Emily Wright

'Emily!!!' Ik grom door het vervelende geluid van mijn oma's stem .
'Yes?' antwoord ik terug, ik wacht op een antwoord maar ik krijg er geen, ik rol met mijn ogen en loop mijn nieuwe kamer uit naar beneden richting de woonkamer waar mijn oma zat. Na de dood van mijn broertje en mijn moeder, moest ik wel bij mijn oma gaan wonen, ze is een hele grote steun geworden voor mij. En eerlijk, ik zou niet weten wat ik zou moeten doen als ik haar ook kwijt raak. Ik schud gauw de gedachtes weg.
'Would you want to go to the shops and get my medicine, because I'm running out.'
'Yeah sure I'll go right now,' spreek ik en doe snel mijn schoenen aan.
Al snel ben ik aangekomen bij de apotheek.
'How may I help you beautiful,' Ik bloos kort en vertel hem waarvoor ik ben gekomen. Hij knikt kort en laat zijn ogen langs mijn lichaam glijden, ik haalmijn wenkbrauwen op en ga op een van de banken zitten. Al snel komt hij terug met de nodige medicijnen.
'Thank you bye,' de man knipoogt enkel en ik loop de winkel uit. Ik zucht en kijk kort om me heen, dan valt een lange man mij op, is dat Pastor Styles? Mijn ogen bedriegen mij, denk ik.
Mijn mond slaat open als ik realiseer dat het wel Pastor Styles is, hij loopt met een klein meisje in zijn ene hand en met een jongetje van rond de vier, die met kleine stappen achter hem aan loopt. Af en toe wacht hij om te kijken of het jongetje hem achterna volgt.
Ik sla snel mijn rode capuchon over mijn hoofd en loop met grote stappen weer richting mijn oma's huis.

Nu voel ik me schuldig.

Daar stond ik dan, al die zondige gedachten die ik had om Pastor Styles. Terwijl hij zo te zien al een familie heeft. Wie hield ik voor de gek? Waarom zou hij mij willen, een naive vijftien-jarige, als hij al zijn eigen familie heeft. Een teleurstellende zucht verlaat mijn lippen.


-

'I'm back granny.' Ik loop de woonkamer binnen, en overhandig haar de grijze dozen met medicijnen. Oma gunt me een lieve glimlach, en drukt een natte kus op mijn wang. Ik loop eer richting de trap, maar voor dat ik ze kon oplopen roept oma me terug.
'Emily, your sixteenth birthday is coming up this weekend right?' Spreekt ze en nipt langzaam van haar thee. Ik knik, mijn handen woelen in mijn haar en oma gaat door met haar verhaal.
'Well invited some of your aunts, and your friends over. And tomorrow we will go to the mall to buy you a dress.' Ik knik enthousiast.
'That would be really nice, thank you.' Ik trek haar in een knuffel en ze gniffelt.
'Yeah. I'm going to cook your favorite meal, and take care of the snacks. Maybe Victoria could take care of the carrot cake.' Mijn wenkbrauwen trekken zich naar elkaar bij het horen van de onbekende naam.
'Who's Victoria?' Vraag ik nieuwsgierig. Mijn oma kijkt op, rond haar lippen danst een brede glimlach, haar dunne vingers duwen haar bril ietsjes omhoog.
'Victoria, is the pastor's wife.' Ik bijt mijn lip en kijk naar de voorkant van mijn schoenen.

Geweldig dit.

Reacties (1)

  • Tomlinsbear

    Hoe oud is Mr. Styles Eigenlijk?

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen