hi new abo's (Say hi back if youre nice)

Ally Brooks


['I'm telling you Louis! She was really upset she was all crying and shit. I feel so guilty.' Ik hoor Louis aan de andere kant van de lijn zuchten.
-'I know right, she was upset when she called me too. She says she stays with a friend over there in America.' Spreekt Louis en ik hoor Freddie jammeren, ik spoel mijn mond en veeg het af met een handdoek. 'How long are you staying in America?' vraagt Louis weer.
'A long time, until July.'
-'Yeah I'll come over there in a few days, because we have an interview with Jimmy Kimmel,' spreekt Louis dan weer en Freddie's gehuil begint zachter te worden.
'I know!' kreun ik geïrriteerd en loop richting het bed en laat mijzelf erop zitten.
-'Love I'm going to put Freddie back to sleep, he is really getting tired. Call me tomorrow after your concert yeah?'
'Bye Love.'
'Yeah that's fine, bye.' Ik hang op en leg mijn hoofd neer in de zachte kussen, om niet veel later in een droomloze slaap te vallen

Later in die maand

De assistente klemt een klein zwart microfoontje aan mijn olijf kleurige truitje en doet daarna het zelfde bij die van Louis, onze make-up word nog een klein beetje bijgewerkt en we wachten bij de rand van het podium totdat onze namen worden geroepen.
'Here are our guest for today, Ally Brooks and Louis Tomlinson!' Er word luid geklapt en ik en Louis lopen die kleine trappetjes op die leiden richting het podium.
Louis en ik schudden allebei Jimmy's hand en gaan zitten op de donkerrood kleurige bank.
'Hey guys nice to have you guys at the show today,' begint Jimmy.
'Thank you for having us,' spreek ik dan, mijn Ierse accent galmt door de ruimte heen.
'Ally I'm amazingly happy to have you as my guest, because you were in the hospital like two months ago weren't you?'
'Yes, I got in a accident but I'm fine now. I get therapy for some of my injuries, and it really does help, I feel a lot better every day.'
'I'm so happy you're okay though, social media blew up though, everybody couldn't believe what happened.' Ik glimlach breed.
'Yeah I know, a lot of people came to visit me too and I got a lot of 'get well soon' cards from my fans. And I just wanna say thank you guys for al your support throughout that period.' Er word gejuicht en geklapt door het publiek en Jimmy wacht weer totdat de herrie is gestopt om een volgende vraag te stellen.
'And what about you Louis? How is your son doing, Freddie I believe is his name?' Een foto van Freddie en Louis verschijnt op het scherm en 'aww's' waren te horen.
'He's fine, he's getting a lot bigger each and every day. It's definitely exciting to be a parent at such a young age, I learn a lot from this experience,' glimlacht Louis en ik voel mijzelf warm worden van binnen.
'What about you and his mother? You guys are not in a relationship right?' Louis schud zijn hoofd.
'No, we're not in a relationship anymore but we do keep contact for the sake of Freddie.'
'What does you current girlfriend think about the situation,' een andere foto van Danielle en Louis verschijnt nu op het scherm. Louis gniffelt.
'Yeah well, she accepted it, and it's definitely something she'd to get used to first. But she adores little Freddie now.' Glimlacht Louis.
'Speaking of relationships...' Jimmy begint te grijnzen. 'You guys aren't fooling around aren't you? Because there are a lot of rumors going on about this topic.' Louis en ik beginnen te giechelen ik verstop mijn gezicht voor mijn handen, het publiek begint te lachen.
'Be honest with me now.' Zegt Jimmy dreigend.
'No, we're both in relationships our partner wouldn't approve that,' zeg ik giechelend. 'Louis and me are just friends, it'll ruin our friendship.' spreek ik dan weer niet wetend dat onze vriendschap allang al verpest is. Jimmy grijnst en maakt en 'i'm watching you' sein met zijn vingers. Ik grinnik en voel mezelf langzaam warmer worden.
'So how do you guys think about working together?'
'It's nice and easy, we've been working together for a long time though, and it's just nice to experience and learn new things with my best friend.' Louis glimlacht en ijkt me lief aan.
'You guys have a song called 'Imagination', and it already sold out 4.500.000 copies only in the UK!' Het publiek begint weer te juichen en te klappen.
'And Louis and Ally will be performing Imagination and Just Hold On after the break!' zet Jimmy in de kamer en het geklap gaat door en de camera man stopt met filmen.

-
Giechelend rennen Louis en ik richting de lift van de hotel.
-'Louis! Stop I can't run that fast,' gil ik hijgend en Louis houd de deur open met een domme grijns op zij gezicht. 'You're so goddamn annoying,' zeg ik en sla hem op zijn arm. Ik wil op het knopje drukken maar Louis houd me tegen.
'No, I always press the button,' zegt hij glimlachend en klikt op het knopje. Ik rol met mijn ogen en sla mijn armen over elkaar.
-'So fucking childish Jesus Christ,' zeg ik geïrriteerd.
'Fuck you!' zegt hij en begint op en neer te springen.
-'Louis stop!!' Gil ik bang, 'we're gonna get stuck in here.' Louis gehoorzaamt en stopt, hij komt ineens dichterbij staan en neemt mijn hoofd in zijn handen.
'I wouldn't mind being stuck with you in here,' zegt hij zwoel, net voordat hij zijn lippen op de mijne wou drukken maakt de lift een 'ding' geluidje en de deuren schuiven open. Louis zucht en grijpt naar zijn tas en we lopen richting de kamer, ik grijp naar de keycard en open de deur in een beweging.
Ik gooi mijn tassen neer en spring meteen op het grote bed.
- 'Ugh I'm exhausted!' ik sluit mijn ogen en ik hoor Louis een meestemmend geluidje maken, Ik voel het bed induiken en secondes later voel ik een zwaar gewicht op me. Ik open mijn ogen en staar meteen terug in Louis' vel blauwe ogen. Zijn koude hand streelt mijn wang en ik voel mijzelf weer warm worden.
'To exhausted to have some fun?' vraagt hij en drukt vlinderlicht kusjes in mijn nek. Een enorm gevoel van lust overspoelt mijn lichaam en ik kreun lichtjes. Louis' handen glijden over de contouren van mijn lichaam, zijn vingers stoppen bij de rand van mijn broek en met een ruk trek hij de stuk kleding van mijn lichaam af, Louis kreunt genietend door het zicht van mijn lange blootte caramel kleurige benen.
'So beautiful,' hijgt hij tegen mijn huid aan en blijft door met kusjes plaatsten over mijn hele onder lichaam, soms zuigt hij kort aan een stukje huid. 'Just for me... fuck.' Louis' stem klinkt diep als hij met zijn middelvinger op mijn kletsnatte kutje drukt. 'I'm gonna fuck you so good tonight, I wanted you since the morning.' geeft hij dan toe. Ik kreun door het geluid van zijn stem en raak bij elke seconde wat ongeduldiger. Louis trekt zich terug en haalt zijn shirt over zijn hoofd en duwt zijn spijkerbroek naar beneden In zijn blauwe Tommy Hilfiger is er een grote bobbel te zien. Mijn kleine handjes glijden over Louis' getatoeëerde borstkas heen en stoppen bij de rand van zijn boxer. Louis duwt me weer op het bed en spreid mijn benen, hij schuift mijn string opzij en spuugt op drie vingers om het dan vervolgens op mijn kutje uit te smeren. Ik kreun luid en sla mijn hoofd naar achter, ik doe mijn crop top en bh uit en kneed stevig in mijn borsten.
-'Just fuck me Louis!' kreun ik en sluit mijn ogen, ik voel iets hards prikken tegen mijn dijbeen en ik voel mijzelf nog ongeduldiger worden.
'Beg for it baby!' Louis grijpt me bij mijn enkels vast en houdt ze boven zijn hoofd. Zijn eikel prikt tegen de opening van mijn kletsnatte kutje.
-'Louis... please...please fuck me baby, I need you.' Louis duwt alleen het topje van zijn dikke lul erin en een genietende kreun verlaat mijn lippen.
'Please daddy... Oh fuck me!!' Gil ik genietend als Louis in een keer zijn gehele lengte in mij duwt, langzaam begint hij in en uit me te stoten en genietende kreunen verlaten mijn lippen. Mijn handen glijden naar zijn rug en ik duw mijn nagels in zijn huid, ik weet zeker dat het rode strepen zouden achter laten.
'Fuck... Ally' Louis slaat zijn hoofd naar achter en hij stoot wat harder. 'Who's a good girl?' fluistert hij dan zwoel in mijn oor en ik kreun door zijn geile woorden.
-'I am!! Oh shit I am!' schreeuw ik en neem mijn tepels tussen mijn wijsvinger en duim en begin ze te masseren. Een zware druk vormt zich in mijn onderbuik, ik kan mijn gekreun niet meer onder controle houden.
-'Louis!!' Gil ik en kom klaar op zijn dikke lul, maar Louis blijft door stoten zonder genade en hijgt hevig in mijn nek, niet veel later maakt Louis een grommend geluid en ik voel zijn sperma langzaam uit me druipen. Louis trekt zich terug en steek twee vingers in me zeiknatte kutje, Louis begint mij kei hard te neuken met zijn lange vingers en snel voel ik een tweede orgasme aan komen.
-'Louis!! I c-can't !' gil ik en klem mijn knieën tegen elkaar, Louis negeert me en gaat genadeloos door, een enorme knoop in mijn buik laat zich zelf en ik ik laat een luide gil, Louis trekt zijn vingers terug en een lange straal spuit uit mijn kutje.
Het was een tijdje stil tussen on, het enige wat te horen is- is onze gehijg. Louis laat zich zelf naast mij vallen en kruipt onder de witte lakens. Ik zucht en sta op en loop richting het raam om wat lucht te krijgen, Ik kreun zacht door de gevoeligheid tussen mijn benen en loop richting Louis' tas en neem een van zijn enorme t-shirts eruit, ik trek deze vervolgens over mijn hoofd en kruip onder de lakens naast Louis. Hij keert zich op zijn zij en slaat zijn arm rond mijn middel en trekt mij dichter naar hem toe.
-'Louis?' spreek ik dan na een tijdje .
'Mmm?' zeg hij enkel terug en ik voel dat hij mijn hand vast pakt.
-'Do you remember when I was at the hospital?'
'What about it?' vraagt hij.
-'Do you remember holding my hand and telling me, that you we're sorry?' Louis blijft stil en ik zucht geïrriteerd.
'Do you Louis?'
'Y-yes.'
-'Do you remember telling me you loved me... was it true what you said?' Louis laat mijn hand los en draait om, zijn rug leunt nu tegen de mijne aan en ik voel mijn hart breken.
-'Louis?' Ik probeer zijn aandacht te krijgen maar hij reageert niet.
'Do you love me Louis?' Het blijft weer stil en een eenzame traan rolt langs mijn wang.
'Go to sleep Ally, we have to be up early tomorrow,' spreekt hij dan uiteindelijk. Een grote golf van verdriet overspoelt mijn lichaam en ik bijt op mijn dekbed om mijn snikken te dempen, tranen rollen geruis loos langs mijn wangen ik laat mijzelf al huilend in een diepe droomloze slaap vallen. [/face][/14]


https://www.quizlet.nl/stories/160095/mr-pastor--h-styles-18/[/red][/b]

Reacties (4)

 • NashGrier2

  yay
  seks

  4 jaar geleden
 • Tomlinsbear

  maar ze doen het allemaal onveilig...

  4 jaar geleden
 • lovefornarry

  Didn't expect that 😱
  Snel verder!!😘

  4 jaar geleden
 • Niallerslove

  Hi! ^^
  Louis je weet zelf ook dat je van haar houdt, geef maar toe (;

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen