Luke Hemmings POV

5 weken later
Intussen zijn we 5 weken verder. Van de manager kregen we uitstel voor liedjes te schrijven omdat hij ook doorhad dat het anders volledig in de soep zou lopen. Ook mijn plaaster is er af en ik kan eindelijk weer normaal lopen. Ook de therapie die ik heb gekregen ben ik gaan volgen, eerst wou ik niet maar iedereen drong aan dus uiteindelijk heb ik het toch gedaan. Eerlijk gezegd heeft het wel geholpen, ik heb een hele andere kijk gekregen op de situatie. Ook praat ik al gewoon tegen Naranja en Calum, maar mijn gevoelens voor haar zijn nog niet verdwenen.

Ik loop over straat naar het parkje, een plaats waar ik tot rust kan komen en alles op een rijtje kan zetten. Er komt bijna niemand, daarom ga ik er zo graag heen. Ik zet me neer op een bankje en luister naar de wind die door de bomen waait en de fluitende vogels. "Luke, ben jij dat?" Hoor ik iemand zeggen. Ik kijk rond en zie in de verte een gedaante met zwarte haren dat steeds dichter hier naar toe loopt. "Jolien?" Vraag ik geschrokken. "Nee, Jennifer." Zegt ze met een lachje. "Oh hey Jennifer." Lach ik waterachtig naar haar. Ze komt naast me zitten maar beiden zeggen we niks. Ze schuift steeds dichterbij tot ze op een bepaald moment helemaal tegen me aan zit. Ze legt haar hoofd op mn schouder en ik kijk haar aan. Ze heft haar hoofd ook weer op en kijkt recht in mn ogen. Langzaam brengt ze haar hoofd dichterbij. Ik voel haar warme adem op mn gezicht geblazen worden een seconde voor dat ze haar lippen op de mijne drukt. Normaal zou ik meteen wegtrekken maar nu kan het me niks schelen. Ik kus haar terug en druk haar zacht naar achter zodat ze met haar rug op het bankje ligt. Ze gaat met haar handen onder mn t-shirt en streelt over mn borstkas. "Kom we gaan naar huis." Zeg ik zacht met een knipoog. Ze giechelt en ik neem haar bij haar hand en we gaan naar mn huis. Ja naar mijn huis, aangezien we nog steeds in Sydney zijn verblijf ik dus ook gewoon in mn eigen huis. Net zoals Calum, Michael en Ashton. Aangekomen bij mn huis open ik de deur en gaan we meteen naar mn kamer. Ik doe mn slaapkamer deur in het slot en gooi mezelf op bed. Jennifer komt op me zitten en gaat weer met haar handen onder mijn t-shirt dit keer om hem uit te trekken. Ook ik trek haar topje uit en gooi het ergens in mn kamer. Ook haar bh heeft ze niet lang meer aan.

"Dat was geweldig." Hijgt ze. "Dat was het inderdaad." Grijns ik. "Dus... Was dit echt je eerste keer?" Vraagt ze. Schamend knik ik mijn hoofd. "Wow... dat was verbazingwekkend goed voor een eerste keer." Lacht ze. "Euhm...Dankje, denk ik." Lach ik ook. Ze komt met haar hoofd op mn borstkas liggen en ik leg mn arm rond haar om haar nog dichter bij me te trekken. "Dus...Wat nu met ons?" Vraag ik ongemakkelijk aan haar. "We zijn gewoon vrienden." Antwoord ze. "Oh, oké." Zeg ik een beetje teleurgesteld "With benefits." fluistert ze zacht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen