LET OP!! licht sexueel hoofdstukje

Ally Brooks

Ik stap in de zwarte pumps en bekijk mijn outfit nogmaals in de spiegel. Tevreden krullen mijn mondhoeken omhoog en nu, zonder te twijfelen wandel ik de inloopkast uit.
'Damn baby, you look stunning!' Aubrey wikkelt zijn armen rond mijn middel om vervolgens een kus te drukken op mijn voorhoofd.
-'I know,'
Ik grijp naar mijn telefoon in mijn tasje en tik op het Snapchat icoontje om vervolgens een foto van ons te maken.

'Thank you all for the loveley birthdaywishes now it's time to partayy'

'C'mon let's go, you can't be late at your own party.' Ik gniffel en loop naar beneden.
Binnen twintig minuten zijn we aangekomen bij de zaal waar iedereen op ons staat te wachten.
'Happy 27th birthday Ally!' Tranen van blijdschap wellen op in mijn ogen.
Aubrey leid mij naar een mooi versierde stoel en er word een mooie tiara op mijn hoofd geplaatst, tientallen mensen kwamen mij feliciteren en gaven mij een geschenk.
'Ladies and gentleman can I get your attention for a second!' Hoor ik Aubrey spreken in de microfoon, het word langzaam wat stiller in de ruimte en er word geluisterd naar wat hij te zeggen heeft.
'Today my beautiul girlfiriend turned 27 and that need to be celebrated in a good way. If you're here to cause sensation or some other shit, please leave now!' Zijn sterke Canadese accent galmt door de ruimte heen, ik denk wel dt hij luid en duidelijk is. 'Everybody have a fun night!'
Er wordt luid gejuicht en de DJ begon met muziek te draaien. 'One Dance' klonk luid door de speakers heen, Aubrey glimlacht en trek me van de stoel af om op zijn eigen liedje met me te dansen.

De avond ging snel voorbij en het was al tijd om het gebouw te verlaten. I woel mijzelf door de dansende mensen heen, zoekend naar Aubrey. Na een tijdje had ik hem gevonden en mijn hart staat voor een seconde stil als ik zie waar hij mee bezig is. Ik klem mijn kiezen op elkaar en voel mijn bloed stromen door mijn aderen. Met grote stappen loop ik naar hem toe en trek hem terug van het meisje en duw hem het gebouw uit. Aubrey heeft veel alcohol op, daardoor struikelt hij een aantal keer over zijn eigen voeten.
-'What the fuck are you doing Aubrey?!' Snauw ik, mijn sterke Ierse accent galmt luid door het steegje.
'It isn't... What you look like!'
-'Then what the fuck do you think I saw? Do you fucking think I'm dumb?' Gil ik nu terwijl ik hem ene aantal keer frustrerend op zijn borstkas sla.
Aubrey's gezicht vertrekt en meteen grijpt mijn polsen vast.
-'Do not touch me!' Tranen wellen op in mijn ogen, maar ik probeer er zo sterk mogelijk uit te zien.
'Don't be like this babygirl,' Ik zucht en maak mijzelf los van zijn greep.
-'Leave.' spreek ik dan na een aantal stille secondes. 'We are over!'
'What?!' Zijn gezicht vertrekt opnieuw en meteen begint hij met zichzelf te verdedigen.
'Leave Aubrey!!' Tranen stromen langs mijn wangen en ik zie hem geïrriteerd zuchten als hij het gebouw weer in verdwijnt.

- Later that night -

'Aww Ally. It's going to be fine. You'll guys will work this out.' Louis wrijft gerustellende rondjes op mijn rug, maar het helpt voor geen meter, ik blijf toch door snikken.
-'No I hate him! He's a fucking liar.' Louis staat zuchtend op en loopt richting de keuken die verbonden is met de woonkamer en komt terug met twee glazen rode wijn in zijn hand.
'Here, this will defentily cheer you up, bub.' zegt hij en duwt het glas in mijn handen, een tikkeltje verbaasd veeg ik de tranen weg.
-'Lou, I don't drink I thought you knew that.' Ik trek mijn neus kort op.
Louis gniffelt en neemt een slok.
'Just try it, it'll help,' ik zucht en kijk twijfelend naar het glas om vervolgens mijn lippen er tegen aan te drukken en sla het in een keer naar achteren. De bittere smaak, was te overweldigend en meteen trek ik een zure gezicht.
'Hahha, you'll get used to it,' lacht Louis.
Na een aantal glazen naar achter geslagen te hebben, voel ik mijzelf lichtjes worden in mijn hoofd. Ik en Louis zaten giechelend over onze oude gebeurtenissen te praten.
'Those were days man!' lacht Louis.
Dit heb ik even nodig, ik heb het nodig om hem te vergeten.
-'I know right.' ik neem weer een slok, inmiddels ben ik al gewend geraakt aan de vreselijke smaak.
'Ally... You're so beautiful,' spreekt hij dan uit het niets. Louis komt ineens dichterbij zitten en streelt met zijn ijskoude hand mijn wang.
Ik glimlach verlegen en haal zijn hand van mijn wang af.
- 'I know Louis, I-..' door praten lukte mij niet want Louis drukt ruw zijn lippen op die van mij.Ik snak kort naar adem maar ik herstel mijzelf snel en kus gretig terug.
Onze tongen dansen om elkaar heen en Louis' handen gleden over mijn lichaam, alles blijkt wel vergeten te zijn. Het maakt mij niet meer uit, het voelt goed, dat is het enige wat voor mij telt.
'Ally...' kreunt hij. 'Get on your knees.' Mijn voortanden zinken in mijn onderlip
-'Louis... We can't do this,' zeg ik dan en haal zijn dikke lange lul eruit, Louis gniffelt zacht en sluit zijn ogen. Met twee handen grijp ik zijn lengte vast en trek hem langzaam af, als mijn handen zijn eikel bereiken lik ik er kort op. Een genietende kreun is te horen vanuit Louis' lippen, ik neem hem helemaal in mijn mond en kokhals wanneer zijn eikel de achter kant van mijn keel raakt. Louis grijpt me bij mijn haren beet en helpt mij met het op en neer bewegen van mijn hoofd. Een dikke laag spuug is bedekt over Louis' lul en ik zie hem genietend zijn hoofd naar achteren slaan, ik begin hem hard af te trekken en met drie dikken stralen komt Louis klaar op mijn gezicht.
-'Oh my god Louis!' verder praten lukt mij niet, de bel van de voordeur klinkt en we kijken allebei verschrikt op.Reacties (3)

 • Niallerslove

  Aubrey is echt een eikel.

  4 jaar geleden
 • Tomlinsbear

  Oeeh cliffhanger!

  Haha ik zag 16+ staan en dacht meteen Yesss

  4 jaar geleden
 • NashGrier2

  heelsnel verder nu

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen