Foto bij Voorwoord

Allerliefste quizletlezers,

Hoi, welkom bij dit nieuwe schrijfsel van de hand van degene die ook Follow you until you love me, Dancing in the rain, A Wallflower Story en Mijn hoofd is een mierenhoop naar Quizlet bracht. Het is inmiddels al weer enige tijd geleden dat ik voor het laatst aan het schrijven was aan een fictieverhaal dat meer was dan een short story, dus ik ga weer een poging wagen.
Met alle liefde is bedoeld als RomCom, een lief en luchtig feelgoodverhaal dat een beetje humoristisch zou moeten zijn (hoewel ik niet ga beweren dat ik hilarisch ben, maar ik doe in elk geval mijn best). Het is vooral niet bedoeld als levensles, output voor filosofische uitspattingen of belangrijk herkenbaar verhaal dat verdiend verteld te worden. Het is eigenlijk alleen maar bedoeld om mezelf weer aan het schrijven te krijgen.
Dit keer ook geen fanfic, maar een verhaal met alleen maar zelfbedachte personages, omdat ik dat eigenlijk ook al een hele tijd uit wilde proberen.
Bij dit verhaal ga ik dan ook vooral niet mijn best doen om alles tot in de puntjes perfect uit te werken en alles superorigineel te maken. Ik wil gewoon lekker met clichés, kromme zinnen, slechte grappen en dingen die ik later weer zal willen veranderen kunnen schrijven als ik dat wil. Zolang ik maar regelmatig iets voor dit verhaal schrijf, vind ik het prima en dan hoeft er verder geen druk op welke manier dan ook onder te zitten.
De reden dat ik dit verhaal dan toch op Quizlet zet, ondanks dat de reden dat ik het schrijf vooral voor mezelf is, is voor motivatie. Ik ben bang dat ik mezelf toch niet genoeg aan het werk zet als er niet iemand over mijn schouders meekijkt (figuurlijk, niet letterlijk) of ik wel iets doe. Natuurlijk is mijn reden om het op Q te zetten daarnaast ook gewoon dat ik hoop dat er andere mensen zijn die het wel een leuk verhaal vinden en ik het leuk vind om het met hen te delen.
Als je besluit dit verhaal te lezen, ondanks dat ik je met dit voorwoord waarschijnlijk het idee heb gegeven dat je er niet al te veel van moet verwachten: heel erg bedankt. Het wordt wel leuk, waarschijnlijk. Als je zin hebt in iets leuks en luchtigs, waarbij je niet al te veel hoeft na te denken, zou ik zeker een poging wagen. Mijn hoofdpersonen, een toekomstige neurowetenschapster en een Koning der Slechte Grappen, vind ik persoonlijk nu al leuk, dus jullie als jullie ze leren kennen hopelijk ook. (:

Met (on?)gepaste trots presenteer ik jullie dus bij dezen:

Met alle liefde

Hopelijk veel leesplezier!

Liefs,
Charlotte

Reacties (2)

 • tubbietoost

  Deze intro zorgt juist dat ik nieuwsgierig ben =p

  3 jaar geleden
 • Mephistopheles

  oke het feit dat je gewoon geen fucks geeft en gewoon schrijft is al goed genoeg voor mij tbh. kan niet wachten omg. *motivatie*
  (also die koning der slechte grappen is ook ME)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen