Dit is de eerste echte hoofdstuk. Ik hoop dat jullie het leuk vinden

Harmony (pov)


5 juni 1991Ik werd wakker s'ochtends, ik draaide me om, en probeerde opnieuw in slaap te vallen. Maar toen besefte ik dat Draco en ik vandaag jarig zijn. Ik stond heel snel op, en ik veel bijna van mijn bed. Ik keek heel even op de klok, en zag dat het 7:00 s'ochtends was. Ik kleedde me om, in mijn favoriete bloemen jurk. Ik ging naar mijn broers kamer, en begon te springen op zijn bed. Hij draaide zich om. Het duurde zeker 5 minuten voordat hij zijn ogen opende. Hij gooide zijn kussen naar me, die ik vrolijk ontweek. "Het is vroeg Harmony, laat me slapen" zei mijn broer slaperig. "Sta op, het is vandaag 5 juni! Weet je wat dat betekent, nee dat weet je niet met je slaperige brein. We zijn jarig!" schreeuwde ik. bij het woord juni, sperde Draco zijn ogen wijd open. Hij stond heel snel op, en viel ook. Ik moest lachen. Even later kwam moeder naar boven "wat is al dat herrie dat ik hoor?" Ik ging snel zitten net een engel, en Draco stond op en zei: "Sorry moeder." Moeder glimlachte en haalde twee briefen tevoorschijn, en gaf ze aan ons. Daarna liep ze naar beneden. Ik bekeek de envelop, en merkte dat de logo van Hogwarts er op staat. Ik keek Draco aan en ik zag dat hij het zelfde dacht als ik. We maakten het beide heel snel open, en we lazen de brief. Op de hoek stond weer de logo van Hogwarts.

Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry

Headmaster: Albus Dumbledore
(Order of Merlin, First Class, Grand sorc., Chf. Warlock, Supreme Mugwump, International Confend of Wizards)

Dear Miss Malfoy,

We are pleased to inform you that you have a place at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Please find enclosed list of all necessary books and equipment.

Term begins on 1 September, We await your owl by now later than 31 July.

Yours sincerely,

Minerva McGonagall
Deputy Headmistress


Draco en ik begonnen te springen. Opeens klopte er iemand op de deur. "binnen" zei Draco. Dobby onze huiself kwam binnen. " Dobby hoopt dat hij niet stoort. Dobby moest van meesteres zeggen tegen kleine meester en meesteres moeten komen eten. Dobby gaat weer weg" "Dankjewel"zei ik nog snel tegen Dobby. Toen verdwijnselde Dobby weg. "Harmony ga maar naar beneden, dan kleed ik me om" "Is goed, doei" ik gaf mijn broer een kusje op zijn kaak en ging naar beneden. Om te ontbijten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen