Foto bij proloog

Dames en heren, ik verklaar het verhaal voor geopend!(H)(H)

“Aro, we hebben het bericht gekregen dat ze in Oxford is”, zegt Caius tegen zijn oude vriend en leider. Aro draait zich naar hem om: “Is het? Hoe leuk”, grijnst hij tevreden. Marcus komt met grote passen de grote vergaderzaal in: “Er is iemand die met je zou willen spreken, Aro. Hij vroeg specifiek naar je.” Aro knikt en Marcus doet een teken dat de wachters de poort mogen open doen. Ze gaan alle drie op hun troon zitten: Aro in het midden, Caius links van hem en Marcus rechts. De wachters laten een man binnen die snel voorbij hen stapt.
“Laat haar met rust, verdomme! Ze verdient dit niet, ze heeft hier niets mee te maken”, begint hij terwijl hij door de ruimte stapt en stopt voor de drie leiders.
“Het is niet aan jou wat wij mogen en wat niet”, snauwt Caius naar hem toe en Aro maant hem tot stilte. De persoon klemt zijn kaken op elkaar en knielt met tegenzin voor de drie meesters neer. Aro staat op en recht zijn rug. De man blijft naar de grond staren, te koppig om in hun ogen te kijken.
“Je bent nu één van ons, dus je moet doen wat wij zeggen”, zegt de leider en stapt met elegante passen de paar treden af, zijn voetstappen echoënd op de marmeren vloer. De andere twee co-leiders staan ook op maar blijven met respect achter hun leider. De man staat op, met zijn hoofd omlaag. Aro stapt langzaam rond hem heen, als een wolf die zijn prooi omsingelt klaar om toe te slaan en zegt langzaam: “Jouw taak is om haar naar hier te brengen. Wij handelen de rest.” De man knikt langzaam, niet wetend wat anders te doen. Aro draait zich om, "Je weet best dat-", maar voor hij ook maar een stap kan zetten, pakt de persoon zijn arm beet. De leider draait zich met vuur in zijn ogen om en dan weet de man dat hij in de fout is gegaan.
“I-Ik wil gewoon dat ze, je weet wel, dat ze geen pijn wordt gedaan”, spuwt hij er snel uit en verdwijnt door zich rap om te draaien. Als de man bij de poort is zegt Aro met geheven stem: “Vergeet niet om haar moeder te vermoorden, Garrett.” De man geeft een klein knikje terwijl hij zijn vuisten balt, eindelijk eensgezind met wat de Volturi zegt. Hij verlaat het gebouw zo snel als dat hij gekomen is.
Aro stapt terug naar zijn troon en de andere twee kijken hem raar aan. “Je weet dat hij dat met plezier gaat doen. Waarom zoveel onnodige aandacht trekken wanneer het meisje genoeg is?”, vraagt Marcus en Aro grijnst.
“Ik weet het en dat is waar. Maar we konden hem niet vertrouwen als ik alleen vroeg naar dat... meisje, dus nu heeft hij iets waar hij naar uitkijkt. In ieder geval, mocht het misgaan ben ik hem nog altijd een stap voor”, zegt hij en de co-leiders kunnen niet volgen en vragen daarom in koor: “Wat is plan B?” Aro lacht.
“Je bedoelt zeker 'wie' is plan B." Caius en Marcus kijken elkaar kort aan. Aro schud geamuseerd zijn hoofd: "Leatherface.”

Reacties (2)

 • Creativitylab

  Oké, eerlijk?
  Ik ben nu al erg benieuwd!

  3 jaar geleden
  • Creativitylab

   Ik ga morgen zeker mijn tijd spenderen aan dit verhaal te lezen!
   Alvast een kudo als motivatie om verder te gaan!

   3 jaar geleden
  • Nootje_clove

   Wanheda I love jour name

   2 jaar geleden
  • Creativitylab

   Dankje!

   2 jaar geleden
 • Allmilla

  Oké, dus... aaaah, ik heb hem al, wie wie is...xD

  4 jaar geleden
  • Kaffaljidhmah

   En ik maar denken dat het wel duidelijk was.:S

   4 jaar geleden
  • Nootje_clove

   Het is ook duidelijk als je twilight maar heb gelezen en heb je dat niet ben je echt een stom persoon

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen