Castor Haydn McAnson

"You were done for the second you even thought you could beat me."


ゆのゆ
"Tsk."
ゆのゆ


の Naam の
の Castor の Grieks の KASter の Schijnen
の Haydn の Brits の HAYden の Heiden
の McAnson の Schots の MikANson の Zoon van Agnes

Castor is best tevreden met zijn namen en stelt zich over het algemeen voor als Castor McAnson zonder de Haydn, aangezien hij die erg onnodig vindt. Degenen die hem alsnog naar zijn naam vragen onder weerwolven zullen zijn tweede naam echter automatisch wel kunnen bovenhalen als hij McAnson zegt.


の Nicknames の
の Cas の
Het is een verkorte versie van zijn voornaam, maar tolereert deze bijnaam enkel van mensen die kort bij hem staan of aan wie hij toestemming gaf om hem te gebruiken.
の Cassie の
Deze naam wordt meestal treiterend naar zijn hoofd gegooid en hij hoort hem liever niet want het is genoeg om hem kwaad te maken.
Text


の Weerwolf の Status の
Castor is de aangeboren zoon van de Alpha en Bèta van de Dubhaile pack en behoort daardoor ook automatisch tot de Alphakring waar hij zich meer dan op zijn plek voelt.


の Leeftijd の
の 23 jaar
の 23 augustus
の Leeuw


の Woonplaats の
Castor woont nog steeds in het hoofdgebouw van de weerwolven waar hij al zijn hele leven verblijft.


"Enough with those whale noises you call talking."

ゆのゆ
"Rude."
ゆのゆ

の Innerlijk の
"I did not listen to what your mouth just blabbered."
Castor is een jongeman die vaak vlakweg gezegd grof is tegen de mensen van wie hij niets moet weten. Hij laat duidelijk altijd zijn stem, op de verkeerde manier horen en doet vaak ook zijn best om op te vallen. Door deze trek komt hij soms ook erg ongemanierd over en dit vooral op mensen die ouder zijn dan hemzelf. Je zou het ook best kinderachtig gedrag mogen noemen

"I don't know who schooled you, but that person failed as a teacher."
Waarschijnlijk niet een trek die je meteen zou verwachten bij een blaaskaak als Castor, maar hij is wel degelijk een slim persoon en dan vooral op leerstof. Hij kon zich vooral vinden in geschiedenis en aardrijkskunde toen hij nog naar de middelbare school ging, maar hij had over het algemeen op de andere vakken ook goede cijfers. Je zou hem boekenslim kunnen noemen, maar dit als een thema hem ook echt interesseert. Hij zal vaak voor zichzelf bijkomende research doen om meer te weten te komen. Hij wil daarom ook een boek schrijven over de geschiedenis van hun wereld, al dan niet onder fictie.

"That's a step too much into my comfort zone."
Castor is iemand die zich enorm arrogant gedraagt ten opzichte van anderen. Hij lijkt ook geen interesse te tonen met wat het doet met anderen en komt dus koud en afstandelijk over. Zijn snerende opmerkingen naar anderen toe zijn vaak als zweepslagen en hij heeft ook altijd wel zijn weerwoord klaar, dit maakt hem verbaal defensief.

"Loneliness is the price for some things."
Castor is een heel nors en cynisch persoon. Hij is niet zomaar een zwartkijker, want eigenlijk is Cas diep ongelukkig met hoe hij nu is, maar hij zal zichzelf altijd blijven overtuigen dat hij in orde is en hij wel verder kan zoals hij nu is, of toch in het openbaar. Hij beseft echter zelf nog niet dat hij zichzelf helemaal aan het kapotmaken is op de manier dat hij zijn leven nu leeft en dat hij eigenlijk een ongezonde levensstijl heeft die heel destructief is.

"Lucky I'm not afraid of stages."
Castor plaatst zichzelf graag op een sokkel en vertoont ook narcistische trekjes. Dit heeft een enkele reden dat hij zich hierdoor verder kan afzonderen van anderen. Ook het feit dat hij een zoon is van een alpha weegt op hem, al zal hij dat nooit echt openlijk uitspreken. Het is namelijk niet zo dat hij van zichzelf houdt, in tegendeel, hij keurt zijn eigen gedrag vaak af, maar kan toch niet zonder. Hij zou zich 'naakt' voelen mocht hij zichzelf meer gaan opstellen naar anderen of anderen zelfs maar wat korter bij hem brengen. Zo vervloekt hij bijna zichzelf tot eenzaamheid.

Without witness I can still tell myself it was a dream."
Ondanks het feit dat Castor een arrogante, koude zak kan zijn, is hij wel iemand die zich meer wel dan niet zachtjes in slaap huilt omdat hij geen blijf weet met de onbehaagelijke gevoelens waar hij wel vaker mee kampt. Dit is ook iets waar niemand iets vanaf weet, aangezien hij het verstopt onder zijn masker van arrogantie dat iedereen te zien krijgt. Zelfs zijn ouders weten niet hoe ongelukkig hun zoon eigenlijk echt is.

My fist connecting with someone else's face,
it makes me feel better for a split second."

De meesten zouden zeggen dat Castor gewoon zinloos met geweld strooit en hij een enorm agressieve natuur heeft, maar eigenlijk is hij gewoon erg gefrustreerd en is dat zijn enige uitlaatklep, helaas in het nadeel van een ander. Door deze frustraties flipt hij over het algemeen ook wat sneller door dan de doorsnee persoon en zal hij sneller onredelijk zijn.


ゆのゆ
"Is that an invitation?"
ゆのゆ


"If I just had one person that I could show 'me' to."

ゆのゆ
"Chin up. Frown on."
ゆのゆ


ゆのゆ
"Fight? Where?"
ゆのゆ

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen