Ally Brooks

Ik zucht als ik merk dat het gewoon Harry is.

Whats up, Haz?

Ik twijfel om Harry te vertellen wat er is gebeurt, ik zie hem typen en besluit het toch maar niet te doen.
Jw can we hang out tommorow

Ik dacht kort na, ik moest gelukkig niks doen morgen, gewoon een rustdag.
Sure I do want to see you!!! I FKING MISS U:(

Hahah, i understand:p so seeya tommorow then.

Ik geef het adres van het hotel aan Harry en een breede glimlacht danst rond mijn lippen. Ik klik mijn telefoon weer op slaapstand, mijn gedachtes over Louis waren vergeten en ik val in een diepe droomloze slaap.

-

-'Harry!!!' gil ik en vlieg hem rond zijn nek, Harry's sterke armen vinden zich rond mijn middel en hij draait een halve rondje met mij in zijn handen.
'Jesus woman, why are you besomming so heavy?' Vraagt hij met een frons op zijn gezicht. Ik giechel en laat hem los, mijn mond slaat open en ik sla speels hem op zijn arm.
-'Fuck you Styles.' Een flits verblind mijn zicht, ik zucht, ik had het ook niet echt anders verwacht. I
k kijk uit de glazen deuren van de lobby en zie een paar paparazzi zich verstoppen in de bosjes.
-'C'mon let's go to the room,' Ik help Harry met zijn tas en we lopen richting de lift.
'Let me take those away from you, before you let your pretty self fall on those high heels.' Harry neemt zijn tas weer terug en ik rol overdreven met mijn ogen.

Ik open de deur met de keycard en laat Harry als eerst in, ik doe de deur achter mij dicht. Een ondeugende grijns danst rond mijn lippen.
-'Harry I missed you so much!!!' Schreeuwend spring ik op zijn rug. Harry verliest zijn evenwicht en we vallen op de grond.
'God fucking damn it Ally, you're 27 act your age!' Ik giechel laat mijn handen woelen door zijn lange krullend haar. Harry draait ons om en steunt op zijn ellebogen en onderarmen.
'I missed you to Al, haven't seen you in ages.' Harry's Britse accent klinkt dieper dan normaal, ik slik een brok weg in mijn keel en kijk in Harry's betoverende groene ogen. Zijn lange vinger streelt mijn kaaklijn, onze hoofden komen dichter bij en automatisch druk ik mijn lippen op die van hem. Onze lippen passen op elkaar als puzzel stukjes.
Harry laat een klein genietend geluidje horen.Zijn tong tikt tegen mijn onder lip aan, ik geef hem toegang en onze tongen dansen om elkaar heen. Harry's sterke armen tillen mij makkelijk op, en ik hap kort voor lucht als hij mij rustig neer legt op het bed. Harry's handen glijden over de contouren van mijn bovenlichaam. De beelden van eergisteren schieten door mijn hoofd heen, ik begin me heel erg ongemakkelijk te voelen.
-'Haz...' probeer ik te zeggen maar het komt er meer uit als een kreun, Harry gaat door en neemt het aan als een compliment. 'Haz... Stop.' Harry trekt zich meteen terug en klemt zijn kaken op elkaar, het leek alsof ik hem had gekwetst, en je kon zien dat hij echt teleurgesteld was.
'What's wrong?' Ik zucht en verberg mijn gezicht in mijn handen.
-'Haz... I just can't okay,' Ik sta op van het bed en loop richting de badkamer.
Ik kijk naar mijn spiegelbeeld, ik voel me niet mijzelf. Ik laat de kraan lopen en spoel mijn gezicht met water. 'I'm sorry, I didn't ment to make you feel uncomfortable.' Harry komt in de deur opening staan maar ik negeer hem. Het blijft een lange tijd stil tussen ons, en ik blijf enkel naar mijn spiegelbeeld staren.
'You love him don't you?' Harry komt dichter bij me staan.
-'Who?' Ik staar Harry diep in zijn ogen aan.
'Louis.'
-'With all my heart,' ik voel een brok vormen in mijn keel maar ik slik hem meteen weg. 'If only, he loved me to.' Voordat Harry wat terug kan antwoorden gaat zijn telefoon.
'Hold on it's my mom.' Harry loopt weer verder de kamer. Ik blijf nog een enkele minuten gevroren staan. Maar dan krijg ik een geweldig idee. Ik geef Harry een seintje dat ik zomenteen terug zou zijn, Harry knikt enkel en gaat door met het gesprek met z'n moeder.

Tranen rollen langzaam langs mijn wangen als ik de hotelkamer uit loop, ik kijk even naar links en rechts, en neem dan de trap naar boven om naar Louis' hotel kamer te gaan. Ik klop hard op de deur en het duurde niet lang voordat Louis had open gedaan.
Ik keek hem aan met betraande ogen, ik hield mijzelf niet meer in. Ik vouw mijn korte armen rond zijn nek, en huil uit in de holte van zijn nek. Louis slaat zijn armen niet rond mijn middel maar ik negeer het.
'Al-...' Louis word afgebroken door een vrouwelijke stem die naar hem roept.
'Who's that Louis?' Ik laat hem meteen los en kijk hem gebroken aan, die stem herkende ik uit duizenden, Danielle Campbell. Op dit moment kon ik wel in elkaar zakken van verdriet en schaamte.
Reacties (3)

 • Niallerslove

  Ally & Harry - Louis & Danielle: probleem opgelost ^^

  4 jaar geleden
 • Writex83

  Ben ik weer. ;p

  Heb een paar typ foutjes gevonden.
  "Besomming" moet "becoming" zijn en er staat ergens "ka" en ik geloof dat dit "kan" moet zijn.

  En lieve schat, sommige zijn nou eenmaal stille lezers. Daar doe je niks tegen.
  Liever een stille lezer dan dat je constant dezelfde reactie als "snel verder" krijg.
  Dit heb ik zelf ook snel moeten accepteren.

  Over je hoofdstukje, Ally lijkt heel wispelturig te zijn. Laat haar eerst maar eens tijd voor
  zichzelf nemen zodat ze weet wat ze wilt. En loop niet bij alles dat gebeurd naar Louis toe.
  Hij weet eveneens niet wat hij wilt. Laat hem zien wat hij mist, Ally.
  Een vent wilt een vrouw die stevig in haar schoenen staat en zelfverzekerd is. Dus iedere keer
  tranen werkt niet om zo een vent te krijgen.

  xxx

  4 jaar geleden
 • Tomlinsbear

  Ik krijg nog wat van Danielle. Waarom moeten we dan ook kiezen tussen twee geweldige meiden. Ally kan altijd nog met Harry gaan...

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen