Foto bij Season 9 - Chapter 3

En hier is hoofdstukje 3!

Sorry, ik heb af en toe tijdgebrek om hieraan te schrijven.

ENJOY

Rhys Wolfmoon

Judith maakte zich los uit haar omhelzing met haar zus en daarna kwam Emily ons één voor één af, kom ons te omhelzen.
‘Waar ben je al die tijd geweest?’ vroeg Amira toen ze haar zus omhelsde.
‘Dat is een heel lang verhaal’ zei Emily. ‘Dus ik stel voor dat we naar binnen gaan en dat we allemaal gaan zitten. Er is een hoop gebeurt de afgelopen 21 jaar en het wordt tijd dat jullie dat komen te weten’.
Met z’n allen liepen we naar binnen en gingen we richting de hoofdzaal, waar een lange tafel met stoelen eraan stond. Ieder ging op een stoel zitten en keek vervolgens richting Emily, die tussen Amira en Judith in was gaan zitten.
‘Jullie hebben misschien het gevoel dat jullie mij moete gaan bijpraten over alle gebeurtenissen de afgelopen 21 jaar’ zei Emily. ‘Maar ik kan jullie vertellen dat ik alles weet en dan bedoel ik ook echt alles’.
Bij dat laatste keek ze mij aan en ik fronste mijn wenkbrauwen.
’21 jaar geleden, de nacht van mijn verdwijning, kreeg ik een intens visioen over de toekomst. Ik zag een eiland met allerlei rode edelstenen, diep gehuld in een tombe. Die tombe lag weer gehuld in een diep duister bos, onvindbaar voor de bewoonde wereld. In mijn hoofd kwam een soort kaart te zitten naar die tombe en iets in mij zei me dat ik alles achter moest laten om daar heen te trekken. Ik was al naar buiten gelopen toen Clarice mij volgde en mij vroeg waar ik heen ging. Ik vertelde daar dat ik een visioen had gehad over de verre toekomst en dat ze jullie daarover moest inlichten. Als ik op dat moment had geweten dat ze vermoord zou worden door een duistere ridder, dan had ik haar uiteraard nooit alleen gelaten en had ik het jullie zelf verteld’.
‘Clarice wist waar jij was?’ fluisterde Judith. ‘Maar ze kreeg de kans niet om het ons te vertellen’.
‘Heb je de tombe gevonden?’ vroeg Amira. ‘Wat waren die rode edelstenen?’
‘Ik ben dus vertrokken en maakte vervolgens een reis van 3 jaar voordat ik eindelijk bij mijn bestemming aankwam. Ik had werkelijk geen idee wat ik ging aantreffen, maar toen ik eenmaal bij de tombe was en het labyrint had ontrafeld, kwam ik aan op de plek waar de reusachtige rode edelstenen in een soort patroon om elkaar heen stonden.
Ik kan jullie alles vertellen over die plek, maar ik denk niet dat jullie mij zouden geloven als ik alles zou vertellen. Daarom is het van cruciaal belang dat we daar zo snel mogelijk heen geen. Jullie moeten het allemaal met jullie eigen ogen zien’.
Iedereen bleef stil en keek elkaar aan.
‘Je mag dan misschien wel weten wat er de afgelopen 21 jaar is gebeurd’ begon Amira. ‘Maar je hebt geen idee wat ik in verschillende visioenen heb aanschouwt. De duistere ridders keren terug’.
‘Dat weet ik’ zei Emily. ‘Ik heb diezelfde visioenen ook gehad. Het einde van Northwick is nabij als wij niet ingrijpen’.
‘Maar er is niets wat we kunnen doen!’ riep Amira half in paniek uit. ‘Alleen magiërs kunnen de duistere ridders bevechten aangezien Earthquake zijn botten heeft neergelegd in het monument waar eerst het wolvenbot lag!’
‘Amira’ suste Emily terwijl ze haar handen vast pakte. ‘Ik weet het. Daarom is het ook van belang dat jullie meekomen naar de plek waar ik de afgelopen 18 jaar heb doorgebracht. Daar zijn de oplossingen voor al onze problemen’.
‘We kunnen niet allemaal met je meekomen’ zei ik. ‘We hebben net het Neutrale Leger verwijderd van de planeet en de mensen hebben structuur nodig. Iemand moet de leiding hebben terwijl wij bezig zijn met onze missie. Ik neem in ieder geval aan dat je ons niet zomaar mee laat komen?’
‘Uiteraard’ zei Emily. ‘Maar ik wil zowel Layla als Rhys met me mee hebben’.
‘Ik volg mijn moeder wel op als koning van Northwick’ zei Adam. ‘Het volk kent mij en onze familienaam’.
‘Ik wil dat je bij jouw moeder, neefje en oom blijft’ zei Lisley plotseling. ‘Ik neem de plaats op de troon en zorg ervoor dat iedereen rustig blijft wanneer de crisis uitbreekt. Ik ben de persoon met een gave die het langste in leven is. Ik weet precies hoe deze planeet in elkaar zit, dus deze taak kan ik aan’.
‘Weet je het zeker moeder?’ vroeg Layla.
‘100% zeker’ zei Lisley. ‘Alleen ik zal wel direct eerlijk zijn met de mensen door te zeggen dat duisternis zal terugkeren over de planeet. De gaven hebben lang genoeg gelogen tegen het normale volk’.
‘Als jij denk dat dat de juiste keuze is’ zei ik. ‘Ik waardeer het enorm dat je de plek van mij en Layla wilt innemen als koningin van Northwick’.
‘Hoe lang is het reizen naar die ene plek?’ vroeg Iris.
‘Normaal gesproken zouden we daar ongeveer een paar weken tot maanden over doen, aangezien het op een bijna onbereikbare plek ligt’ zei Emily. ‘Maar op mijn reis terug naar het vaste land, ben ik iemand tegen gekomen’.
Even bleef het stil en keek iedereen de richting op waar Emily naar staarde, maar daar stond niemand.
Toen vonkte er een vuurdraaikolk op en stond Max Droneport voor ons, die inmiddels ook 20 jaar niet gesignaleerd was geweest.
Met grote ogen keken we naar de gespierde man die naar voren stapte en ons lachend aankeek.
‘Ik weet dat ik net zoals de meeste schuldig ben geweest van verdwijning’ zei hij. ‘Maar ik stel voor dat we dat allemaal uitvechten wanneer de duisternis is bestreden op deze planeet. Want zoals ik van Emily begreep, hangt ons een duistere toekomst boven ons hoofd’.
Iedereen knikte waarbij Layla haar wenkbrauwen half fronste en vervolgens naar voren stapte.
‘Ik stel voor dat iedereen zijn spullen gaat verzamelen voor een flinke reis’ zei Emily. ‘Want ik weet niet hoelang het zal duren voordat we hier terugkomen’.
‘Ik neem in ieder geval afscheid van jullie, voor nu’ zei Lisley. ‘Als de heer Droneport zo vriendelijk zou willen zijn om mij in New Northwick af te zetten, dan kan ik daar mijn plek als wereldleidster opeisen’.
Iedereen stapte naar Lisley toe en omhelsde haar stevig.
‘Dat jullie de oplossing mogen zijn voor de duisternis die boven ons hoofd hangt’ zei Lisley. ‘Ik zie jullie snel weer terug’.
En met die woorden verdween Lisley met Max Droneport en pakten wij onze spullen voor de reis, want waar we naar toe zouden gaan was onbekend, maar het zou in ieder geval speciaal worden.

Reacties (3)

 • DarkOne

  Niceee snel verder!

  3 jaar geleden
 • Delahaye

  Wowowowowowow, opeens komen allerlei oude personages terug. En alweer de dreiging van het einde van de wereld.
  Ik ben zeer benieuwd ^^

  3 jaar geleden
 • katl1

  VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen