Foto bij PROLOOG

(Nieuwe proloog & titel!)
Hope you enjoy!(flower)

Verliefd zijn is iets speciaals. De vlinders die in je buik fladderen als je aan je geliefde denkt en als je diegene weer ziet na een lange tijd is het alsof je je in de hemel bevindt. Het gevoel van pure liefde is iets wat veel mensen op onze aarde nooit leren kennen in hun leven. Ze zien het vaag aankomen in de verte, maar vrezen het onbekende en zien nooit wat voor moois ze hadden kunnen hebben.
Sommigen komen er kort mee in aanraking, maar duwen de liefde dan toch weer van zich af.
Mensen zijn bang. Bang voor het donker. Voor pijn, verdriet, het onbekende, het ondenkbare. En op die manier is iedereen, sommigen meer dan de ander, bang voor het mooiste op onze planeet; liefde. Iets wat zo simpel lijkt en in zoveel verschillende vormen en maten voorkomt.
Liefde is iets ontzettend moois, maar tegelijkertijd ook iets verschrikkelijks. Het laat mensen de meest bijzondere en uiterste dingen doen.
Het is het sterkste wapen ter wereld; liefde kan mensen laten wegkruipen in een hoekje, zodat ze langzaam van binnenuit wegrotten.
De liefde kan zo toeslaan. Ieder moment.
En zo kan ze ook plotseling ophouden, je daar alleen achterlaten. Besluiteloos. Alleen.
Dat is wat mij overkwam. Hij liet me achter en het enige wat ik had was een gapende leegte in mijn binnenste die maar niet leek op te houden. Het gevoel dat ik nooit meer blijheid zou ervaren, nooit meer geliefd zou worden, nooit meer verliefd zou kunnen worden.
En net op het moment dat je denkt dat het nooit zal stoppen, die pijn, alle ellende, is het over. Althans, dat dacht ik...

Reacties (4)

 • Niallerslove

  Op de reactie onder mij, in het Duits ^_^ ''Liebe''

  4 jaar geleden
 • Writex83

  Mooi stukje.

  Maar liefde telt in het NL 6 letters en in het Engels 4.
  In welke taal telt het vijf letters????

  xxx

  4 jaar geleden
 • Niallerslove

  Mooie omschrijving van liefde!

  4 jaar geleden
 • MrsNeymessi

  Mooi geschreven, ik kan niet wachten tot het verder gaat (:

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen