Louis Tomlinson

Ik kreun geïrriteerd en klik met een beweging de wekker uit. splaperig wrijf ik in mijn ogen en probeer op te staan maar het lukt me nauwelijks. Ally heeft haar hoofd op mijn borst gelegd heeft een been over de mijne geslagen.
'Ally,' ik schud haar zachtjes door elkaar en ze draait zich om. 'Ally c'mon wake up!' zeg ik nu wat luider.
-'Five more minutes,' zegt ze met haar ongelofelijk schattige ochtendstem. Ik zucht en duw haar van me af en grijp mijn toilettas en handdoek uit mijn tas en loop richting de badkamer. Zuchtend draai ik de kraan open en stap onder de warme stralen van de douch en laat mijzelf ontspannen. Tijdens het wassen dacht ik kort terug aan gister avond, een glimlach danst rond mijn lippen, maar die word weer vervaagt als ik weer denk en wat Ally aan me vroeg.
'Do you love me Louis?' die woorden bleven zich herhalen in mijn hoofd, ik twijfelde, hield ik van Ally? Dat kon niet zo zijn, Ik houd van Danielle. Ik schud de gedachtes weg en rond af met douchen.
Ik loop de badkamer uit en zie dat Ally geen centimeter is verschoven, ik zucht en neem één van de kussens en begin haar ermee te slaan.
'Wake the fuck up Alison we're getting picked up in an hour!' Ally begint nep te huilen en wrijft in haar kleine bruine oogjes.
-'Go away you're so fucking annoying! I hate you!' Schreeuwt ze en loopt richting de badkamer.
Ik lach en doe mijn schoenen aan en zit wat op mijn telefoon wachtend totdat Eric ons komt ophalen. Niet veel later kom Ally weer helemaal fris de badkamer uit, ik duw mijn voor tanden in mijn onderlip en bekijk haar van top tot teen.
-'Damn,' mompelde ik kort, haar strakke grijze rokje lieten haar billen er mooi uit zien. Ally glimlacht.
'What?' bloost ze en duwt de oorbellen in haar oor, ik gniffel en sta op ik grijp naar haar heupen en duw haar tegen me aan. Ik druk vlinderlichte kusjes in haar nek en Ally begint te giechelen en neemt mijn handen in die van haar.
'So beautiful.'
-'Louis stop,' giechel ze, maar het geklop op de hotelkamer deur liet ons beiden opschrikken en ik liet Ally meteen weer los. Zuchtend loop ik richting de deur en zie Eric staan met een boze blik op zijn gezicht.
'What's going on?' Eric zucht en stapt naar binnen, hij gooit de kamer deur dicht met een klap.
'Whats going on you, ask me?!' Eric duwt me aan de kant. 'Explain this now!' Eric houdt zijn iPhone 7 voor onzen gezichten. We zien een blonde vrouw in het filmpje waarschijnlijk rond de 20, ze stond voor de hotelkamer waar wij sliepen. 'So this is Louis and Ally's hotel room... and just hear this.' Het meisje stopt met praten en het gekreun van mij en Ally was duidelijk te horen door de muren heen. Het meisje begint te giechelen en het filmpje stopt.
Ik zie Ally haar mond langzaam open vallen en ze slaat haar hand ervoor. De warmte stijgt naar mijn hoofd en beschamend kijk ik naar beneden.
'Ally!' ze kijkt op en kijkt in de boze ogen van haar manager/oom.
'Is this true?' vraagt hij dan, en ik zie haar langzaam knikken en tranen rollen langs haar wangen. 'Jesus fucking Christ.'
'I don't know what's going on between you guys, but this.' wijst naar ons allebei. 'Has to stop as soon as possible. Now let's fucking go, we'll already late for this fucking interview.' mompelt hij.
Ik zucht, normaal zou ik nooit zomaar de baas over me te laten spelen, maar Eric had een bepaalde kracht die ik niet kan tegen houden.
-

Reacties (3)

 • Niallerslove

  Ha, betrapt

  4 jaar geleden
 • Tomlinsbear

  Haha je bent niet vervelend met je korte stukjes hoor. Ze zijn namelijk on fleeeek

  4 jaar geleden
 • Writex83

  Oké, een vent giechelt niet, die grijnst hooguit of lachen.

  Maar waar ik echt verbaasd over ben, is dat ze niet doen alsof dat van de afgelopen nacht een grote grap was.
  Door te blozen en naar je voeten te staren, bevestig je de vermoedens van de ander.
  Dus Ally, hoofd omhoog en recht je schouders. Laat je niet kennen, verdomme.
  En iedereen kent Louis' manier van grappen uithalen, dus waarom niemand daar op gekomen is. (????)

  Hoe komt het trouwens dat ze een hotelkamer delen??? Ze hebben beide een entourage en van de suite, die 2
  slaapkamers telt, zou 1 slaapkamer zijn voor iemand van beveiliging. Iemand die zo beroemd is, stoppen ze niet
  in een slaapkamer maar in een suite. Dus 1 suite voor Louis en 1 beveiliger, en 1 suite voor Ally met 1 beveiliger.

  xxx

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen