At The HotelIk zucht en wrijf mijn haar droog met de handoek en zet het in een messy bun, ik
kleed me aan en loop de badkamer uit, richting de slaap kamers.
'Say hi to daddy Freddie!' Brianna's stem hoor ik al van ver, en zie dat Louis aan het FaceTimen is.
-'Hey Freddie baby, daddy misses you loads!' Mijn hart smelt van Louis' woorden het is zo vreemd dat hij zo vlug vader is geworden, je ziet echt dat hij van dit kind houdt.
De gedachtes van de kus komen terug, ik kan het niet laten om me schuldig te voelen. Ik voel me schuldig omdat... Ik het prettig vond. Het laat me smachten naar meer, de aroma van zijn lippen is hoog verslavend.
- 'Brianna, I think I'm going to sleep, I'm bloody tired.' Spreekt Louis dan weer, aan de andere kant van de lijn hoor ik Freddie zachtjes jammeren. Ik pak mijn telefoon uit mijn tas en gooi het neer op de grond.
'Go ahead I'll call you in the morning, who's there with you?' Vraagt ze, Ik lach kort en trek mijn wenkbrauwen op, waarom zou het haar moeten boeien?
-'No one, I'll call you in the morning.' Herhaalt hij en blaast een kusje naar de camera en hangt op.
'Oh so I'm nothing to you Louis?' giechel ik en ga zitten op het bed naast hem. Een nep-gekwetste blik is makkelijk af te lezen van mijn gezicht.
-'Shut the fuck up will you, she will talk shit, if she finds out we share a hotel room.' Zucht hij dan en klikt het licht uit op zijn nachtkastje. 'Why did you want to share a room.'
'Fuck you Louis, don't you want me here?' Vraag ik nu wel lichtelijk gekwetst.
-'No that's not it I'm just asking you know?' Grinnikt hij dan.
'I... Guess I just didn't want to sleep alone tonight.' Louis lacht en ik rol mijn ogen. Ik klik de lamp uit op mijn nachtkastje en ontgrendel mijn telefoon. De hotelkamer is helemaal donker behalve het licht die van onze telefoons komen. Ik tik op het Twitter icoontje en scroll door mijn tijdlijn.

@louuisjpg
Omfg this performance was lit af!!1! they would be so cute togetah #otp #Loully


@ladyladlouis
HE FUCKING KISSED HER WHEN THE SONG ENDED ASDFGHJKL OTPOTP #Loully


@hotforharry
i feel big drama coming rn :/


'God damn it Louis!' Schreeuw ik op, hij schrikt op van zijn telefoon en kijkt me aan met opgetrokken wenbrauwen.
-'What?!' Schreeuwt hij terug.
'It's trending!'
-'What is?' Ik rol geirriteerd mijn ogen.
'Haven't you checked twitter yet?' Louis schud zijn hoofd, ik sta op uit mijn bed en loop zijn richting op, ik zit naast hem op het bed en laat hem de Tweets lezen, er is ook een foto waar je duidelijk zit dat Louis mijn kust op mijn wang.
-'Oh.. Fuck,' fluistered hij dan.
'Yeah don't act all surprised, you knew this could happen, It's your own fault.' Louis blijft een tijdje stil en scrolt door de Tweets heen. 'It felt nice though,' fluister ik dan. Louis stopt met scrollen en kijkt me aan. Een kleine gniffel verlaat zijn mond. Hij klikt mijn telefoon op slaap stand en pakt mijn boven armen beed en trekt me op zijn borstkas. Geshrokken keek ik in Louis' ogen, dit was zo slecht, maar toch gaf het mij een kik.
'Louis..' Begon ik.
-'Ssh, just go with the flow baby,' met die woorden drukt Louis zijn lippen op de mijne, ik kreun zacht door de ruwheid, Louis' tong tikt tegen mijn onderlip en ik open mijn mond een stukje, onze tongen dansen om elkaar heen. Ik begin zacht te kreunen en vergeet alles om ons heen. Louis pakt me bij mijn heupen vast en draait ons om, mijn hoofd komt zacht tegen de kussen aan en ik grijns. Hij begint vlinderlichte kusjes in mijn nek te drukken en af entoe zuigt hij kort aan mijn huid.
'Louis...more,' breng ik zachtje uit, ik voel hem grijnzen tegen mijn nek aan, zijn handen dwalen af van mijn heupen naar mijn beken benderen. Hij duwt mijn benen wat uit elkaar en begint mijn gevoelig plekje te wrijven, het geluid van mijn gekreun neemt toe en ik merk dat Louis ervan geniet. Hij trekt mijn legging en string tegelijkertijd omlaag en gooit het op de grond. Dit gaat allemaal zo snel, mij hoofd begint te tollen, ik smacht naar een aanraking van Louis, al is het zo fout, het boeit mij echt niet meer op dit moment. Louis kruipt naar beneden en duwt mijn schaamlipjes opzij, ik schrik wanneer ik Louis voel spugen op mijn clitoris. Zijn lange vingers smeren zijn saliva uit en ik kreun weer, voor ik het wist steekt Louis twee vingers in me en stoot ze in en uit.
'Fuck yeah Louis, keep going,' moedig ik hem aan. Zijn tong maakt contact met mijn clitje en ik voel mezelf helemaal gek worden, mijn ogen draaien naar achter en mijn handen woelen in zijn haar, en een klein laagje zweet vormt zich op mijn voorhoofd. Ik kijk naar beneden en zie hoe Louis te werk gaat
'Oh fuck Louis! That's it baby I'm so close!!' En voor ik het wist was ik klaar gekomen op Louis' vingers, Louis blijf me langaam door vingeren en haalt zijn vingers uit me. Hij komt weer omhoog en hij drukt zijn lippen weer op de mijne, daarna draait hij me weer om een ik grijns. Ik steek mijn kontje de lucht in en geef me zelf een klap op mijn rechter bil .
-'Shit, you naughty little girl, I bet you wanna get fucked so bad.' Fluirsterd hij zwoel in mijn oor, ik kreun door die heerlijke woorden.
'Yes daddy fuck me!' Gil ik, het maakt mij op dit moment niet uit wie ons hoort. Ik voel Louis' eikel tegen mijn dijbeen aan prikken en ik zucht geïrriteerd, Louis blijft me maar plagen door met zijn eikel mijn opening te masseren.
'Louis ju-..' Louis duwt zijn hele lul diep bij mij naar binnen en allebei kreunen we luid. Louis begint diep in en uit me te stoten en ik laat mijzelf gaan, harde kreuenen verlaten mijn mond. Louis geeft rammen.Louis grijpt aan me haar en hijgt zachtjes in mijn oor.
-'Ally I'm so close babygirl,' zegt hij tussen het hijgen door.
'Cum daddy,' Kreun ik zacht en knijp in mijn tieten, Louis trekt zich terug en laat mij op mijn knieën zitten, Ik grijns en kijk op naar Louis, hij ziet er zo sexy uit, zijn haar is helemaal door de war, zijn ogen stralen lust uit, en zijn huid is bedekt met een dun laagje zweet.
Ik grijp zijn lul vast en lik zijn lul schoon en ik proef mijzelf, ik maak een zoemmend geluid om zijn eikel heen, Louis kreunt en slaat zijn hoofd naar achter. Ik neem in een keer zijn dikke lange lul in mijn mond, en maak een kots geluidje wanneer zijn eikel de achter kant van mijn keel raakt. Louis pakt mijn haar vast en begint als een gek in mijn mond te stoten, gelukkig ben ik het gewend en is het niet meer zo erg. Ineens klint het beroemde IPhone ringtoon weer, Ik kijk naast ons en zie 'Aubrey' staan mijn ogen worden groot maar Louis blijft door gaan. Uiteindelijk trekt hij terug en begint zichzelf af te trekken, ik doe mijn mond open en steek geil mijn tong uit, voor ik het wist was ik onder gespoten. Dit was zo fout, maar het voelde zo goed


Reacties (4)

 • Niallerslove

  Agreed met Makemeluf, lekker op je eigen manier blijven schrijven (want het is meer dan prima, je schrijft top!). Het is tenslotte maar fictie hè, niet alles hoeft 100% perfect & iedereen schrijft op z'n eigen manier. Als mensen het niet kunnen hebben, moeten ze het niet lezen. (:

  4 jaar geleden
 • Makemeluf

  De reactie onder mij praat bullshit. Je mag zelf weten hoe je je hoofdstukjes schrijft. En als jij het op beide manier wilt doen dan doe je dat. Het is jou story girl doe wat je wilt

  4 jaar geleden
 • Writex83

  Ehm, een paar dingen.

  1 De eerste 3 links laten het zelfde gif zien.

  2 In de 2e alinea (regel 6) staat; "mijn kust" maar van "mijn" moet de "n" weg. De zin klopt anders niet.

  3 Of je beschrijft de seks in details, of je houdt het algemeen en laat de plaatjes werken.
  Niet allebei alsjeblieft, zeker als de man in de plaatjes totaal niet op Louis lijken.
  En je zou, als je in bed ligt met iemand, niet eens naar je telefoon kijken als die af gaat.
  Die laat je dan lekker een eind weg galmen terwijl jij je op je bedpartner concentreert.

  Wilde het even gezegd hebben. ;p

  En vrolijk kerstmis.

  xxx

  4 jaar geleden
 • Tomlinsbear

  OMG DIE GIFS. had ik even moeten overslaan als 15 jarige haha.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen