefening, Lil? Ik kan je altijd helpen, of bepaalde dingen leren, als je..."
"Harry, stop!" klaagde ze pruilend, terwijl ze mijn hand wegduwde en die van haar voor haar gezicht sloeg. Ik grinnikte en sloeg mijn arm opnieuw rond haar middel.
"Niet dan." mompelde ik schouderophalend, maar toen werd ik weer serieus en drukte een vluchtige kus op haar voorhoofd.
"Tijd om te slapen, schatje. Je ziet er moe uit." fluisterde ik. Ze zuchtte, al knikte ze daarna wel en drukte zich tot mijn ontzetting doch evenzeer vreugde wat dichter tegen mijn lichaam.
Nog geen vijf seconden later hoorden we echter vanuit de andere kamer: "Louis, aaaaaah!"
Onverwachts begon Lily te schateren, en geamuseerd sloeg ze eens tegen mijn borstkas.
"Zo kan ik toch niet slapen?" lachte ze schattig. Grijnzend keek ik op haar neer, en giechelend sloeg ze haar hand voor haar mond.
"Hoe ga ik je in slaap krijgen?" grinnikte ik. Ze beet hard op haar lip en greep de voorkant van mijn T-shirt in haar vuist.
"Sorry." glimlachte ze.
Ik slikte en haalde mijn vingers traag door haar zachte golvende haar. Met pretlichtjes in haar ogen keek ze naar me op. Hoofdschuddend bestudeerde ik haar. Fucking hell, Lily...
"Wat?" vroeg ze zachtjes. Ik boog voorover en drukte een zachte kus op haar lippen.
"Je bent zo fucking mooi, baby." mompelde ik bewonderend, kleine cirkels op haar wang tekenend met mijn duim.
"Harry..." fluisterde ze verbluft. Ik schudde enkel mijn hoofd en gaf haar nog een laatste kus.
"Slaap." fluisterde ik. Ze knikte langzaam en glimlachte kort naar me.
Met gespitste oren luisterde ik, maar knikte toen en zei: "Ik denk dat ze klaar zijn." Lily giechelde nog eens, beet toen zachtjes op haar lip en sloeg haar slanke arm rond mijn heup.
"Slaapwel, Haz." humde ze. Mijn hart sprong op, en breder glimlachend dan ooit sloot ik mijn ogen.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd, bleef ik mijn ogen gesloten houden en nog enkele seconden in gelukzalige stilte liggen. Ik humde genietend en kreeg al een glimlach op mijn gezicht toen ik terugdacht aan de voorbije nacht.
Ik had mezelf zo in de nesten gewerkt door gevoelens te krijgen voor dat meisje, maar fuck, ze was fucking verslavend. Misschien was het toch niet zo slecht dat ik mijn muur eindelijk wat liet zakken in haar buurt...
Met die gedachte opende ik mijn ogen en keek naast me, maar schoot abrupt recht toen ik merkte dat ik alleen in bed lag.
"Lily?" vroeg ik, rond me heen kijkend en hoofdschuddend opstaand.
Nog slaapdronken liep ik naar de badkamer, maar de deur stond open en binnen was ze niet.
"What the hell." mompelde ik, toen ik me opnieuw had omgedraaid en mijn lege slaapkamer in me had opgenomen. Pas toen ik alles grondig had bestudeerd, merkte ik mijn witte T-shirt op, opgeplooid op mijn nachtkastje.
Daar had ze in geslapen... Hoe kon ik het niet herkennen? Ik had voor haar nog nooit een kledingstuk uitgeleend aan iemand anders, laat staan een meisje.
"Verdomme, Lily." vloekte ik kwaad, terwijl ik terug naar mijn bed liep en verslagen door mijn haar woelde. Net toen ik me bedacht dat ik beter in de living zou gaan checken, zag ik een opgevouwen blaadje papier op het kussen waar ze vannacht op had gelegen. Vliegensvlug reikte ik ernaar, en opende het met ongeduldige vingers:
Harry,
Ik ben even naar de campus van Columbia. Ik moet nog iets doen.
Ik heb een taxi genomen, dus je hoeft je geen zorgen te maken.
Bedankt dat ik vannacht bij je mocht blijven.
Ik zie je straks!
Rose Lily

Met een diepe frons ging ik op de rand van mijn bed zitten, en las de tekst nog eens opnieuw. Hoe vaker ik haar woorden echter in me opnam, hoe onrustiger ik werd. Ik hoefde me geen zorgen te maken? Fuck, het feit dat ze alleen een voet buiten de loft zette, was tegenwoordig al genoeg om me zorgen om te maken! Fucking Finn kon op elke straathoek staan wachten op haar, en als hij haar zou vinden, maakte ze geen schijn van kans tegen hem.
Onmiddellijk sprong ik recht en graaide mijn gsm van mijn nachtkastje, haar nummer draaiend en terwijl in de richting van mijn kamerdeur wandelend. Met een vloek drukte ik haar zachte heldere stem weg toen ik haar voicemail hoorde. Gefrustreerd liep ik de woonkamer in, en viel haast onmiddellijk over de restanten van het feest, bezaaid over de vloer, tapijten en meubels. Woedend wandelde ik naar de keuken, waar twee volslagen onbekenden nog steeds dronken bij het aanrecht stonden en de drankflessen bestudeerden.
"What the fuck doen jullie hier zelfs nog? Het feest is gedaan." snauwde ik. Ik rukte een lege fles wodka uit de handen van de linkerjongen. Hij had blond krullend haar en aan zijn bloeddoorlopen, glazige ogen te zien, evenzeer nog een behoorlijke hoeveelheid alcohol in zijn bloed.
Haast verdwaasd keek hij me aan, maar toen stokte de adem in zijn keel.
"Harry." stotterde hij. Schamper liet ik mijn ogen over de twee glijden.
"Hebben jullie Liam gezien? Of Louis?" Langzaam schudden ze allebei hun hoofd, en met een vloek plofte ik de lege fles weer neer op het aanrecht.
Net toen ik hen nog eens wilde toeblaffen te vertrekken, hoorde ik Sophia achter me: "Harry!"
Met een ruk draaide ik me om, en vroeg onmiddellijk, zonder haar te begroeten: "Heb je Lily nog gezien deze ochtend?"
"Lily?" vroeg één van de twee achter me plots. Geërgerd keek ik hen over mijn schouder aan.
"Lily-Rose Harper? Ze stond gisteren bij ons. Stella kent onze vriend; ze is met hem mee naar huis gegaan." grijnsde de tweede jongen loom. Hij droeg een donkerblauwe beanie, van waaronder zijn pikzwarte haar alle kanten uit stak en slordig voor zijn ogen viel.
Ik wilde al met mijn ogen draaien en hem verder negeren, maar herinnerde me toen wat Lily me gisteren had gezegd: 'En Stella staat bij die jongens die ik niet ken en één van hen was zo vervelend.'
"What the fuck bedoel je? Ken je Lily?" gromde ik. De jongen met het zwarte haar grinnikte, duidelijk overgelukkig dat ik hem aandacht gaf.
"Ze heeft de hele avond bij me gestaan. Fucking knap, geloof me. Ik denk dat ik haar bijna had, maar opeens was ze weg. Nog een halfuur langer, en ze had zich zeker laten neuken door me. Ik had haar op zijn minst op haar knieën gekregen." lachte hij dommig.
Ik trilde van woede, en mijn bloed leek te koken toen ik hem zo over haar hoorde spreken.
"Wat was dat?" snauwde ik.
"Harry." waarschuwde Sophia me, maar ik negeerde haar. De jongen voor me leek niet door te hebben dat ik allesbehalve geamuseerd was, en keek me triomfantelijk aan, alsof hij trots was dat hij indruk op me kon maken.
"Ik was niet de enige die haar probeerde te krijgen. Ik heb nog wat anderen naar haar zien kijken, maar ik was sneller. Fuck, ze heeft waarschijnlijk spijt dat ze niet gebleven is. Ik had haar de nacht van haar leven kunnen geven. Voor dat lichaam had ik haar er nog voor willen betalen ook." grinnikte hij dronken. Veel meer tijd om verder iets te zeggen kreeg hij echter niet.
"Fucking klootzak." gooide ik woedend in zijn gezicht, voor ik hem een harde vuistslag gaf en zijn neus met een bevredigend gekraak onder mijn hand voelde breken.
Hij kromp zielig in elkaar en begon te janken als een kind, en ik kon niet ontkennen dat het me plezier deed hem zo te zien.
"Harry!" hoorde ik achter me. Tegen mijn zin scheurde ik mijn blik los van de twee belachelijke zakken voor me. Onmiddellijk nadat ik me had afgewend, hielp zijn vriend hem recht, en leidde hem schichtig langs me.
"Ben je gek geworden?" snauwde Louis woest, terwijl hij naar me toe liep en ontzet zag hoe de twee de loft uit vluchtten.
"Wanneer is Lily vertrokken?" vroeg ik ongeduldig, mijn knokkels afwezig masserend.
"Eh... Ze... Ze is naar onze kamer gekomen toen ik en Liam opgestaan zijn. Haar bagage stond voorlopig bij ons. Ik denk dat het rond half negen was." zei Sophia beduusd, terwijl ze naar mijn geschaafde handen staarde.
"Half negen." mompelde ik. Ik keek naar de klok boven de wasbak.
Het was tien uur.
"Fuck, waar the fuck blijft ze?" vloekte ik, voor ik langs de twee liep en al enkele stappen in de richting van mijn kamer zette, vastberaden haar te gaan zoeken.
"Niet zo snel!" hield Louis me tegen. Gefrustreerd draaide ik me om.
"Wat?" zuchtte ik ongeduldig.
"Wat deed ze vannacht op je kamer?" vroeg hij kil. Hij kruiste zijn armen en probeerde tevergeefs intimiderend te lijken.
Ik imiteerde zijn houding spottend en antwoordde: "Luisteren naar hoe jij hardcore aan het neuken was."
Hij kneep zijn ogen samen en reageerde fel: "Iedereen praatte over hoe ze bij jou naar binnen ging. Is dat wat je wilt? Dat heel New York denkt dat Rose je nieuwe sletje is?"
"Hou je fucking mond over haar!" riep ik woest, maar nog voor ik ook hem had kunnen aanvallen, was Aiden uit het niets tussen ons in komen staan, en had hij me waarschuwend achteruit geduwd.
"Je kan niet iedereen in elkaar slaan." zei hij, terwijl hij in mijn ogen keek en me nog steeds op afstand hield met zijn hand op mijn borstkas.
"Laat me los." grauwde ik. Ik duwde hem moeiteloos van me af en draaide me met een ruk om. Woedend beende ik mijn kamer weer in, en sloeg de deur ruw achter me dicht.
Ik had haar twee keer opnieuw gebeld en was al in een jeans en hemd geschoten, toen ik haar witte jurk naast het bed zag liggen. Ik klemde mijn tanden op elkaar, me herinnerend hoe fucking prachtig en sexy ze er gisteren had uitgezien. Gestresseerd wreef ik over mijn gezicht en zette al koers in de richting van mijn kamerdeur, zodat ik haar zo snel mogelijk kon gaan zoeken. Onverwachts werd hij echter geopend. Hoopvol keek ik op, maar zuchtte teleurgesteld toen ik zag wie het was: fucking Demi.
"Wat doe jij hier?" snauwde ik, abrupt halt houdend.
"Wat denk je?" vroeg ze nonchalant.
"Leer kloppen." gooide ik woedend in haar gezicht, voor ik mijn hoofd schudde.
"En je kan niet blijven. Ik moet weg." Pruilend ging ze zitten op het voeteneinde van mijn bed.
"Waarom ben je weer zo koel? Ik kan je helpen ontspannen, Har, dat weet je."
"Ik ben niet in de stemming." zei ik. Ik vroeg me af waarom ik nooit eerder gewalgd had bij de manier waarop al die fucking wanhopige wijven zich kwamen opdringen bij me. Gefrustreerd negeerde ik haar nep-zielige blik, en kruiste mijn armen voor mijn borst.
"Je bent altijd in de stemming." protesteerde ze.
Net toen ik haar eigenhandig buiten wilde gooien, viel opnieuw iemand me lastig.
"Wat nu weer?" gromde ik, toen ik een zachte klop op de deur hoorde, maar gaf me toen wel met een zucht gewonnen.
"Wie is het?" riep ik kwaad.
Mijn frustraties verdwenen echter als sneeuw voor de zon toen de deur werd geopend en Lily in mijn gezichtsveld verscheen. Haar blonde haar was losjes opgestoken en ze droeg een simpele strakke jeans met een babyroze sweater. Ze zag er desondanks weer betoverend uit, op de meest moeiteloze manier.
"Lily!" stootte ik uit, haast in elkaar stortend uit pure opluchting. En het was dan dat mijn woede weer oplaaide.
"Ben je fucking gek geworden? 's Ochtends alleen naar je campus gaan? Finn had je kunnen vinden!" snauwde ik furieus, terwijl ik naar haar toe stapte en negeerde hoe ze Demi met grote ogen bekeek.
Ze fronste en kruiste haar armen, alsof ze mijn reactie had verwacht.
"Ik ga sowieso al minder naar buiten door hem, Harry! Ik kan mezelf niet volledig opsluiten omdat hij mogelijk op straat kan opduiken!" wierp ze tegen, maar ik snoof enkel.
"Ook goed, dan doe ik het wel!" riep ik haast.
Koppig staarde ze me aan, duidelijk niet van plan zich gewonnen te geven.
Ik haalde mijn handen vermoeid door mijn krullen.
"Fucking hell, ik was zo geschrokken deze ochtend." mompelde ik, terwijl ik haar hoofdschuddend bekeek.
"Er lag een briefje." antwoordde ze.
"Ja, Lily! Ik weet het! Er lag een fucking briefje! Besef je wat Finn met je zou doen als hij je alleen op straat zou tegenkomen?" blafte ik luid.
"Het was bijna negen uur! Het drukste moment van de dag in New York!" reageerde ze fel. Ik schudde mijn hoofd.
"Je speelt met vuur! Of denk je dat ik overdrijf wanneer ik je zeg dat ik hem niet in je buurt wil?"
"Nee, natuurlijk niet!" kaatste ze terug, waarna haar ogen naar Demi achter me schoten.
Ze fronste en keek me een tel verward aan, maar slikte toen en zuchtte verslagen.
"Whatever. Het maakt niet uit, Harry."
"Lily..." begon ik tevergeefs. Ze was al langs me gelopen.
"Ik kwam enkel mijn jurk ophalen." mompelde ze. Ik negeerde Demi en liep langs haar, alsof ik haar geschokte, ontzette blik zelfs niet opmerkte. Fronsend zag ik hoe Lily naast mijn bed hurkte en de witte jurk vluchtig plooide. Net toen ze echter rechtop wilde gaan staan, viel haar oog op mijn matras, en verstijfde ze volledig. Verward bekeek ik haar, maar net toen ik wilde vragen wat er scheelde, zag ik naar wat ze staarde.
Shit.
Shit, shit, shit.
"Fuck." siste ik, terwijl ze haar zwarte notitieboekje langzaam vanonder mijn matras trok.
"Harry?" vroeg ze kleintjes.
"Lily, het is niet..." begon ik, maar ze stond recht en draaide zich met een ruk naar me om, met een fellere blik in haar mooie ogen dan ik ooit had gezien. Als ik niet zo fucked was door de hele situatie, had ik mezelf waarschijnlijk toegelaten overdonderd te zijn door haar hartstocht.
"Het is niet wat, Harry? Niet wat ik denk? Waarom heb je dit?" snauwde ze woedend. Ik slikte en sloot mijn ogen kort.
"De avond van mijn gevecht met Zac in de club had je het uit je tas laten vallen, en ik wilde het opbergen voor je, maar..." Ik viel stil.
"Heb je het gelezen?" vroeg ze koeltjes.
Ik antwoordde niet.
"God, ik ben zo achterlijk." mompelde ze, waarna ze haar boekje steviger omklemde en langs me schoot.
"Lily, wacht!" protesteerde ik, haar elleboog grijpend en terug naar me toe draaiend.
"Loop niet weg, alsjeblieft." smeekt ik. Ze rukte zich ruw los.
"Was dat waarom je gisteren plots zo lief voor me was? Ik had kunnen weten dat het te mooi was om waar te zijn! Wat was je plan, Harry? Me voor je winnen zodat je nog meer geheimen te weten kon komen? Om me daarna kapot te maken, zoals je toch zo graag lijkt te doen? Je bent walgelijk!" riep ze woest.
"Wat? Nee, natuurlijk niet! Gisteren heeft hier niets mee te maken! Ik meende alles, baby!" smeekte ik haast.
Ze schudde echter enkel haar hoofd en draaide zich om, voor ze woedend mijn kamer uit stampte.
"Lil!" riep ik nog, maar ze had mijn kamerdeur al dichtgegooid. Luid vloekend schopte ik tegen mijn bed.
"What the hell had dat allemaal te betekenen?" snauwde Demi, haar armen arrogant gekruist voor haar borstkas.
"Fuck!" vloekte ik luid, terwijl ik vermoeid naast haar op het bed ging zitten en vermoeid door mijn krullen woelde.
Ik had kunnen weten dat dit zou gebeuren. Ik stelde me één seconde kwetsbaar op, en ik zat dieper in de shit dan alle voorbije weken samen.
Nu had ik het zeker verneukt bij haar.
"Har?" zeurde Demi.
"Ga." snauwde ik, niet eens de moeite nemend haar aan te kijken. Ze ergerde me mateloos.
Gefrustreerd dacht ik terug aan de laatste twaalf uur.
Aan hoe Lily compleet in de war naar me toe gekomen was.
Aan hoe ik haar had getroost en aan hoe fucking betoverend ze was geweest.
Aan hoe ik haar had gekust en had ontdekt dat ik meer fucking gevoelens voor haar had dan ik ooit zou kunnen negeren.
Waarom had ik dit verdomme zo ver laten komen?
Ik had haar nooit mogen toelaten in mijn leven; dat was mijn eerste fout geweest.
"Harry, kalmeer. Wat is het probleem?" zuchtte Demi naast me. Geërgerd hief ik mijn hoofd op en wierp haar een vurige blik toe.
"Wat? Ik begrijp niet waarom je je nog steeds met haar bezighoudt! Wat heeft ze in godsnaam te bieden?"
"Ga. Alsjeblieft." mompelde ik, terwijl ik mijn ellebogen op mijn knieën liet rusten en mijn hoofd met een gefrustreerde kreun in mijn handen liet vallen.
"Har, komaan. Ze is het niet waard. Ontspan gewoon." klaagde ze, in een wanhopige poging zwoel te klinken.
"Raak me niet aan." snauwde ik, toen ze haar gemanicuurde hand op mijn bovenbeen legde en in de richting van mijn kruis liet glijden. Vol irritatie zuchtte ze.
"Whatever. Maar ik ben niet volledig naar hier gekomen voor niets. Neem dit en relax." sneerde ze, terwijl ze in haar heuptasje rommelde. Verstoord keek ik op toen ze iets voor mijn neus zwaaide.
"Nee, bedankt." gromde ik, ook al wilde ik niets liever dan mijn kopzorgen even vergeten. Ze duwde de joint echter in mijn hand en stak zelf een tussen haar gestifte lippen.
"Nee? Doe niet zo belachelijk, je zegt nooit nee. Weet je hoeveel moeite ik heb moeten doen om deze te krijgen? Plus, je moet ontspannen." mompelde ze, haar aansteker ontvlammend.
"Hier." prevelde ze, terwijl ze de vlam naar me uitstak en ik de joint verslagen tussen mijn lippen stak.
Ik sloot mijn ogen toen ik een eerste trek nam en de kruidige smaak diep inhaleerde. Met een stille kreun liet ik me achterover op mijn bed vallen, terwijl ik de rook met een zucht uitblies. Ook al besefte het rationele deel van me dat het me Lily beter een tijdje zou doen vergeten, mijn hart wenste vurig dat ik me door de drugs net nog meer in mijn fantasieën over haar zou kunnen wentelen.
"Dankjewel." humde ik tegen mijn zin. Demi grijnsde enkel en nam een trek, in een poging er zo verleidelijk mogelijk uit te zien, maar het irriteerde me enkel meer.
Loom sloot ik mijn ogen. Ik genoot ontspannen van de bedwelmende rook rond me.
Lui tikte ik mijn as af op de rand van mijn bed, en nam nog een bevredigende trek, negerend hoe Demi naar me toe schoof en haar hand opnieuw op mijn bovenbeen legde.
"Har." fluisterde ze poeslief en fake-onschuldig, als de goedkope slet die ze was.
Een tijdje bleef ze zo zitten, tot ik mijn joint volledig had opgerookt en glazig naar haar opkeek. Hoe troebeler mijn hersenen werden, hoe minder vervelend ze leek te zijn. Grijnzend duwde ik mijn peuk uit.
Met een opgewonden blik in haar ogen bracht ze de rest van haar joint naar mijn mond, en liet me nog een diepe trek nemen, voor ze mijn voorbeeld volgde en de nog smeulende restanten op mijn nachtkast dropte.
Ik blies de rook genietend uit en ontspande mijn volledige lichaam.
"Fuck, joints maken me zo fucking geil." kreunde Demi, voor ze over me heen boog en haar lippen ruw tegen de huid van mijn nek drukte. Abrupt vlogen mijn ogen open, en fronsend greep ik haar middel.
Dit voelde fout.
"Nee." gromde ik hees, al klaar om haar van me af te duwen, maar toen ze me ontzet aankeek, zweefde enkel Lily's betoverende gezicht voor me. Ik beet hard op mijn lip en schudde mijn hoofd, maar ik leek het beeld niet te kunnen verdrijven.
"Wat scheelt er?" vroeg ze zacht.
Verdwaasd staarde ik naar haar. Ik was te bedwelmd door de drugs en de fantasie die ik voor mezelf creëerde.
"Niets." mompelde ik. Lily lachte schattig en kuste mijn nek opnieuw. Deze keer liet ik het toe.
Ik kreunde genietend en draaide ons onhandig om, zodat ze met haar benen open onder me lag en verwachtingsvol naar me opkeek met haar grote groenblauwe ogen. Zo fucking perfect.
Opgewonden wilde ik al voorover buigen om haar te kussen, maar ze schudde haar hoofd en opende mijn rits en broekknop.
"Geen spelletjes. Neem me nu." smeekte ze. Zwaar ademhalend liet ik haar mijn broek van mijn heupen duwen, waarna ik hetzelfde deed bij haar en haar klungelig uit haar strakke jeans hielp.
Het duurde langer dan me zinde voor ik ons allebei had kunnen ontdoen van onze broeken en een condoom had kunnen vinden in mijn nachtkastje. Hijgend kroop ik weer over haar heen, haar deze keer wel succesvol kussend.
"Fuck, baby." vloekte ik tegen haar lippen, toen ze mijn boxer wat naar beneden had getrokken en haar benen wijd opende.
Haast wanhopig duwde ze haar broekje opzij, waarna ze haar heupen gewillig ophief en me met die fucking onschuldige blik in haar ogen aankeek, smekend en verlangend. Ik kuste haar bijna teder en gaf haar wat ze duidelijk zo wanhopig wilde toen ze mijn middel greep en me dichter naar zich toe trok, amper geduldig genoeg om te wachten tot ik het condoom om had.
Tergend traag gleed ik in haar, met een gedempte kreun en een zalig gevoel in mijn binnenste.
"Harry." mompelde ze genietend. Ik begon diep en langzaam in haar te stoten, vastbesloten haar het beste gevoel ter wereld te schenken. Liefdevol gleed ik met mijn ene hand langs haar zij. Vederlicht drukte ik mijn lippen op de hare. Ze sloeg haar armen rond mijn nek en kuste me terug, terwijl ze haar ene been rond mijn middel krulde en haar heupen kreunend omhoog duwde.
"Oh my god." snakte ze naar adem, toen ik extra diep stootte en mijn ogen evenzeer weg rolden.
"Lily." hijgde ik genietend. Ik wilde het tempo al wat opdrijven, maar abrupt verstijfde ze onder me.
"Wat?" stootte ze onthutst uit. Voor ik wist wat er gebeurde, had ze me ruw van zich af geduwd.
"What the fuck?" gromde ik, terwijl ik naast haar op mijn laken landde en verdwaasd opzij keek, me met mijn ellebogen opduwend en verward fronsend.
"Lily? Je bent zo fucking ziek, Harry!" snauwde Demi woedend. Ze kroop van het bed en viste haar broek van de grond.
Abrupt loste het beeld van Lily's gezicht op. Teleurgesteld bleef ik achter met het verkeerde meisje naast me.
"Shit." zuchtte ik. Ik liet me achterover vallen en trok mijn boxer lui op, allesbehalve bevredigd nu ze me op deze manier achterliet.
"Sorry, foutje." prevelde ik, tevergeefs hopend dat ze me op zijn minst uit mijn lijden zou komen verlossen, maar ze snoof enkel en kleedde zich met een razende blik in haar ogen weer aan.
"Foutje? Waarom neuk je mij als je haar wilt?" Ik zuchtte.
"Omdat ze beter verdient dan mij." mompelde ik afwezig, terwijl ik over mijn voorhoofd wreef en rechtop ging zitten. Een zeurende hoofdpijn klopte achter mijn ogen.
"Fuck off. Je bent een klootzak." riep ze nog, voor ze haar tasje van de grond griste en mijn kamer uit stampte. Ik kermde toen ze met de deur sloeg, maar hees me toch gefrustreerd uit bed. Met een verveelde zucht slenterde ik naar de badkamer en dropte het condoom onderweg nonchalant in mijn vuilbak.
Ik schopte mijn onderbroek uit en ging onder mijn douche staan. Het was intussen niet moeilijk meer voor me om me Lily's mooie ogen in te beelden, samen met haar uitdrukking van compleet genot. Ik zou nooit vergeten hoe fucking prachtig ze er had uitgezien toen ik haar een week geleden had laten komen met mijn vingers. Vermoeid leunde ik met mijn voorhoofd tegen de koude tegels in mijn douche, en terwijl het hete water op me neerviel, nam ik mezelf in mijn hand en stelde me Lily's prachtige naakte lichaam voor, afwerkend waarmee Demi daarnet was begonnen.

Na mijn douche viel ik vrijwel meteen in slaap in bed, te vermoeid om te piekeren over mijn ruzie met Lil.
Ik werd pas 's avonds weer wakker, uitgehongerd en compleet verdwaasd. Met een diepe zucht rekte ik me uit en gleed vanonder mijn lakens, terwijl ik naar de nachtelijke hemel buiten staarde. Fronsend liep ik naar mijn kleerkast.
Ik lette niet op wat ik aantrok; in de plaats daarvan focuste ik me op de geluiden die vanuit de woonkamer door mijn deur drongen.
Ik hoorde haar niet.
Met nog steeds barstende hoofdpijn liep ik naar mijn kamerdeur, dik tegen mijn zin. Maar ik bedacht me dat ik maar beter de confrontatie met Lily aanging, in de plaats van haar opnieuw te negeren, zoals ik bij onze vorige ruzies zo vaak had gedaan.
Zuchtend verliet ik mijn kamer en humde goedkeurend toen ik zag dat alle sporen van ons nachtelijke feest opgekuist waren.
"Eindelijk!" riep Niall naar me, maar ik negeerde het en wandelde quasi zenuwachtig naar de sofa's, net toen Hannah de voordeur opende en in haar belachelijke sletterige werkkleding naar binnen kwam.
"Eh... Waar is Lily?" vroeg ik zo stil mogelijk aan Liam, die samen met Sophia een film aan het bekijken was op onze waardeloze televisie.
"Geen idee, waarom?" antwoordde hij afwezig. Louis snoof echter schamper vanuit de zetel recht tegenover die van hem.
"Ze is vertrokken." mompelde hij. Ik keek hem met een ruk aan.
"Wat?" snauwde ik.
"Vertrokken, Harry. Ongeveer tussen tien uur deze ochtend, toen ze -weer eens, kwaad uit je kamer kwam, en het moment dat je Demi 'hardcore aan het neuken was'." spotte hij.
Onthutst keek ik hem aan.
"Ze is al de hele dag weg? What the hell! Heeft iemand al iets van haar gehoord?" blafte ik woest, compleet buiten mijn zinnen. Fuck, ik was zo'n fucking klootzak. Ik had niet eens gemerkt dat ze al uren verdwenen was. Wat als er iets met haar gebeurd was? Ik vertrouwde Finn en de rest van mijn louche groepje niet.
"Nee. Waarom zouden we iets van haar horen? We zijn haar babysitters niet." zuchtte Niall, die zich duidelijk probeerde te concentreren op de film.
"Zoek je Rose?" hoorde ik Hannahs stem achter me. Abrupt draaide ik me om.
"Weet je waar ze is?" vroeg ik ademloos. Ze haalde haar schouders op en plofte neer naast Louis.
"Toen ik om zeven uur vertrok uit de club was ze daar." Niet-begrijpend en lichtjes paniekerig keek ik in haar blauwe ogen.
"Hoe bedoel je: daar? Moest ze werken?" drong ik ongeduldig aan. Verveeld zuchtte ze.
"Nee, ze moest nog iets regelen met Kyle in verband met haar contract. Zac was er ook. De laatste keer dat ik haar zag, zat ze bij hem. Niet echt snugger, maar we weten allemaal dat ze valt op de bad boys." Ik negeerde haar onderhuidse verwijt en sperde mijn ogen open.
"Zac? De fucking rotzak! Kyle had hem gezegd dat hij weg moest blijven uit de club!" protesteerde ik, terwijl ik naar de kapstok beende en mijn trillende handen door mijn haar haalde.
Verdomme, Lily. Wanneer zou ze beseffen dat Finn en zijn belachelijke meelopers gevaarlijk waren?
Ik vervloekte mezelf voor mijn vriendschap met hen. Ze waren stuk voor stuk klootzakken, en hadden er duidelijk hun missie van gemaakt overal in haar buurt op te duiken.
"Kyle liet hem binnen als hij beloofde dat hij zich zou gedragen." antwoordde Hannah achter me, maar ik luisterde al niet meer. Zonder verder een woord te zeggen, liep ik het appartement uit, en liet de voordeur met een klap achter me dichtvallen.
De volledige weg naar de club was gevuld met zorgen om haar, en woede omdat ze mijn waarschuwingen onderschatte. Waarom was ze verdomme vertrokken? Ze wist dat Finn en de rest gevaarlijk waren!
Ik parkeerde mijn motor vliegensvlug voor de stoep, en nam nog net de tijd hem te sluiten, voor ik langs de lachende groepen feestgangers naar binnen beende.
Dankbaar dat het slechts kwart voor acht, en bijgevolg nog niet echt druk was, wurmde ik me door de menigte in de richting van de bar.
Ik zag haar meteen.
Haar mooie blonde haar hing los rond haar schouders, en een gezonde blos kleurde haar wangen, terwijl ze breed lachte naar de persoon naast haar. Woest liep ik op haar af, ziend dat niet enkel Zac, maar ook Dave naast haar zat, een zo mogelijk even grote rotzak als Finn. Hij was nog geen drie jaar de gevangenis uit wegens verkrachting, en had als enig nut behoorlijke wiet te scoren voor de rest van de groep.
"Lily!" snauwde ik, vlak voor ik naast haar opdook en haar bij de elleboog nam. Verschrikt keek ze op, haar ogen groot en alert.
"Harry." reageerde ze geschrokken.
"Wat een verrassing. Kon je haar weer niet missen, fuckboy?" spotte Dave. Ik wierp de twee slechts een woedende blik toe en trok haar moeiteloos recht van de kruk.
"Hey!" protesteerde ze geschrokken, maar ik negeerde haar verzetspogingen en bleef haar bij haar bovenarm vasthouden.
"Is dat alcohol?" snauwde ik, terwijl ik naar de bar staarde en haar halflege cocktailglas in me opnam.
"Relax, kerel. We hebben haar niet vergiftigd of zo." zei Zac verveeld, waarna hij haar een flirterige knipoog gaf, wat me zo mogelijk nog kwader maakte.
"Ze is zeventien, asshole!" riep ik woest, net toen Kyle achter de bar verscheen en me een waarschuwende blink schonk.
"Wat doe je hier, Harry? Je houd je koest, begrepen? Ik wil geen bullshit!" blafte hij, maar ik griste Lily's trui en tas van de grond, en wierp hem een vurige blik toe.
"Bespaar je de moeite, ik vertrek al. En leer je werknemers geen fucking alcohol te geven aan minderjarigen." zei ik nog furieus, voor ik wegliep, Lily met me meetrekkend.
"Harry, laat me los!" klaagde ze. Ik schonk haar geen aandacht en leidde haar door de massa naar buiten. Een meisje sprong onverwachts voor me en glimlachte flirterig naar me.
"Jij bent Harry Styles!" kirde ze, maar ik snauwde een gefrustreerde 'fuck off' en liep langs haar.
Toen we eindelijk buiten kwamen, duwde ik Lily kwaad voor me uit, tot in het steegje naast de club. Ik had het voorlopig gehad met pottenkijkers.
"Stop!" snauwde ze geërgerd. Ik draaide haar in de schaduw van het nauwe straatje ruw om en liet mijn ogen woedend over haar knappe gezicht flitsen, terwijl ik haar tas in haar handen duwde.
"What the fuck, Lily! Wat denk je dat je aan het doen was?" riep ik haast. Ze hing haar boekentas met een kwade blik over haar ene schouder en kruiste haar armen koppig voor haar borstkas
"Waar was je de hele dag?" snauwde ik.
"Aan het studeren op school. En daarna ben ik naar hier gekomen. Zac vroeg of ik bij hen wilde zitten toen ik weer ging vertrekken. Het is niet alsof ze iets met me konden proberen in een volle club, dus ik heb 'ja' gezegd. Ik had geen zin om al naar huis te gaan." zei ze op een bijna luchtige toon.
"Geen zin? Ik kwam daarnet uit mijn kamer en Louis vertelde me dat je al de hele fucking dag alleen weg was. Heb je echt zo'n drang je leven op het spel te zetten, of ben je vergeten hoe bang je was van Finn?" Ze trok haar neus vertederend op, maar ik weigerde afgeleid te worden door haar effect op me.
"Nee, natuurlijk niet! Ik denk gewoon dat je aan het overreageren bent. Zac was net echt lief en hij zei dat..."
"Lief? Wees niet zo fucking goedgelovig!" riep ik.
"Misschien wilden Finn en zijn groep je gewoon op stang jagen en zijn ze helemaal niets van plan met me! Waarschijnlijk wilden ze me enkel bang maken!" Ik haalde mijn handen gefrustreerd door mijn haar.
"Ik ken hen al jaren, Lil! Dave zat precies drie jaar geleden nog in de gevangenis omdat hij een meisje heeft verkracht! En Finn is nog duizend keer gevaarlijker dan hem! Je kent de verhalen, fucking hell!" probeerde ik haar op wanhopige toon duidelijk te maken. Ze slikte en keek naar de grond.
"Blijf gewoon uit hun buurt, oké? Ik heb geen zin om je de volgende keer in god weet welke staat te vinden, enkel omdat ze 'echt lief' waren!" Ze reageerde niet.
Kort gleed ik met mijn duim en wijsvinger langs haar kaaklijn.
"Lily! Kijk naar me!" blafte ik, haar dwingend haar prachtige ogen op mij te richten. Duidelijk tegen haar zin gehoorzaamde ze me.
"Ik had beter moeten weten, sorry." mompelde ze na enkele seconden verslagen. Het was even stil, maar toen haalde ze haar schouders op.
"Ik wilde gewoon heel graag niet bang meer van hen zijn." gaf ze schoorvoetend toe. Ik fronste en stak haar trui naar haar uit.
"Trek aan, je bent aan het rillen." gromde ik, waarna ik eraan toevoegde: "En het is veiliger voor je om wel bang van hen te zijn."
Ze trok haar sweater onhandig over haar hoofd, en haalde een hand door haar warrige haar toen ze volledig aangekleed was.
"Kom mee, we gaan naar huis." beval ik.
Ik draaide me al om, maar haar heldere stem hield me tegen: "Wat? Nee, ik ga niet met je mee naar huis." Ik verstarde en wendde me opnieuw tot haar.
"Wat?" snauwde ik.
"Ik ben nog steeds kwaad op je." zei ze met opgetrokken wenkbrauw, haar ogen fel en vurig. Ik slikte en verplichtte mezelf niet te zwichten voor haar aantrekkingskracht op me.
"Dat weet ik. Ik zeg niet dat je tegen me moet praten; ik wil enkel dat je meegaat naar de loft." antwoordde ik hees. Met een fiere blik schudde ze haar hoofd.
"Ik ga niet mee."
"Lily, ik heb geen zin in fucking spelletjes! Het was een lange dag, en ik..." Ze snoof en liep langs me.
"Lily!" snauwde ik, terwijl ik haar middel met twee handen nam en haar moeiteloos terugtrok.
"Laat me los! Ik ga niet met je mee, Harry!" riep ze, zich ruw omdraaiend in mijn greep, zodat haar zoete geur mijn neus binnendrong.
"Waar ga je dan wel naartoe? Je hebt geen fucking plaats om te slapen!" reageerde ik minstens even luid. Ze duwde me achteruit en trok haar wenkbrauw triomfantelijk op.
"Ik blijf bij Marcus slapen." Alle kleur trok weg uit mijn gezicht. Dit kon ze niet menen...
"Marcus? Ben je fucking gek geworden? Ik wil je zo mogelijk nog minder in zijn buurt dan in die van Finns idiote vrienden." zei ik woedend. Ze fronste.
"Ik heb hem daarnet opgebeld. Hij kan hier elk moment zijn om me op te halen." Vastberaden schudde ik mijn hoofd.
"Vergeet het. Ik vertrouw hem niet! Hij is fucking pervers! Ik zie hoe hij naar je kijkt, en het staat me niet aan! Wie weet wat hij allemaal met je wil doen!" snauwde ik kwaad, maar tot mijn ontzetting krulde haar ene mondhoek enkel wat omhoog.
"Wie zegt dat ik het hem niet al heb laten doen?" daagde ze me uit. Mijn ademhaling haperde, en even verloor ik het gevoel in mijn benen.
"Wat zei je?" fluisterde ik onthutst. Ze beet verleidelijk in haar volle onderlip en greep mijn hand vast, voor ze hem naar haar lichaam bracht en rond haar slanke heup krulde. Ik slikte en staarde in haar betoverende ogen.
"Weet je nog wat je een week geleden met me hebt gedaan?" vroeg ze zacht. Mijn mond voelde kurkdroog aan terwijl ik langzaam knikte.
"Marcus kon me een paar dagen later nog beter laten voelen." humde ze, en zachtjes streelde ze met haar vingertoppen over de rug van mijn hand.
Fuck, nee...
"Je liegt." snauwde ik hees, wanhopig wensend dat ik gelijk had. Ze schudde enkel haar hoofd.
"Dacht je dat ik hem me alleen had laten kussen?" lachte ze. Ik trok mijn hand ruw weg en staarde met samengeknepen ogen naar haar engelengezichtje. Dit was Lily niet meer. Ze was met me aan het spelen, als de nieuwe brutale versie van zichzelf die ze wanhopig hard probeerde te zijn, maar in niets leek op wie ze echt was. Of op het meisje dat ik wilde. En het paste niet bij haar, haar fucked up toneeltje. Een slechte act, dat was alles. Ik kende haar al goed genoeg om in staat te zijn te weten wanneer ze wel of niet oprecht was. Shit, ik wist dat ze zichzelf diep vanbinnen verafschuwde wanneer ze zich zo gedroeg. Maar ze was te jong en te naïef om onder ogen te zien hoe fout het was. Ik zou het haar tonen... Fucking hell, ik zou haar bewijzen hoe fucking perfect ze was.
Of dat zou ik toch kunnen gedaan hebben als ik niet alles verkloot had als de grote fuck up die ik was -alweer. Ik bleef haar kwetsen...
"Ik geloof er geen fuck van." prevelde ik. Ze trok een wenkbrauw op.
"Nee? Waarom verbaast het je zo dat ik andere jongens me ook laat aanraken, Harry?" fluisterde ze, uitdagend en duidelijk van plan een reactie bij me uit te lokken. Ik knarste met mijn tanden en ademde zwaarder in en uit.
"Omdat dat niet is wie je bent."
Ik wist dat ze aan het liegen was. Ik wist het...
"Ik heb jou ook met me laten doen wat je wilde." zei ze schouderophalend. Even leek het alsof ze me een slag in mijn gezicht had gegeven.
"Wat ik wilde? Fuck, ik wilde je enkel goed laten voelen, Lily! Ik zou nooit iets met je doen zonder je toestemming." ging ik verontwaardigd in de aanval. Ze fronste en zoog kort op haar onderlip, tot hij zonder haar medeweten een verleidelijke tint rood kleurde.
"Dat weet ik. En je had mijn toestemming." Ze zweeg even, maar voegde er toen aan toe: "Net zoals Marcus."
Ruw schudde ik mijn hoofd.
"Misschien geef ik hem vanavond wel weer toestemming." daagde ze me fluisterend uit, terwijl ze haar hand uitdagend over mijn buik naar beneden liet glijden.
"Hou je fucking mond!" snauwde ik, terwijl ik haar vingers ruw wegsloeg, hoe goed haar aanraking ook mocht voelen.
Ze haalde enkel haar schouders op, en glimlachte geamuseerd toen haar gsm trilde in haar broekzak. Met onrustige ogen zag ik hoe ze een stap achteruit zette en tegelijk haar telefoon uithaalde.
"Ik moet gaan. Hij is er." Zonder me nog een blik waardig te schenken, draaide ze zich om en liep ze van me weg.
Heel even bleef ik verdwaasd naar haar kijken, maar toen beende ik achter haar slanke figuur aan en greep haar elleboog ruw beet, net toen ze het steegje verliet.
Ik draaide haar ruw naar me om. Ze snakte geschrokken naar adem toen haar lichaam het mijne hard raakte. Haar grote ogen keken verschrikt in de mijne.
"Je gaat niet met hem mee." beval ik haar met diepe stem. Ze slikte enkel eens en keek over haar schouder naar hoe een taxi even verder halt hield. Het portier werd geopend. Woest zag ik Marcus uitstappen en arrogant rond zich kijken, duidelijk zoekend naar de schoonheid die ik in mijn greep had.
"Lily, ik meen het." siste ik, toen ik haar weer aankeek. Ze duwde mijn arm echter weg en schudde haar hoofd.
"Ik moet gaan." mompelde ze, voor ze zich omdraaide en met snelle passen van me wegliep.
Ik zette al een stap naar voren, klaar om haar achterna te gaan en Marcus in elkaar te kloppen, maar bedacht me net op tijd. Hem aanvallen zou haar enkel nog verder in zijn armen drijven, en ik kon het me niet veroorloven haar nog kwader te maken dan ze al was.
In de plaats daarvan riep ik nog één keer kwaad, op het randje van wanhopig: "Lily!"
Maar toen ze ook dat negeerde, bleef ik verslagen staan, kijkend naar hoe ze hem begroette en vervolgens de taxi instapte.
Met een drukkend gevoel in mijn borstkas staarde ik de gele auto na, tot hij even verder de hoek omdraaide en Lily volledig uit mijn handen glipte.

--
Nog maar eens een leve-de-domme-beslissingen-hoofdstuk... Wat vinden jullie van Lily's attitude? Voorspellingen over wat er nu zal gebeuren tussen Harry en Lily?
En dan de vraag bij dit hoofdstukje: Wat zijn jullie namen en hoe oud zijn jullie? (Ik geloof niet dat ik jullie dit al eens eerder gevraagd heb, en ik ben wel nieuwsgierig naar de leeftijd van mijn lezers!) Als je liever niet antwoordt, begrijp ik dat trouwens heel goed! Geen verplichtingen!;)
Oh, aan iedereen die examens/blok heeft: heeeeel veel succes!! Ik duim voor jullie!
Zoals altijd: heel erg bedankt voor al jullie kudo's en reacties bij het vorige stukje!
P.S.: Hebben jullie naar One Love Manchester gekeken? Als je het nog niet gezien hebt: het was echt de moeite! Ik vond het prachtig! Echt een heel mooie boodschap nu er overal in de wereld weer zoveel vreselijke zaken aan het gebeuren zijn... :'(
Dikke knuffel!
xxx

Reacties (26)

 • GossipGirl21

  Mooi geschreven.

  2 jaar geleden
 • clergerie

  Als je ooit een boek publiekseert ik jou boek kopen.
  En ik ben 04/07/2001 nu 16 jaar.

  4 jaar geleden
 • NicoleStyles

  God.. Wat hou ik toch van dit verhaal!!
  En ja je hoofstukken zijn laang, maaar dan kan ik nog meer genieten van dit verhaal!

  Oh ja ik ben Nicole en ben afgelopen juni 20 geworden(hoera)

  Xxx

  4 jaar geleden
 • Writex83

  Ik vind je hoofdstukken nog meevallen. Qua lengte bedoel ik.
  Al heb ik het idee dat de tijd letterlijk voorbij kruipt in je verhaal.

  Verder heb ik er ook niks op tegen dat je wat uitgebreid schrijft.

  Ik ben Renate en ben 33 jaar. (Wordt in september 34 jr)

  Xxx

  4 jaar geleden
 • Parawhore

  Oneindig veel liefde voor dit & voor jou!
  Het is geweldig dat je terug bent!
  xxx

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen