Foto bij 3.1 Niall pov

Oeps... ik ben per ongeluk donderdag vergeten te activeren, vandaar dat jullie nu een hoofdstukje krijgen.

Ik staarde stil naar buiten uit het raam van de auto, terwijl we de snelweg opreden. Mijn gordel had ik niet aan, omdat dat mijn gekneusde ribben pijn zou doen. Ik zuchtte even en dacht onbedoeld terug aan wat er allemaal was gebeurd en wat er nog kon gebeuren. Opeens gebeurde het. Ik hoorde verschillende remmen, gegil, een knal en een harde klap. Ik vloog naar mijn gevoel door de auto, wat niet zo fijn was. Ik knipperde verward met mijn ogen en keek verdwaasd om me heen. Het raam was helemaal kapot, even als de deur aan mijn kant waar de auto naar binnen was gereden. En ik, ik lag deels onder een auto met mijn voet onder een wiel, vraag me niet hoe dat kwam. Alles deed pijn, maar het ergste was het gevoel dat er glas in mijn hoofd zat. Voorzichtig betastte ik mijn gezicht, om dan inderdaad glas te voelen. Ik voelde paniek opkomen, totdat ik Liams stem hoorde, wie naast mij zat voor het ongeluk.

“Niall, gaat het? Niall?” “Li?” fluisterde ik zacht en paniekerig terug. Ik zag Liam zitten, hij was onderuit geschoven en zijn benen zaten gekneld onder de stoel voor hem. “Ik ben hier,” zei hij, “gaat het? Kun je jezelf bewegen?” Ik probeerde me te bewegen, maar het lukte niet doordat mijn voet onder die stomme wiel lag. “Kan niet, mijn voet ligt onder het wiel”, zei ik pijnlijk en laat me terug zakken, want anders botste ik tegen de onderkant van de auto. Opeens hoorde ik Liam schreeuwen van de pijn en daarna riep hij: “Niall, maak dat je weg komt! Straks vliegt de boel in de lucht!”

Ik zag dan de andere jongens, wie in de andere auto zaten, Zayn helpen. Harry en Louis hadden enkel glaswonden. Hieruit kon ik afleiden dat ook hun auto was betrokken in het ongeluk. Dan kwamen ze naar ons toe en hielpen Liam. “Li, waar liggen je benen onder?” vroegen ze, maar Liam antwoordde: “Mijn beide benen liggen onder de stoel voor mij, maar help eerst Niall en zijn ouders! En kijk uit voor die benzine!” Dan richtte hij zicht tot mij: “Niall, probeer je los te trekken!” Angstig keek ik rond. Het lukte niet, de auto was te zwaar. “Het lukt niet, mijn voet wordt gekneld!” schreeuw ik vol pijn terug. Ik legde even mijn hoofd neer om energie te verzamelen, als ik nattigheid in mijn haar voelde. Snel tilde ik terug mijn hoofd op en keek opzij, om dan benzine te zien. Mij kleren werden ook nat en ik piepte angstig: “De benzine…”

Ondertussen zag ik dat de jongens de autostoel voor Liam probeerden op te tillen en ze telden af: “Drie… twee… één… nu!” en Liam trok zijn been weg. Er moest echter iets misgegaan zijn, want Liam schreeuwde het uit van pijn. Dan riep hij: “Help Niall eerst verdomme, straks vliegt hij in de fik!” De jongens hielpen mijn ouders en Greg, wie dan de ambulance belde. Toen kwamen ze naar mij toe en tilden gezamenlijk de wagen wat omhoog, maar het lukte me niet om mijn been weg te trekken. Intussen zag ik dat Liam zich kon bevrijden en hij kroop naar me toe. “Trek hem weg!” riep Harry naar Liam, maar ik zag dat hij zwak was. Toch probeerde hij het en ik zag opeens vuur op mij af komen. Een gedaante had net zijn sigaret laten vallen in de benzine en ging er nu als een haas vandoor. “Snel snel! Gewoon trekken!” riep ik bang en Liam keek me twijfelend aan. Zijn benen bloedden hevig, maar toch trok hij me met een ruk weg. Mijn huid op mijn been werd opengetrokken en ik schreeuwde even. Toen krabbelde ik weg, samen met de jongens.

We waren nog niet ver weg als er een harde knal klonk en we weggeworpen werden. Ik landde in de berm en een tak boorde zich door mijn been, waardoor ik het uitschreeuwde van pijn. Het begon me allemaal te duizelen en ik ademde zwaar. Verschillende lichten kwamen op mij af en ik zag dat het de ambulances waren. Ook mijn ouders verschenen in mijn gezichtsveld en ze kwamen naar mij toe. Ik kreeg niet veel meer mee, enkel dat ik een zuurstof masker opgezet kreeg en dat er veel flitsen waren, wat mij hoofdpijn bezorgde. Oh nee hé, paparazzi… Waarom waren zij er altijd…? De verplegers oefenden druk uit op de wonde in mijn been en daarna wist ik niets meer, want het werd zwart voor mijn ogen…

Reacties (2)

 • Huffpuff

  Degene die dit deed moet zich nu hEEL SNEL GAAN SCHAMEN!!:@

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Kut... Waarom hun?!
  Ik bedoel, ik gun niemand dat, dat zeker niet. Maar ze hebben al zo veel problemen.
  Ik haat de persoon die dit deed.
  OMG.... En dan komt ook nog die kut paparazzi. En die maken ook nog eens foto's. Echt ik zou die paparazzi ook allemaal een klap willen geven voor de respectloosheid.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen