Foto bij Ff voorstellen

Zo zie ik eruit. (Mim)

Haaii, mensen. Ik ben Mim.
Voor alle mensen die dit willen lezen: ik ben 14 jaar oud, en ik ben 1.58 groot. Echt serieus. Waar is die tijd gebleven dat ik nog klein en lief was? Ik zit niet op school en ook niet in een voetbalteam. Een van de redenen waarom ik op Raimon sta te wachten. Ik zou namelijk heel graag in een voetbalteam willen! Voetbal is zó leuk! Als je in een team zit tenminste. Toch?
Maar ik hou ook ontzettend veel van mijn familie. En van héél veel cola. Dat is zó lekker! Ik ben er dol op! En dan als laatste hou ik nog heel erg van voedselgevechten. Wie is er nu niet dol op voedselgevechten? Andermans spullen vies maken is toch zeker een van de leukste dingen die er is?
Ik heb daarom ook een hekel aan alle mensen die voedselgevechten haten. En er zijn bepaalde personen op deze planeet die ik niet mag. Maar die heeft iedereen toch wel?

Aloha, mensen! Ik ben Julia!
Voor alle mensen die het interesseert: Ik ben 13 jaar oud, en 1.56 groot. Maar ik ben nu aan het groeien! Echt waar! Ik ben serieus al twee centimeter groter dan vorige week... Ohw, nee. Dat is misschien iets te overdreven. Maar misschien wel twee millimeter.
Ik zit al vanaf het begin bij Raimon en het is hier geweldig! Ik kan het ook best goed vinden met iedereen. Maar van Jim schrik ik af en toe nog wel, hoor. *Huivert*.
Je kunt natuurlijk wel raden dat het geen waarvan ik echt hou voetbal is. Maar ik vind andere dingen ook wel leuk. *Denkt hard na*. Zoals... Ehm... Ik... Ik weet het! Ik vind het namelijk ook leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik sta altijd open voor nieuwe vriendschappen, en zo. -En misschien vind ik Disney ook wel iets heel leuks op deze wereld.
Maar weet je waar ik nu dus echt een hekel aan heb? Nee? Dat is helemaal niet erg! Want ik weet het ook niet! Ik heb gewoon aan niets een echte hekel. Er zijn vast wel dingen die ik minder leuk vind, maar of ik nu echt iets haat. Volgens mij niet, want aan alles zit wel iets leuks.

Reacties (3)

 • Diago

  leuk geschreven! Snel verder...

  3 jaar geleden
 • Duendes

  DISNEEEEYYYY
  ZE KLINKEN NICE

  3 jaar geleden
 • Samanthablaze

  Ik vind Mim nu al leukxDEn Julia ookxD

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen