Kyky en Caleb zitten op mijn bed gewoon wat te praten. Ik zelf heb me weer teruggetrokken in het raamkozijn. De wind blaast lekker in mijn gezicht en laat mijn haren vrolijk wapperen. ''Zeg, Arrie,'' Kyky kijkt me ondeugend aan. ''Wat is er?'' ''Mag Caleb vanavond misschien ook hier slapen?'' Mijn ogen worden groot. ''Wat? Echt niet, Kyky! Dan slaap ik nog liever bij Mem, Shawn en Nathan!'' ''Oja?'' Kyky kijkt me ongelovig aan. ''Daar geloof ik niets van.'' "Misschien dat je het ook gewoon niet hoeft te geloven maar ik weet 100% zeker dat jij Caleb leuk vind," breng ik ertegenin. Kyky word vuurrood en zelfs Caleb kleurt een beetje rood. "Wat is hier aan de hand?" vraag ik maar. "Niks!" zeggen ze in koor. "Mag die nou hier blijven of niet?" probeert Kyky het gespreksonderwerp te veranderen. Dan komt Mem binnen. "Ik ben mijn knuffel vergeten, ga deze ongemakkijke stilte negeren en niet vragen wat er is!" schreeuwt ze als ze door de kamer raast en daarna de deur dichtgooit. "3...2...1!" zeggen ik en Kyky in koor. "Wat is er aan de hand?" vraagt Mems hoofd die net om het hoekje verschijnt. "Wacht hier!" roept Kyky en ze trekt mij mee de gang op waar Mem ongeduldig staat te wachten. "Jullie gaan hier je mond over houden maar ja, ik vind Caleb leuk," zegt ze snel en dan loopt ze weer naar binnen. "Oeoeoeoeh," pest ik haar. Ze gromt en loopt terug naar binnen. "We zijn het eens. Je mag ook een nachtje blijven," zegt ze als ze binnen is. Ik weet dat ze het tegen Caleb heeft omdat er verder niemand binnen is. "Hé..." zeg ik als ik naar binnen loop. "Ik ga mijn spullen halen," zegt Caleb. "Mem koopt wel mee, toch Mem?!?" roep ik. "Ik heb geen oppas nodig," zegt Caleb als Mem met tegenzin knikt. "Ik ben het met Arrie eens, we willen niet weer een vuist in ons gezicht riskeren vanwege jullie ruzies. Vooral Kyky waarschijnlijk niet, dan gaat ze sowieso alleen maar meer make-up gebruiken," zegt ze. "Zoveel make-up gebruik ik helemaal niet," zegt Kyky beledigt. "Ik ga," zegt Caleb als hij wegloopt.

Ik zit al een tijdje met Kyky alleen op mijn kamer. "Wanneer ga je het hem zeggen?" vraag ik. "Wat tegen wie?" vraagt ze. Ik zie aan haar gezicht dat ze dondersgoed weet waar ik het over heb. "Caleb dat je hem leuk vind," zeg ik geïrriteerd. "Geen idee, maar ik ga even het luchtbed opzetten," zegt ze. "Ik claim het bed," zeg ik snel. "Kunnen wij niet beter op het luchtbed en Caleb in het bed," zegt ze wijzend op het tweepersoons luchtbed. "Nee, ik denk dat dat wel met jullie lukt," zeg ik plagend. Ze geeft me een dodelijke blik en pakt de elektrische pomp.

Caleb is terug, we hebben alle drie onze pyjama aan en zitten op het bed. "Kunnen we gaan slapen? Ik heb niks aan dit meidengeklets," zeirt Caleb. "Oké," zeg ik als ik ga liggen en de eken over me heen trek. Ik zie Caleb zijn mond open doen om wat te zeggen maar Kyky is hem voor. "Laat haar maar, ik heb het ook al geprobeerd," zegt ze alleen maar en dan gaat ze op het luchtbed liggen. Caleb gaat er met tegenzin bijliggen en ze liggen op zeker een halve meter afstand van elkaar, beiden op een randje, met de rug naar elkaar toe op het luchtbed. Echt niet duidelijk dat ze dit ongemakkelijk vinden.

Het heeft vannacht geonweerd en ik weet dat Kyky bang is voor onweer dus nu ben ik benieuwd hoe die twee liggen en mijn vermoedens worden bevestigd. Kyky en Caleb liggen in het midden van het luchtbed. Kyky ligt helemaal opgerold tegen hem aan en hij heeft zijn armen om haar heen geslagen. Ik kijk even vertederd toe en pak dan mijn mobiel. Na vast te hebben gesteld dat ze beiden nog slapen maak ik een foto en loop naar de badkamer. Er staat een emmer en ik krijg een idee. Ik vul de emmer met water en gooi deze over Caleb en Kyky heen. Caleb schiet meteen overeind. Kyky blijft kreunend liggen. "Arrie niet doen..." mompelt ze doorweekt en ze slaapt verder. Caleb word rood omdat hij kennelijk nu pas door heeft dat ik ze de hele tijd heb zien liggen. "Het is niet wat het leek," zegt hij ongemakkelijk en met een rood hoofd. "Dit is helemaal wat het lijkt," zeg ik als ik de foto laat zien en nu is hij een tomaat. Alleen nog een groen steeltje bovenop zijn hoofd. "Als je haar leuk vind moet je het gewoon zeggen," zeg ik met een knipoog. Hij kijkt me aan en dan naar Kyky, schud zijn hoofd en loopt naar de deur. "Ik moet me omkleden, doei," zegt hij op neutrale toon en dan loopt hij weg. "Wedstrijd dag!!!!!!!!" klinkt dan heel hard op de gang. Kyky staat op en haat ogen spuwen vuur! Ze stormt de gang op en komt terug terwijl ze Mark aan zijn oor meesleept. "Je wekte me!" roept ze. "Ja, dus?" vraagt Mark. "EERST WATER EN DAARNA EEN SCHREEUWLELIJKERD KAN IK NIET AAN!!!!!!" roept ze en ze duwt Mark de deur uit, dan draait ze de deur op slot. Ondertussen heb ik de foto van vanochtend opgezocht en hou hem omhoog. Kyky kijkt van mij naar de foto en terug. "Dit meen je niet..." mompelt ze. "Jawel en volgens mij vind Caleb jou ook leuk," zeg ik en ik ga me aankleden. Kyky gaat zich ook omkleden en ik kan aan haar gezicht zien dat ze niet weet wat ze hiermee doet.

We hebben ontbeten en staan op het trainingsveld. Kyky staat naast Caleb. "Vandaag is de wedstrijd!" roept Mark, hij kijkt even angstig naar Kyky die, wat raar zeg *sarcasm to the top*, alleen maar oog heeft voor Caleb. "We gaan winnen!" roept hij dan. "Ja!!!" roepen we allemaal in koor en dan stappen we in de bus op weg naar de wedstrijd. Een nadeel, ik moet naast Nathan zitten.

Reacties (4)

 • Duendes

  Het is ook altijd hetzelfde liedje met die types...

  Maar hé, over het hoofdstuk... ik vind wel dat Kyky haar excuses aan moet bieden tegen Xavier...

  3 jaar geleden
 • Samanthablaze

  Soms heb je van die mensen...

  3 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  Amber neemt niet de moeite om dat in een privé bericht te zetten, en wilt in plaats daarvan aan iedereen laten zien hoe geirriteerd ze is.
  Online beleefdheid gewoon aan de laars gelapt.
  leuk hoofdstuk!

  3 jaar geleden
 • Amberfoster

  Kyoontje wanner weer jou hoofdstuk onze story???

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen