Foto bij ¤041¤

Pluh, misschien dat ik dit stukje nog wel eens aan ga passen, want ik ben nog niet helemaal tevreden over een aantal stukjes hierbij. Maar dit is wel ong. het verhaal van Jonathan hoe ik het in mijn hoofd had zitten, het is er alleen nog niet geheel mooi uitgekomen.
Maar ik wilde jullie niet langer laten wachten, dus dan toch hier alvast maar het stukje. (;

Jonathan zuchtte, maar zijn ogen vonden opeens de mijne. Daarin zag ik een bepaalde vastberadenheid. "Weet je het zeker?"
Ik knikte. Het kon vast niet erger zijn dan de versies die ik langzaam aan in mijn hoofd had gevormd en wat er allemaal over hem gezegd word in de roddelbladen.
"Oké, maar het is geen vrolijk verhaal." Nogmaals zuchtte hij en schraapte daarna direct zijn keel.
"Maar eerst geef ik je iets te eten uit de mand, dan heb je nog iets om op te knagen terwijl je naar mijn verhaal luistert." Hij knipoogde en toverde niet veel later een bord met sandwiches tevoorschijn. "Ik heb zalm,kruidenkaas en sla voor je en Bacon ei."
Hoe graag ik ook wilde dat hij zou beginnen met zijn verhaal, de broodjes zagen er beiden te heerlijk uit om te laten liggen. Voor ik het goed en wel doorhad, hadden mijn beiden handen een broodje vast. In mijn linker de zalm en in mijn rechter de Bacon Ei.
Mijn ogen vonden die van Jonathan weer en zijn bekende scheve grijns was weer op zijn gezicht verschenen terwijl hij me in zich opnam. Even leek hij dichter bij me te willen komen, maar bedacht zich en leunde weer terug naar zijn plaats. "Goed.. Genoeg tijd gerekt." Hij ging zo zitten dat zijn benen nu uitgestrekt waren en bijna over mijn bovenbenen heen lagen.
"Waar kan ik het beste beginnen... Ah, waarom niet gewoon bij mijn begin..."
Hij leek eventjes diep in gedachten te verdrinken, maar plots schoot er een schittering door zijn ogen heen. "Waarschijnlijk kan je het je niet voorstellen. Maar toen ik net aan de serie was begonnen was ik een timide en onzekere jongeman. Ik kon me alleen stoer en charmant gedragen wanneer ik acteerde en dat was ook het punt waarom ik gecast werd. Ik was makkelijk te beïnvloeden.
Naïef als ik was slikte ik dat allemaal natuurlijk, maar Thomas had het door en beschermde me van de onredelijke wensen van anderen. In de weken die volgden werden Thomas en ik goede vrienden.
Seizoen één was daarna al snel een feit en de fanbase groeide gestaag na de uitzendingen.
Toen we voor seizoen twee terug moesten komen stelde Thomas me voor aan zijn vriendin, waarvan hij enkel maar een paar keer over had gesproken die vakantie over de chat, aangezien hij haar ook in die vakantie had ontmoet." Hij nam even pauze en sloot zijn ogen. "Dat was het moment dat alles bergafwaarts ging."
Zijn woorden lieten me in mijn hap van de zalmsandwich steken.
Wat zou er gebeurd kunnen zijn? Rommelde hij aan met de vriendin van Thomas? Hadden ze een verhouding? Waarom heb ik het gevoel dat ik ergens al door had waar ding heen ging?
"Ze heette Heather en ze kwam op me over als een zelfverzekerde jonge vrouw die goedgehumeurd door het leven gaat. Thomas had haar beloofd om haar een rondleiding over de set te geven en dat gebeurde. Luke, Henry en Connor bleken ook gek op haar en gaven haar een kleine rol in de serie, de rol van Gizelle."
Gizelle... Dat personage staat me nog wel bij. Een mooie vrouw die aan het hof van de Franse koning leefde en daar alles vanuit de schaduwen naar haar eigen hand zette. Ze was ook een vrouw die met een beetje magie op zak zowel mannen als vrouwen haar bed in wist te krijgen. Ze was er maar voor vijf afleveringen waarin ze bij de laatste vermoord werd door een jaloerse hofdame omdat ze met haar man had geslapen, een dolk door het hart terwijl ze lag te slapen.
"Heather... Ze benaderde me op een dag en vroeg me of ik met haar wilde repeteren, omdat Thomas druk was met zijn eigen scènes. Natuurlijk zei de goedgelovige ik ja en we zochten een afgelegen plekje op de set op. Het begon heel onschuldig. Zij zei haar zinnen en ik de mijne, maar toen leek er iets om te schakelen bij haar. Ze kwam alsmaar dichter bij me zitten en legde uiteindelijk zelfs haar hand op mijn bovenbeen. Ik als naïeveling had niet door waar ze mee bezig was en voor ik het goed en wel doorhad, zoende ze me."
Nogmaals zuchtte hij weer. "Ik duwde haar van me af en vroeg waar ze mee bezig was, maar ze leek er niet van af te schrikken en ze biechtte op dat ze alleen met Thomas was zodat ze dichter bij mij in de buurt kon komen. Ik werd woedend en dreigde alles aan Thomas te vertellen. Maar ze had haar weerwoord gereed. Als ik naar Thomas zou stappen zou zij rondbazuinen dat ik haar aangerand had en dat ik niet van haar af kan blijven. Dat zal voor kwaad daglicht zorgen, dus ik hield mijn mond.
Ondertussen had ze bij Luke en Connor geslijmd of ze erotische scènes met Prospero mocht en ze stemden toe met hun domme koppen. Toen kreeg ze de smaak pas echt te pakken en kwam ik pas echt achter haar ware identiteit. Ze opende haar deuren voor de wereld van SM en het was een droom van haar om mij daaraan te onderwerpen. Haar wensen hebben maar even gewerkt, want hoe langer ze bezig leek te zijn met mij, zowel binnen als buiten het... erotische wereldje, des te dominanter ik leek te worden. Ik heb dingen gedaan die ik mezelf nooit voor mogelijk hield. Misschien was het mijn manier om met de gehele situatie om te gaan.
Op een dag had ik er echter genoeg van, ik kon het niet meer. Kwaad genoeg was dat precies de dag dat Thomas binnen moest komen terwijl ik Heather net overmeesterd had om haar eens goed te vertellen dat het afgelopen was." Jonathan schudde zijn hoofd en nam even de tijd om op adem te komen na deze stortvloed aan woorden. "Achteraf had ik zoveel dingen kunnen doen om het op te lossen, maar met mijn stomme hoofd dacht ik daar niet aan en liet te veel tijd verstrijken om dat te kunnen. Ik heb het geprobeerd uit te leggen aan Thomas, maar hij geloofd het verhaal van Heather alsof het in marmer gebeiteld staat. Zij heeft het met hem uitgemaakt omdat ze volgend haarzelf niet het vriendinnetje kan zijn die zich zo nauw in de buurt bevind van de persoon die haar alles heeft aangedaan. Ik kreeg de wind van voren van de producers omdat het door mijn domme schuld mijn gehele reputatie wel eens naar de knoppen kon zijn." Hij zuchtte diep en liet zijn hoofd hangen.
"Wel... Nu weet je het verhaal van Jonathan Gold."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen